Katonás siker: ezüst lábú csepeli csikó csapat

Csepel.hu, Csepel.info

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség által szervezett OTP Bank Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivál I. korcsoportos (1-2. osztályosok) népligeti futballágán a XXI. kerületi Katona József Általános Iskola 12 tagú focicsapata az előkelő második helyezést érte el. Edzőjük Fazekas Attila volt.

Aranylábúak vagyis első helyezettek a Csengeri Diák Sport Egyesület focistái lettek, miután a döntőben 1:0-ra győztek a csepeliek ellen. A népligeti gálán öt korcsoport, 176 csapata vett részt. A díjátadók között volt a legendás Arany csapat játékosa, Buzánszky Jenő és a Vasas egykori kiválósága, Raduly József, valamint a Liverpool 17 éves magyar tehetsége, Adorján Krisztián.

A csepeli csikó csapat tagjainak szülei közül többen bíznak a kiemelkedő eredmény utólagos elismerésében, az anyagi támogatásban, hogy a zöld-fehér mezt a csepeli srácokhoz méltó kék-pirosra cserélhessék. Az ezüst érmes Csepeli csapat tagjai: Király Krisztián, Nagy Patrik, Reznicsek Mátyás, Martin Márton, Szabó Zoltán Zsombor, Király Marcell, Pataki Gergő, Olasz Bálint, Ködöböcz András, Kovács Máté, Horváth Milán Gábor és Kerekes Ákos.

3 hozzászólás “Katonás siker: ezüst lábú csepeli csikó csapat” bejegyzésre

  1. Pecás szerint:

    Úgy tudom nem hiába a zöld-fehér szerelés. Többen az FTC játékosai a gyerkőcök közül, köszönhetően a fotón is látható -egyébként a Csepeli Halászi Focisuliban is edzősködő – úriembernek,aki remek kapcsolatai révén nem a Csepel FC-be,mindinkább a fradiba viszi a gyerekeket…Hajrá Csepel!

Itt lehet hozzászólni !