Kitelepüléssel buzdít újra szavazásra a csepeli MSZP

Csepel.info

Egy korábbi kitelepülés: Gulyás Gábor, az MSZP kampányarca vélhetően most háttérben marad, átadja a főszerepet a tanúskodni nem akaró Podolák Györgynek (fotó: Csepelen.hu, további fotók itt láthatók)

Több helyszínen buzdítja csütörtökön újra szavazásra megmaradt híveit Podolák György, az egyetlen állva maradt csepeli MSZP-s képviselőjelölt, és a párt helyi szervezetének még mozgósítható tagsága. Ahhoz, hogy a pártaktivisták megfelelő önbizalmat meríthessenek az utcai szerepléshez, busszal is érkezik erősítés – értesült a Csepel.info.

A kitelepülésről személyesen Podolák György beszélt a csepeli MSZP szerdán megtartott összejövetelén az ott megjelent néhány tucat nem túl rózsás kedvű párttagnak. Lapunk úgy tudja, hogy Avarkeszi Dezső nem volt jelen a  gyűlésen, de ezzel még nem kerülte el, hogy lemondása továbbra is a figyelem – és a kritika – középpontjában maradjon. Közleményét, melyben azt próbálja megmagyarázni, hogy miért lépett vissza az LMP jelöltjének javára, az ezt elutasító MSZP-s közleménnyel együtt osztogatták – értesült lapunk.

Információink szerint csütörtökön délután Csillagtelepen az üzletsornál, a sétáló utcánál, a Szent Imre téren és az Ady Endre úti lakótelepen két helyszínen is találkozhatunk az MSZP-s aktívákkal. Velük rendhagyó módon azonban most nem Podolák Györgyről és a Csepeli Kórház valamint az uszoda és a gerincút fejlesztéséről, hanem Orbán Viktorról és a Fideszről beszélgethetnek az érdeklődők. Sajnos legtöbb párttársához hasonlóan lapunk informátora sem ment el a megbeszélésre, így azt most nem tudta megmondani, hogy a megjelölt helyszíneken mikor és milyen országos és budapesti MSZP-s politikusokkal találkozhatnak olvasóink.

Csepel.info

14 hozzászólás “Kitelepüléssel buzdít újra szavazásra a csepeli MSZP” bejegyzésre

  1. Hugi szerint:

    Szerintem Gulyás nem az MSZP kampányarca, hanem az MSZP igazi arca. Vagy az inkább Deme Gabi vagy Szeva bácsi?

  2. HM. szerint:

    Gulyással kampányolni még így fotók szintjén is elég durva…

  3. Öreg halász szerint:

    Több helyszínen buzdítja csütörtökön újra szavazásra megmaradt híveit Podolák György, az egyetlen állva maradt csepeli MSZP-s képviselőjelölt…

    Lesznek papírmasé Podigyurik is?

  4. zed szerint:

    Inkább azt a fényképet tehetné közszemlére a csépel.info, amelyen Gulyás doktor és N. Sz. bratyiznak!

  5. Screepy szerint:

    Egy jó kis videóklipp!
    Nézzék meg és terjesszék!

    Csao MSZP!

  6. zed szerint:

    Kár, hogy nincs odaírva a videó végére, ki a szerzője az átiratnak. Hajós András szerzeménye és elsőként a Heti7esben adta elő. Ciao! 🙂

  7. Manitu szerint:

    Érdekes, hogy eltünt csepeli, zed meg ződ meg a többiek most, hogy a pártjuk az utcára vitte a politikát. Gondolom mind ott sürgölődik valamelyik politikus feneke mögött.

  8. ződ szerint:

    Manitu! Ez még csak az előjáték.

  9. ződ szerint:

    folyt. Manitu! Jobb ma egy kitelepülés, mint holnap egy kitelepítés!

  10. Manitu szerint:

    Ezért adok hálát Istennek, hogy Gyurcsány nem kaphatott kétharmadot.

  11. ződ szerint:

    Manitu! Nem kell sokat várnod, meg lesz Neki!

  12. Csepeli XXI szerint:

    “Fogorvosi céggel szerződött a honvédelmi tárca adószakértői, jogi, informatikai tanácsadásra, amelyért mintegy négymillió forintot fizetett ki évente a társaságnak.

    A fogorvosi vállalkozás a cégadatbázis szerint éppen a HM FLÜ-vel megkötött első megállapodásuk idején vette fel a tevékenységeik körébe a gazdasági, üzletviteli és adózási tanácsadást, amelyet 2009 januárjában töröltek is a cég tevékenységi körei közül.”

    Gulyás pedig megnyitotta a fogorvosi rendelőjét. 🙂

  13. Nagyapó szerint:

    Igaza van ződ. Jó magaviselet esetén harmadolnak.
    Lehet kitelepülni, el is lehet menni, tessék.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !