Ma este élő vita a Csepel SC-ről a Csepp TV-ben

Csepel.info

Csepel SC

Ez marad?

Dupla amputáció

Németh Szilárd sporttanácsnok a lapunk fórumán arról tájékoztatta olvasóinkat, hogy élő vitát kezdeményezett a Csepel SC ügyében a Csepp TV-ben ma este 18:30 órától. A vitára meghívta Tóth Mihály polgármestert, Podolák György országgyűlési képviselőt, Zanati Béla sportbizottsági elnököt és Zárai László kuratóriumi elnököt is. A sporttanácsnok egy héttel ezelőtti kezdeményezésére még nem kapott választ, így azt nem tudjuk, hogy a vitát vállalja-e valaki az említettek közül.

Németh Szilárd hozzászólásában hangsúlyozta: a gazdasági kabinet ülését – sajnos nem először – olyan időpontra tették, amelyen a Fővárosi Közgyűlés azzal egy időpontba eső ülése miatt nem tudott jelen lenni. Az kabinet tartalmi részére ráadásul úgy kapott tájékoztatást, hogy a saját sportkoncepcióját küldték el neki háttéranyagnak, a Csepel SC-ről előadott „koncepcióról” (amely annak felosztását és más célú hasznosítását tartalmazza) semmilyen tájékoztatást nem kapott.

Németh Szilárd kiemelte, hogy a Csepel SC ügyét nem pártpolitikai, hanem sport- és településpolitikai kérdésnek tartja. Ennek szellemében készítette el a kerület sport- és testnevelési koncepcióját, amelynek központi eleme a Csepel SC, mint kerületünk egyik büszkesége. A sporttanácsnok szerint a Csepel SC vagyonát kizárólag közhasznosításra, az utánpótlás nevelésére, verseny-, szabadidő és parasport céljaira szabad megőrizni és fejleszteni. Ezért támogatja a csepeli sportélet képviselőinek mindennapos küzdelmét ebben az áldatlan állapotban.

Csepel.info

19 hozzászólás “Ma este élő vita a Csepel SC-ről a Csepp TV-ben” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    FIGYELEM!!! Ha minden igaz ma este 19.30h-kor az ECHO tv-én látható lesz egy riportfilm, amit ma forgattak. Természetesen a témája a Csepel SC sorsa! Úgy néz ki, hogy egyre nagyobb nyilvánosságot kap a híradásokban ez a téma, ami a magyar sport történelmében az egyik legnagyobb múltú klub sorsát /életbenmaradását/ érinti!

  2. Kovács Ernő szerint:

    Amint igértem érdeklődtem a békés demonstráció felöl. Semmi különöset nem kell tenni az ügyben, csak annyit, hogy kell írni egy kérvényt /benne megjelölni a szrevezőket, kb a létszámot, s az arra eső rendezői gárdát:100 főre 10 rendező, az útvonalat, és az időpontot/. A kérvényt 72.órával a demonstráció előtt kell bejelenteni! Ajánlatos rögrön a Teve utcai Budapesti Rendőrfőkapitányságra bevinni. Most már csak rajtunk múlik, hogy teszünk valamit! Én nyitott vagyok minden okos véleményre, hozzászólásra.

  3. Mózsi szerint:

    Hurrá Ernő végre nem a “fröcsögés” a téma,hanem valamilyen komoly elhatározás. Így van,ezt a témát vedd a nyakadba. Ajánlom figyelmedbe Menyhért urat,(a fórum anyagaiban megtalálod az elérhetöségét) biztosan segítehi fog neked mindenben.

  4. lolka szerint:

    CSEPELT EGYSZER KIAKARTÁK ÜRITENI ,NEM SIKERÜLT.
    A LAKOSSÁG NEM HAGYTA.
    Várom az idöpontot és utvonalat!

  5. Andrew Toth szerint:

    Vajon tényleg eljönnek?

  6. SC-mentők szerint:

    Ernő, ez tényleg jó ötlet.
    Ha te szervezed, legalább Anti sem húzhatja rá, hogy Fidesz rendezvény… 🙂

  7. miska72 szerint:

    Mikor? Hól? Összetertás! Kergessük el a Korrupt Gazembereket!

  8. Matyi szerint:

    Hiszem ,hogy ma elmennek az Úrak!!! Csatlakozom lolka hozászolásához!

  9. Nagyi szerint:

    Már el adták a kórházunkat, most a Csepel pályát akarják és azután meg
    Tóth Miska a bandáját is el adja jó pénzért!!!!!!!!!!!!!

  10. Karcsi szerint:

    Hmm, megint benéztem ide egy kicsit, de csak ámulok! Gyerekek, miért kell csúsztatni (hazudni)?!
    A kép hamis: az eredeti anyagban a sportfunkciók területe sokkal nagyobb (ecorys.hu), és a Jellinek is azt mondta a bizottági meghallgatáson, hogy 2/3 a sportnak marad, és 1/3 a többi!
    Bocs, többet nem szólok… Ehh… Dühüng itt a demagógia rendesen.

  11. Kovács Ernő szerint:

    Még a magyar válogatott meccset is megszakítottam /nem vesztettem sokat, mert ilyen hurka csapatot már rég láttam/ a Csepp tv adása miatt! Kedves Csepp tv, ha élő adás megy ezt lehetne jelezni a műsorba bekapcsolódó nézőknek is egy ismert kicsi szignóval! Sajnos a vita ismét elmaradt, mert a vitapartnerek nem jöttek el! Így csak egy kedélyes beszélgetéssé alakult az adás. Aki napi szinten követi a Csepel SC sorsát az sok újat nem halhatott ezen az estén! Szilárd is a szokásosnál visszafogotabb volt. Szerintem ezen a studióbeszélgetésen Tóth Mihálynak is ott lett volna a helye! Ne mást küldjön maga helyett, hiszen ő a kerület polgármestere, és neki a kutyakötelessége a kerület polgárai előtt beszámolni a kerületben adodó problémák megoldásáról! A Csepel SC létesítmény sorsát még mindig bizonytalannak látom. Hol vannak a kerületben élő üzletemberek, hol vannak a kerületben jól müködő cégek támogatása a sportra? Nem lehetne őket valamilyen kedvezménnyel, reklámmal arra ösztönözni, hogy érdemes támogatniuk a kerületben lévő Csepel SC-ét? Minnél előbb kezdje el a munkáját az a csoport, amely arra hívatott, hogy megmentsék a szeretett egyesületünket! Munkájukhoz sok sikert kivánok!!!!!

  12. admin szerint:

    Ide figyelj Karcsi!

    A kép nem hamis. Ha akarod, elküldjük neked az eredeti prezentációt.

    Bocs, de ez aztán nagyon de nagyon aljas húzás volt. Szégyelld magad!

    Admin

  13. jani szerint:

    Ha van biztos időpont tegyed közzé megyek és akit tudok mozgósítok rá. Jó lenne ha minél többen lennénk !Aki tud seítsen szervezni!!!! Hallom , hogy a vitára nem mentek el megint !.Azt hiszem nekünk is bojkottálni kellene minden olyan rendezvényt amin Podolák nagyságos úr megjelenik. Legalább is ha ott vagyunk, tüntelőleg ki kellene vonulni közölve, hogy vele semmi dolgunk. De ha akarja ö is elmehet, illetve kivonulhat.

  14. admin szerint:

    Bocsáss meg Karcsi, te csak áldozat vagy. Csakhogy nem a Csepel.info vert át, hanem azok, akik kicserélték a térképet – lásd: http://csepel.info/?p=910

  15. anti szerint:

    It anti, Táncsics Antal beszél! De minek? -kérddezhetitek. Nos, csak azért, mert ezen a fórumon is csepeliek vannak egymás között, és amig egy szikra lehetősége van az értelem megragadásának, addig beszélek. Megnéztem én is a Csepp TV-s beszélgetést.

    Ha szabad, akkor kérdezek! Ha kapok normális választ, akkor folytatom.

    1. A Csepp TV szervezete a vitát vagy miként itt állítjátok, Németh Szilárd? A riporter, ha jól emlékszem, azzal kezdte, “KÖSZÖNÖM, HOGY ELFOGADTAÁK A CSEPP TV MEGHÍVÁSÁT”!
    2. Nos, akkor ki hívott meg és kicsodát?
    3. Németh Szilárd egy mukkot sem szólt arról ezek után, hogy ő volna a meghívó. Miért?
    4. De fogadjuk el, hogy nem a Csepp TV., hanem Németh Szilárd a meghívó. Akkor ő, aki minden irományát itt teszi közzé, miért nem mutatja be azokat a meghívó leveleket, amellyel a polágrmestert. a képviselőket és a mit utdom én még kiket hívott meg?
    5. Vagy álljon elő azzal, hogy telefonon vagy a szőnyeg széléről, foghegyről mehívta a fenti személyeket. Akkor ti is, én is megkérdezhetjük a polgármestert: tessék mondani: tényleg meghívta magát Németh Szilárd úr? És ha meghívta, akkor miért nem ment el? A polgármester telefonja benne van bármelyik telefonkönyvben. Hívjátok föl, kérdezzétek meg. Hátha kiderül valami egyészen érdekes dolog a számotokra. (Tényleg: Németh Szilárd frakcióvezetőnek melyik telefonkönyvben nyilvános a telefonszáma?)
    6. Van valaki, aki ezekre a kérdésekre tud válaszolni?

    Nagy érdeklődéssel várom a feleletet:
    Táncsics Antal

  16. anti szerint:

    Nincs mentség rá: az itt-et akkor is két t-vel kell írni, ha rohan az ember. Szóval, itt az ideje a válaszoknak. Bizony, itt…

  17. Levente szerint:

    Anti, te kész vagy teljesen.
    Persze, hogy nyilvános a polgármesterek telefonszáma, de nem az otthoni, hanem a hivatali, az önkormányzatok blokkon belül.
    Miért érdekel Németh Szilárd telefonszáma? Fel akarod éjszaka hívogatni?

    Megkérdezed Tóth Mihályt vagy a másik két mszp-s árulót, szerinted mit mondanának? Ugyanúgy hazudnának, mint eddig. Szerinted válaszolnának? Lepattintanának még téged is, ahogy Avarkeszi és Podolák a vitára a meghívást.

    Vedd észre, hogy nem foglalkoznak a csepeli emberekkel, köztük veled sem. Megválasztottad őket, ők pedig visszaélnek a bizalommal, erre te még véded és támogatod őket? (Vagy esetleg Anti néven valamelyik fő-szoci szól hozzánk és ezért nem fáj neked semmi?)

  18. Csaba szerint:

    Langyos, nagyo lanagyos…

  19. CsepeliXXI szerint:

    >It anti, Táncsics Antal beszél! De minek? -kérddezhetitek.

Itt lehet hozzászólni !