Borbély Lénárd a HírTv Rájátszás című műsorában

15 hozzászólás “Borbély Lénárd a HírTv Rájátszás című műsorában” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Németh Szilárd klón

  2. Nagyapó szerint:

    MSZP + JOBBIK < FIDESZ-KDNP
    (gratulálok zed, már 7 előtt bement dolgozni a CSEVAKba)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. narancsliget vár reád szerint:

    Nagyapó…
    Miért? Otthon már mindent kikapcsoltak a szolgáltatók? (internet a Csevakban?)
    Igaz bérletre már nem kell pénz,csak átsétál……

    De most neki ül,és kitalálja; milyen hazugságot lehet terjeszteni…
    Mert lássuk be a narancsliget nagyon gyenge volt.
    Emlékszel zed; amikor a frissen megnyílt piacon P.György népszava mellékletet osztott az embereknek? Boldog békeidők…..

  4. zed szerint:

    (Ki korán kel, aranyat lel! 🙂 )

  5. ződ szerint:

    Nem nagyon kellett neki rájátszani, tényleg ennyire!

  6. csepelino1 szerint:

    Zed Csevakos? Húha… Hm…
    Biztosan honlapot – honlapokat frissítettek… :-)))))

  7. Vica szerint:

    Ritka szimpatikus ember Borbély Lénárd ebben az interjúban is, ugyanis tényeket közöl, nem fröcsög és nem gyűlölködik.
    Ha kicsit többet engednék szerepelni a médiákban, a kedves Podolák úrnak esélye sem lenne labdába rúgni mellette.
    Még zed is csak igen gyenguska piszkálódást engedett meg magának az imént :).

  8. zed szerint:

    B. L. kedvéért persze ingyen is… Igaz Vicus? 🙂

  9. Vica szerint:

    Ezt nem értem, kedves zed. Mit ingyen is? Avagy ingyen mit is? Azt hiszed, mert a párttársaid többsége korrupt ….., mindenki olyan, mint ők? Ha az ember szemellenzőt köt a fejére, kicsi az esélye, hogy nyitott legyen.

    Lehet, hogy Neked az a feladatod, hogy az MSZP malmára próbáld hajtani a vizet, provokáld az ellenfeleket, ennek ellenére, vagy inkább ezzel együtt azt látom, hogy sokszor igencsak lényegretörő, korrekt tájékoztatást próbálsz adni a felmerülő kérdésekre (a piszkálódásoktól eltekinte, ami bizonyára a feladataid közé tartozik 🙂 ).
    Szóval úgy gondolom, vagy olyan értékes ember, akinek nem lenne muszáj egy olyan társasághoz kötődni, amely már teljes egészében lejáratta magát. Miért nem toborzod össze a hozzád hasonlókat, és csináltok egy új pártot? Még sikeretek is lehetne, ha képes vagy elhinni, hogy nem mindenki megvesztegethető. Hagyd otthon a kocsidat, és sétálgass kicsit az emberek között, beszélgess velük, segíts át közben egy idős nénikét az utcán (persze csak, ha tényleg át is akar menni 🙂 ) Sokat tanulnál egy-egy ilyen séta alkalmával.

  10. Lora :) szerint:

    Nem Borbély Lénárdon van a hangsúly, Emberek!
    Az egész Fidesz most azért nyomul így előre, hogy felhívja a figyelmét a sok alulképzett embernek arra, hogy egyes körzetekben lesz második forduló, és ne hallgasson a vergődő MSZP-re, és menjen el, mivel a Választópolgároknak is adnak teret arra, hogy fontosnak érezzék magukat, mert végülis mi Emberek szavazzuk meg a Parlament sokszínűségét.

    Nem kellene egy csepel.info oldalon beíró a beíró ellen harcolni, azt tegyétek meg másutt, és nézzetek egy kicsit magatokba.

    Ezt a viselkedést 8 év meg az azt megelőző 40 év tette ilyenné a magyaroknál. Valami célt kellene kitűzni, hogy összefogva előbb elérjünk oda. Persze mindig lesznek leszakadók, mindig lesz ellenzője az új dolgoknak, de ne 4 évre gondolkozzunk már végre.

    Annyira tönkrevágták a jövőkép fogalmát a magyarokban, hogy most már Nektek teljesen mindegy ki mit mond, csak a sárdobálás megy.

    Ennek eredménye? Majd elmegy innen minden fiatal, mert ráhánynak erre az egész begyökösödött világra. Próbáljatok meg egy kicsit higgadtabban átgondolni az írnivalótokat, a mondanivalótokat –

    Borbély Lénárd úgy érzi, ő képes megtenni azokat a lépéseket, amivel Csepelt lakhatóbbá, élvezhetőbbé lehetne tenni. Sajnos az Emberek elfelejtették mi az otthon, mi az hogy tenni a környezetünkért egy keveset, amiből mások is részesülhetnének.

    Én például nem dobom el a csikket az utcán, hanem eloltom kukánál, és kidobom – ez elsőre semmi, sőt lehet még nevettek is ezen, de ha mondjuk 12 500 Ft-ot (50eurót) fizettetne veletek a közterületes vagy épp utcarendőr, fújdosnátok, meg szidnátok mindenkit…..

    Hát ez a magyar – akit sikerült teljesen leépíteni agyilag korlátozni, hogy belássa terelve volt az életünk, mint a birkáknak, teljesen a csőd széléhez értünk, csak ezt sokan nem látjátok!

    Beleolvadt sok ember a maga környezetébe, egy lépést nem tesznek sokan azért, hogy a saját városukat megismerjék, vagy valamit valahol valakinek segítsenek. Mindenki vár, reménykedik, jaj majd lesz valami.

    De ezt a valamit, csak Borbély Lénárd tudja, Németh Szilárddal, és az egész Fidesszel megalkotni.
    Szerintem ideje lenne már kődobálás helyett, azokat a köveket a helyére tenni, és felépíteni az országot, mint azt sok idős megtette nekünk az I és a II világháború után, nem beszélve ’56-ról.

    Gondolkodjatok el ezen, a magyar mindig vígadt, mindig jókedvű nép volt, ne engedjük el magunk mellől a boldogságot, a derűt, a mosolyt. Ha ez a fajta alázat látható lesz, biztos út vezethet a jó illetve a jobb életminőséghez.

    Döntsétek el végre továbbra is mocskolódunk, kib@szunk a másikkal, hazudozunk, vagy;
    Beállunk a sorba, mint azt már az ország majdnem 2/3-a megtette, és felépítünk egy új Magyarországot, amiben igenis jó magyarnak lenni.

    Tényleg – ti miért szerettek magyarok lenni?

  11. poh szerint:

    Én azt nem értem, miért félnek sokan a 2/3-tól? Ha a Fidesznek 2/3-os többsége lesz a Parlamentben, akkor az azért lesz, mert a választók így döntöttek és kész. Így megy ez a demokráciában.

  12. Vica szerint:

    Kedves Lora 🙂 !

    Sok mindenben igazad van, amit itt írtál.

    Szerintem azért igen is van jelentősége annak, ki hogyan, milyen színvonalon mondja el azt a nagy nyilvánosság előtt azt, amit fontosnak tart. Itt, Csepelen most – véleményem szerint igen is Németh Szilárdról és Borbély Lénárd-ról kell dönteni a többi jelölttel szemben. Az emberek nagy többsége ugyanis néz TV-t, nézik a politikai műsorokat, és a pártokról a szerint alkotnak véleményt, hogy ki mit és hogyan mond. A pártoknak pedig szükségük van a szavazó bázisukra.

    Szép tőled, hogy nem dobálod el a csikket, remélhetőleg mást sem. Ez egyszerűen kultúráltság kérdése. Ha jó példát mutatsz a gyerekednek, nagy valószínűséggel Ő sem fogja ezt tenni (s talán rá sem szokik a cigire). Ki akadályozta meg eddig is azt, hogy megbüntessék azokat, akik szétdobálják a szemetet, az utcára sz@ratják a kutyájukat, majd mint aki jól végezte dolgát, ott hagyják a termést, hogy másnak szerencsét hozzon, ha belelép.
    Nagyon egyszerű a megoldás. Kell hozni egy helyi rendeletet (ha még nem létezne ilyen), amit be is kell tarttatni pl. a közterület felügyelők segítségével.

    Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni.

  13. Adambum szerint:

    Hajrá Lénárd!

  14. Papi szerint:

    poh!
    A kérdésedre nagyon egyszerű a válasz: A Fidesz kétharmad esetleg olyan törvényeket jelenthet ami az MSzP sok politikusának börtönt jelent. Ezért félnek a Fidesz kétharmados győzelmétől!

  15. Papi szerint:

    Zed! Ződ!
    Már csak 105 percetek van! 🙂 🙂

Itt lehet hozzászólni !