Cukkolják Hagyót a börtönben

Blikk

Védik az atrocitásoktól a volt főpolgármesterhelyettest! Előfordult, hogy külön sétáltatták, így védték Hagyó Miklóst a börtönben az esetleges atrocitásoktól – tudta meg a Blikk egy a Venyigében raboskodó fogvatartottól.

Az informátor elárulta: a volt főpolgármester-helyettes így is kap vicces megjegyzéseket. A börtönlakók ugyanis nokiás dobozokat követelnek rajta. Ezt arra utalva teszik, hogy Balogh Zsolt, a BKV egykori megbízott vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy 70 millió forintot kellett telefondobozba átadnia a korábbi főpolgármester-helyettesnek.

A rab szerint Hagyó úgy-ahogy, de már alkalmazkodott a szigorú bör tönélethez, annak ellenére, hogy a luxusból került a rácsok mögé. Mint megírtuk, Hagyó Miklóst májusban előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság. Döntésüket azzal indokolták, hogy fennáll az elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye.

Hagyót bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják, ami azt jelenti, hogy a csalás mértéke meghaladja az 50 millió, de nem éri el az 500 millió forintot. Hagyót a legnagyobb májusi hidegekben szállították a Gyorskocsi utcai fogdába, ahol „szerény” körülmények között várta az előzetes letartóztatásáról szóló tár gyalást.

A fogdába jégeralsót kért, mert fázott, és minden egyes alkalommal, amikor a „dolgát” kellett elvégeznie, csöngetnie kellett a börtönőrnek, aki kikísérte, ugyanis – információink szerint – cellájában nem volt WC.

Letartóztatása után – úgy tudjuk – a Venyige utcai börtönbe szállították, ahol értesülésünk szerint Hunvald György is raboskodik. Itt már jobb körülmények fogadták.

– Nincs kivételezés – reagáltak a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályán. – Ugyanazok az elkülönítési szabályok vonatkoznak rá, mint minden más, előzetes letartóztatásban ülő fogvatartottra – mondta Szalai Tímea, aki hozzátette, a fogvatartás egyébként is védett adat.

Forrás: Blikk

23 hozzászólás “Cukkolják Hagyót a börtönben” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Gabikának mint mondhatnak?

  2. Jobb Csepelért szerint:

    Hunvald és Hagyó egy cellában… 😀
    Hamarosan csatlakoznak a többiek is.

  3. Jobb Csepelért szerint:

    Javítás: Hunvald és Hagyó egy börötnben

  4. Gordon szerint:

    “Sétáltatják”? Mint egy kutyát… he-he 🙂

  5. nagyapó szerint:

    Mivel szerény ember, beéri parizerrel is, viszont javaslom, most nyáron már nem kell a jégeralsó, helyette bádog alsót viseljen!
    Lassan újabb terézvárosi ismerősöket kaphat, az Andrássy út 21. szám alatti palota 2,1 milliárdja miatt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. csepeli szerint:

    Persze amiatt háborogtok, hogy Deme ügyében még mindig folyik a nyomozás, de valahogy az senkinek nem szúr szemet, hogy Hunvald is már lassan másfél éve van előzetesben, és az égvilágon semmi előrehaladás nincs az ügyében, sőt, még az sem lett tisztázva, mi a vád ellene.

  7. BaráTOM szerint:

    Hogy van az, hogy ha MSZP-s a pali, akkor vélt, vagy valós vádakat előzetes letartóztatások követik? Ellenben a Fideszes elvtársak bizonyított, vagy csak mindenki által tudott cselekmények ellenére visszapattannak az igazságszolgáltatás szigoráról?

    “Egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Várhegyi Attila fideszes országgyűlési képviselőt folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt a másodfokon eljáró Pest Megyei Bíróság.”
    http://nol.hu/archivum/archiv-81511
    Érdekes, hogy egy percet sem volt előzetesben!

    “A napokban döntött a Központi Nyomozó Ügyészség arról, hogy bűncselekmény hiányában megszünteti a nyomozást Meggyes Tamás országgyűlési képviselő, Esztergom fideszes polgármestere ellen, akit közérdekű adatokkal való visszaélésért jelentettek fel. A feljelentő, aki korábban jogerősen pert nyert az adatszolgáltatás ügyében, panaszt tesz a döntés ellen. Nemrég hasonló ügyben egy volt BKV-s igazgatót egymillió forintos büntetésre ítéltek.”
    http://index.hu/belfold/2010/06/11/felmentettek_az_esztergomi_polgarmestert/

    Ejj ejj ez a demokrácia! 🙂

  8. @lolka@ szerint:

    Ezt a szöveget ide kellett volna írnom, elnézést az ismétlésért.

    Tessék tippelni-vajon szerepel e Borka-Szász cége a fekete listán?

    http://www.feketelista.hu/kereses-egy-konkret-cegre/cegazonositas/344238-galeton+vezet%C3%A9si+tan%C3%A1csad%C3%B3+kft/1/

    Mitől lett az OKM beszállítója?
    A fővárosnál Hagyó a kapcsolat,de a minisztériumoknál kicsoda?

  9. Jeniszej szerint:

    Van különbség rab és rab között?
    Nahát Ilyet.
    Most a szóban forgó úriemberek köztörvényes vagy politikai bűnözők?
    Szerintem mind a kettő.
    🙂 😀 ))

  10. grün szerint:

    Van rá egy láda söröm, hogy az APEH elnöke valamikor, valahol, valami jogellenes cselekményt elkövethetett! Kérem uraim, tegyék meg tétjeiket! Kezdődjék a játék!

  11. Gordon szerint:

    Sajnos 2002 és 2010 között megszokottá vált a hatalommal való visszaélés és a közpénzek magánpénzként való kezelése.

  12. Gordon szerint:

    -törölve-

  13. Gordon szerint:

    Bocs a duplázásért. Kérem admint hogy törölje az egyiket. Köszönöm.

  14. Manitu szerint:

    Úgy hírlik, hogy Gyurcsány és Hagyó em voltak túl jóban idekinn. De még jó barátok lehetnek odabenn. Deme is imádta Gyurcsányit, lehet, hogy még sokat beszélgethet vele a sétán. Úgy legyen!

  15. Lexon szerint:

    Gordon: ez nem 2002-ben kezdôdött, hanem még a 90-es évek közepén-elején. Akár tetszik, akár nem.

  16. hehehehe szerint:

    mondjuk meg is érdemli

    aki ennyire hülye. ha már volt mentelmi joga, miér tnem húzott el tényleg, ahogy hírlett? azt hitte nyernek a választásokon? vagy bejutó helye lesz? vagy mi?

    mondom mindezt úgy, hogy utálom…

    de én tuti fogtam volna a pénzt, a nőt, és usgyi olyan országban ahol tuti békén hagynak és nem adnak ki amíg el nem évül a dolog.

    ha ehhez is hülye volt, akkor maradjon is ott ahol van 🙂

  17. BaráTOM szerint:

    Kedves Gordon!
    A mennyibe kerül a tüzijáték?, a vegyünk stadion beléptetőt, meg az országimázs kicsit korábban voltak! Hjaaa, hogy 1998-2002 között volt miből, mert komoly stabilitást örököltek az ex kiszes elvtársak 98-ban. Látod ebben igazad van! 🙂

  18. Miska72 szerint:

    Cukkolják Hagyót a börtönben?
    Nokkiás dobozban kapja az ebédet? 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. roppancs szerint:

    megdugták már hagyót?

  20. panelproli szerint:

    Fideszes vagy mszp v. szdsz-s mindegy , ha bűnelkövető, sittre vele. ott majd játszhatják a “faj”védő munkájukat 🙂

  21. Elkámino szerint:

    Manitu: Állítom tévedsz,ők nagyon is jobban voltak…
    Szegény Mikit annyira sajnálom,cukkolják a kis ártatlant!
    Pfff…!

  22. Miska72 szerint:

    Hagyónak valyon a börtönben is megvan az az aranyos mosoly az arcán? 🙂 🙂 🙂 🙂

  23. farkas attila szerint:

    nem jó a börtönbe mert csicskaleszel ott bent és megszokod bent a kutya világot vicc az egész milyen bent

Itt lehet hozzászólni !