A hataloméhes és bosszúálló csepeli szocialista elv- és üzlettársak részére

Németh Szilárd országgyűlési képviselő üzenete

Németh Szilárd hű maradt esküjéhez

Alaptalan mocskolódásaikra egyáltalán nem válaszoltam dühödten, még csak nem is haragudtam Önökre. Csak megalapozott, higgadt és nyugodt sajtóközleményt adtam ki két nappal ezelőtt.

Azt is csak néhány választóm kérésére, akik viszont joggal háborodtak fel azon az aljas hazudozáson, amit Önök művelnek.

1.       Az MSZP-s hataloméhes mocskolódás persze nemcsak Csepelen ismert. Egy jól bevált recept szerint főzik ki a közéletet mérgező, ellenfeleiket lejárató hazugságaikat. Jól mutatja ezt, mikor Debrecen polgármesterét a választási kampányban akarták prostituáltakkal összehozni. Hazugságaiknak semmilyen alapja nem volt, de ezt az MSZP is tudta. Nem is ez volt a lényeg, hanem a választás napjára történő személyes lejáratás. Kósa Lajos persze pert indított, amit meg is nyert, de csak a választás után egy évvel!

Önök most ugyanezt teszik velem. Szétküldenek a csepeli intézményeknek, köztük iskoláknak, óvodáknak, és cégeknek, magánszemélyeknek egy névtelen gyalázkodást és vádaskodást az állítólag általam elsikkasztott Fideszes kampánypénzekről.

Először is, a Fidesz a 2006-os kampányeszközökről tételesen elszámolt, ez a Magyar Közlönyben meg is jelent. Másodszor, senki sem emelt akkor, de ma sem ez ellen hivatalos kifogást. Harmadszor, ha úgy látják, hogy igaz az állításuk, miért nem tesznek ellenem büntetőfeljelentést? Ez állampolgári kötelességük is lenne!

Önökkel ellentétben én büntető feljelentést teszek rágalmazás és becsületsértés megalapozott gyanúja miatt most már a csepeli MSZP elnöksége ellen is. Bár azt is tudom, hogy vasárnapig ebből nem lesz jogerős ítélet.

2.       Előző sajtóközleményemben foglaltakból még egy dolgot emelnék ki:

„Ha bármelyik Fideszes jelenlegi vagy volt képviselőtársam együtt mutyizott volna az MSZP-vel, ha bárkinek is volt a csepeli rendőrkapitányhoz hasonló ingatlanbotránya, vele szemben ugyanúgy járok el, mint mindenki mással.”

Minden ilyen jogalapot nélkülöző és csalárd módon megkötött ingatlan adás-vételi szerződés semmis. A lakásokat jogi úton vissza kell szerezni, és ki kell azokat utalni a szociálisan rászoruló családoknak, akik akár egy évtizede is várnak arra. A mutyiban részt vevőknek munka- és büntetőjogi következményekkel kell szembenézniük.

3.       Dr. Gulyás Gábor MSZP-s képviselő, mint magánvádló jelentett fel, ezért kéri a bíróság, hogy jelenjek meg április 20-án. A bíróság ebben az esetben a feljelentőre ró idézési kötelezettséget és nem rám! Egyébként ellenem semmilyen ügyészségi eljárás nem folyik, én erről nem tudok, ezért fordultam a Legfőbb Ügyész úrhoz.

Megjegyzem, hogy a feljelentő ugyanaz a személy, aki három évvel ezelőtt már egyszer feljelentett, de a pert jogerősen elvesztette velem szemben. Azonban az óta sem hajlandó a bíróság által megítélt perköltséget megfizetni.

4.       És még valami: mint ahogy már azt írtam, az utolsó fillérig el tudok számolni a magam és családom vagyonával. Ha ez az elvtársakat ez mégsem győzné meg, kérem őket, jelentsenek fel az APEH-nél, a nyomozószerveknél és/vagy kezdeményezzenek vagyonnyilatkozati eljárást az illetékes önkormányzati vagy parlamenti bizottságoknál.

Budapest, 2010. április 9.

Németh Szilárd
Országgyűlési képviselő

32 hozzászólás “A hataloméhes és bosszúálló csepeli szocialista elv- és üzlettársak részére” bejegyzésre

  1. ződ szerint:

    Kedves Szilárd! „Ha bármelyik Fideszes jelenlegi vagy volt képviselőtársam együtt mutyizott volna az MSZP-vel, ha bárkinek is volt a csepeli rendőrkapitányhoz hasonló ingatlanbotránya, vele szemben ugyanúgy járok el, mint mindenki mással.” De miért csak a fideszesekkel? A többi már rázósabb!

  2. LB szerint:

    Az eredeti levélben “fideszes képviselő”-t említettek. Gondolom arra reagált NSZ, hogy velük SEM fog kivételt tenni! 🙂

    De ha tovább olvasod a nyilatkozatát, akkor att a válasz a kérdésedre!

    “MINDEN ilyen jogalapot nélkülöző és csalárd módon megkötött ingatlan adás-vételi szerződés semmis. A lakásokat jogi úton vissza kell szerezni, és ki kell azokat utalni a szociálisan rászoruló családoknak, akik akár egy évtizede is várnak arra. A mutyiban részt vevőknek munka- és büntetőjogi következményekkel kell szembenézniük.”

  3. ződ szerint:

    LB! Nem érdekel az előző levélben mit írt! Itt már csak mostani és volt fideszes képviselő társait említi, akik az MSZP-vel mutyiztak! Később sem tesz említést másokról, mikor veszitek már észre a szivatást?

  4. ... szerint:

    ződ, te tényleg ilyen hülye vagy?
    ez pártoktól független dolog, nem lesz kivétel.
    Hajrá Szilárd!

  5. ződ szerint:

    Pontocska! Beindult a Kayáltatás? Nem hülye, csak józan!

  6. "*" szerint:

    “Szétküldenek a csepeli intézményeknek, köztük iskoláknak, óvodáknak, és cégeknek, magánszemélyeknek egy névtelen gyalázkodást és vádaskodást az állítólag általam elsikkasztott Fideszes kampánypénzekről” – ez a kedvenc részem a közleményből. Hogy felháborodott Szilárd ezen. Miközben évek óta küldi csepeli e-mail címekre az info a kéretlen leveleit. Többek között én is kaptam már nem egy ilyet, úgy hogy soha sehova nem iratkoztam fel.
    Nagyon úgy tűnik, hogy NSZ-t megviseli, ha valaki ugyanolyan módszerekkel lép a sarkára, mint ahogy azt ő teszi.

  7. Manitu szerint:

    Ződ, az már teljesen természetes neked, hogy az MSZP velejéig rohadt, és azt hiányolod, hogy a Fidesz csak azoktól határolódik el, akiktől tud?

    És ezek után az MSZP-re szavazol? Milyen ember az ilyen?

  8. Manitu szerint:

    Hajrá Szilárd, hajrá Fidesz!

    Le kell győzni ezt a mocskos MSZP-s mutyabandát!

  9. Hugi szerint:

    Visít az MSZP, mint a patkányhad, amikor süllyed a hajó.

  10. ződ szerint:

    Manitu! Miért lenne nekem természetes a romlottság? Csak azért mert egyesek azt állítják? Egy örök igazság ugrik be erről. Minden nő feslett erkölcsű, aki nem farol meg nekem, mondja legtöbb férfi. Ilyen ember az ilyen, valóban a kissebik rosszra szavazok!

  11. ződ szerint:

    Hugi! A patkányok okos állatok, a süllyedésre ítélt hajót még a kifutás előtt a kikötőben elhagyják! A patkánymentes hajó minden matróznak gyanús, persze ha jó gázsi néz ki vállalják!

  12. Manitu szerint:

    Ha a patkányok már a kikötőben elhagynák a hajót, nem lene ez a mondás.

  13. ződ szerint:

    Manitu! A mondás az okos patkányokra vonatkozik! Aki rajta marad a baljós jelek ellenére az meg visítson!

  14. Vica szerint:

    Hát igen. A patkányok a süllyedő hajót szokták volt elhagyni. Egyébként pedig szerintem egyetlen matróz sem lehetett annyira ostoba, hogy akár tripla gázsiért is a biztos halálba menjen. Általában családos emberek voltak, s a gyerekeiket azért szerették volna fölnőni látni, eltartani.
    Szóval annyira azért nem okosak, csak piszkosul életképesek :).

  15. Vica szerint:

    Az előbb persze a patkányokra gondoltam…

  16. miska72 szerint:

    Gazember MSZP!
    Bár kire szavazzatok csak az MSZP-re ne!
    GAZEMBEREK!

  17. Tarjányi László szerint:

    AKI JÓHISZEMŰEN SEGÍTI A FIDESZT KAMPÁNYOLNI, ÍGY JÁR!
    Olvasó: A gázárkampány igaz története
    2010. április 08. 23:24
    HunHír.Hu http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28625

  18. zed szerint:

    Esküszöveg az országgyűlési képviselők eskütételéhez:
    „Én …………………………………., a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy képviselői tisztségem ellátása során hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek; az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének boldogulását elősegítsem.”

    Így már mindenki el tudja dönteni, hogy N. Sz. hű maradt e az esküjéhez!

  19. LB szerint:

    zed!

    Ez jó, ez tetszik: “munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el”

    Ezt az MSZP-s képviselőkön miért nem kértétek eddig számon?!

  20. zed szerint:

    Konkrétan kiken?
    Egy eskü szövegéből különösen nem szerencsés kiragadni egy félmondatot. A parlamenti képviselők esküjéből világosan kiderül, hogy az országgyűlési képviselőknek elsődlegesen az ország egészének az érdekeit kell szem előtt tartaniuk -amelyek esetenként nem összeegyeztethetőek a helyi érdekekkel.

  21. Manitu szerint:

    Zed, szerinted mennyi MSZP-s képviselő van, akik nem tudnák aláírni ezt a nyilatkozatot? Van egyáltalán olyan, aki aláírná?

    Na ezért nem szabad az MSZP-re szavazni.

  22. Csepeli XXI szerint:

    És kire “esküszik” egy ateista komcsi?
    Sztálinra?Marxra?

  23. LB szerint:

    zed!

    Én a csepeliekre gondoltam!
    Tudod, akik kikérték maguknak, hogy számot adjanak arról, hogy támogatják-e vagy sem a népszavazást.

  24. LB szerint:

    Ja és azt sehol se látom az eskü szövegében, hogy a pártérdekeket a választók érdeke elé helyezem! 🙁

  25. ződ szerint:

    LB! Valószínűleg azért nem látod mert nincs benne! Mint a régi reklám: Látja? Nem látja? Na, látja!

  26. Papi szerint:

    Zed!
    Azért ez nem semmi amit ti csináltok!
    Olvasd már el az eskü szövegét aztán gondolkodj el azon hányszor és hol szegte meg az esküjét ez a velejéig romlott Gyurcsány Bajnai duó és a slepje akár itt Csepelen!
    A haverjaid Avarkeszi és Podolák meglehetősen benne volt Csepel vissza fejlesztésében! Na ennyit a te esküszegő bandádnak!
    Már nem sok van hátra aztán fizetni kell mindenért!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

  27. lolka szerint:

    ” zed:
    2010. április 09., péntek 17:32-kor
    A parlamenti képviselők esküjéből világosan kiderül, hogy az országgyűlési képviselőknek elsődlegesen az ország egészének az érdekeit kell szem előtt tartaniuk -amelyek esetenként nem összeegyeztethetőek a helyi érdekekkel.”-Szerény véleményem szerint az országgyűlési képviselőknek, mindig a választóik érdekeit kell-(ene) képviselni, gondolom a választók azért küldték őket a parlamentbe…

  28. zed szerint:

    És mi a helyzet a vígaszágról bejutott képviselőkkel? Orbán Viktor kinek az érdekeit képviseli? A megfelelő ember, a megfelelő helyre? 😉

  29. izgi szerint:

    Az mszp-nek (egyenként és mint csoportos maffiózóknak is) sitten a helye! Vegyétek észre, a mai napig a Sztálin – Hitler ellentéttel etetnek bennünket. Vagyis aki hanyagolja ezt a tolvaj bandát, az minimum náci. Lám eddig a Fidesz volt náci meg a diktátor, most mit tesz? Hát a jobbik. Ennyire le vagyunk pukkanva? 60 éves konfliktussal csinálnak kampányt?
    Meg hazudozással? Ki kellene találni, miképp lehessen megvédeni magát valakinek ha egy ilyen aljassággal próbálják elvágni a lehetőségeit. Pl én javasolnám, hogy az újság ahol ilyent közölnek kötelezően közölje az érintett válaszát is. Ne kelljen ehhez 6 év polgári lassított peres processzus. Valamint minősített esetként lehessen büntetni ha valaki mindezt politikai indíttatásból teszi. Különben a mSZP-nek mint a magyar történelem leghazugabb bandájának nem is lehetne indulni a magyar választáson, hisz mint az orosz-szovjet megszállókat kiszolgáló aljas banda nem magyar, de nem is szocialista, gondoljatok csak a gyurcsányi “nagy a jólét ” mocskos dumájára. Az hogy párt lenne, egyáltalán nem igaz, merthogy egy maffia. Lásd még a gyilkosságoktól se riad vissza épp itt Csepelen ahol az ő véleményük szerint a fellegváruk van. Szóval HAJRÁ SZILÁRD!!!! bele kell taposni a földbe ezt a söpredéket.

  30. izgi szerint:

    Bocsi még annyi, sajnos a demokratikus körülmények nem biztosítanak lehetőséget az ilyen féreg kiirtására. Mint a métely, eszi az életünket ez a parlamentbe csalással besunnyogott banda, aztán demokratikusan fizettetik még az unokákkal is a hitel számláikat. A Mocskos SZarházik Pártja ellen ki kell találni valamit, miképp ne dönthesse egy ilyen velejéig romlott csürhe az országot nyomorba.

  31. lolka szerint:

    izgi:
    2010. április 09., péntek 20:37-kor
    izgi, ha megharagszol, ha nem, magamban elkereszteltelek igazi-a, tényleg amikor jobban odafigyeltem, tudatosult, hogy nem igazi, hanem izgi…

  32. Sphere szerint:

    Amikor meghallottam az “MSZP hívő tagozata”kifejezést,akkor lett előttem teljesen világos,hogy ezeknek semmi sem”szent”!
    Minden hozzáfér a pofájukhoz.
    Ez már a nőstény kos kategória.

Itt lehet hozzászólni !