Visszautasítjuk az MSZP aljas és etikátlan mocskolódásait!

Aki mutyizott, az bukni fog

Fidesz-MPSZ Csepeli Szervezet, Fidesz-KDNP csepeli frakció

A Fidesz-KDNP-s képviselők tervezett nyilatkozata: aki mutyizik, az repül

A Fidesz csepeli szervezete és a Fidesz-KDNP frakció nevében visszautasítjuk azt az aljas és etikátlan hazugság- és rágalomhadjáratot, amelyet a hatalmát féltő csepeli MSZP indított a Fidesz-KDNP csepeli képviselő-jelöltjei és önkormányzati képviselői ellen.

Az MSZP vádaskodó közleménye meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Németh Szilárd nem tudott elszámolni a kampánypénzekkel az előző ciklusok választási kampányai után. Az állítás hazugság. A csepeli Fideszben nem volt egyetlen alkalommal sem kampányhoz kapcsolódó pénzügyi vita, és nem történt egyetlen alkalommal sem feljelentés vagy bejelentés ilyenről sem a Fidesz képviselői, sem annak tagjai sem párton kívüliek részéről. Bárki is tesz ezzel ellentétes állítást, az éppúgy hazudik, mint ahogy a csepeli MSZP közleménye hazudott.

Az MSZP további kérdéseire a következő a válaszunk:

  1. Igaz-e, hogy Fidesz képviselő is hasonlóan jutott lakáshoz Csepelen, mint a Fidesz által sokat támadott volt csepeli rendőrkapitány?
  2. Amennyiben valóban Fideszes képviselő is kapott önkormányzati lakást Csepelen, tudott-e erről Ön?

Az első kérdésre Szenteczky János, a Csepeli Vagyonkezelő vezérigazgatója, az MSZP elnökhelyettese és Tóth Mihály, polgármester, a csepeli MSZP elnöke tud válaszolni. Ha igaz, akkor az ő engedélyük, beleegyezésük kellett hozzá.

A második kérdés miatt a Fidesz-KDNP csepeli képviselői a mai napon aláírnak egy nyilatkozatot, mely szerint nem vettek részt semmilyen lakásmutyiban. Aki ezt a nyilatkozatot nem írja alá, – tehát feltételezhető, hogy részese volt ilyen mutyinak – azt a Fidesz-KDNP csepeli frakciója még a mai napon, azonnali hatállyal kizárja a tagjai közül, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete pedig azonnal etikai vizsgálatot indít a pártból történő kizárására.

A Fidesz-KDNP képviselői egyben közös nyilatkozattal hatalmazzák fel Tóth Mihály polgármestert és Szenteczky János Csevak Zrt. vezérigazgatót arra is, hogy hozza nyilvánosságra az esetlegesen mégis fideszes képviselőhöz köthető, megvásárolt ingatlan adatait.

Csepeli frakciónk ezen túl arra is felszólítja még ma a csepeli lakásmutyik engedélyező-főszereplőit, hogy hozzák nyilvánosságra az összes önkormányzati lakás eladási adatait, hogy eljárásokat kezdeményezhessünk a visszás, mutyigyanús ügyekben.

Az MSZP további kérdései, és az erre adott válasz:

  1. Igaz-e, hogy már március 11-én kezében volt az idézés, mely szerint április 20-án jelenése van a bíróságon?
  2. Igaz-e, hogy ennek ismeretében írt levelet a legfőbb ügyésznek?
  3. Igaz-e, hogy ennek ismeretében adott fel fizetett politikai hirdetést a Csepel Újságban, mely szerint fogalma sincs Önnek arról, hogy az ügyészség eljárást indított Ön és Borbély Lénárd képviselő ellen? Várjuk gyors válaszait!

Németh Szilárd képviselőt Gulyás Gábor MSZP-s politikus, többszörösen is bukott ügyvéd, több beteg és idős ember megkárosítója három alkalommal jelentette fel. Egy feljelentés ügyében Gulyás Gábort már elutasította a Magyar Köztársaság Bírósága. A bukott ügyvéd azóta sem fizette meg a rá kirótt perköltséget. Borbély Lénárd frakcióvezetőt ugyanez az „ügyvédek szégyene” egy ízben jelentette fel. Ismét ugyanez az ember, aki az általa megkárosított volt ügyfeleit évek óta nem kárpótolja, a Fidesz csepeli szervezetét is feljelentette.

A csepeli MSZP ismételten, sokadik alkalommal is bebizonyította, hogy még mindig Gulyás Gábort védi, és még mindig ezt a bukott ügyvédet használja fel kampányában. Ez, és az elmúlt hetekben napvilágra került lakásmutyik is azt mutatják, hogy a csepeli MSZP semmit nem tanult a kettős gyilkossághoz vezető tragikus eseményekből, és még mindig kitartanak az olyan tagjaik mellett, akik minden létező erkölcsi mércével elfogadhatatlanok.

Ábel Attila
Elnök
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete

Borbély Lénárd
Frakcióvezető
Fidesz-KNDP csepeli frakció

17 hozzászólás “Visszautasítjuk az MSZP aljas és etikátlan mocskolódásait!” bejegyzésre

  1. Hugi szerint:

    Mutyizó Sz@rcsimbókok Pártja

  2. zed szerint:

    Ügyes húzás. Azonban megjegyezném, hogy a kérdésben “fideszes képviselő” szerepel, nem pedig helyi fideszes képviselő, és mutyizás helyett a legális tulajdonszerzésre irányul.

  3. spam szerint:

    ne magyarázkodj zed! az MSZP nagyon kapálódzik…

    biztos szarul érzik magukat, mert a Fidesznek nincsenek ügyei

  4. ződ szerint:

    Ez minek nevezhető? Nem az ártatlanság vélelmének, az tuti!

    “A csepeli MSZP ismételten, sokadik alkalommal is bebizonyította, hogy még mindig Gulyás Gábort védi, és még mindig ezt a bukott ügyvédet használja fel kampányában. Ez, és az elmúlt hetekben napvilágra került lakásmutyik is azt mutatják, hogy a csepeli MSZP semmit nem tanult a kettős gyilkossághoz vezető tragikus eseményekből, és még mindig kitartanak az olyan tagjaik mellett, akik minden létező erkölcsi mércével elfogadhatatlanok”

  5. "*" szerint:

    Látom kaptak bőven munkát Fideszék az utolsó napra is 🙂

  6. Vica szerint:

    Hol van itt ártatlanság? Max. a babakocsiban…
    A kis pondró 3G esetében, amikor nyilvánvaló, hogy milyen gazságokat követett el, hol van helye az ártatlanság vélelmének? Azon már régen túl vagyunk (szerintem). Ismertem az egyik károsultat, tudom, hogy nem ártatlan az a kis féreg.

  7. Lexon szerint:

    admin: nyugi, már csak pár nap és mehettek pihenni… Addig is nyomjátok!!! 😀

  8. ződ szerint:

    Vica! Egy nagyobb pondróhoz ajánlom elolvasásra Debreczeni József : Arcmás c. művét!

  9. miska72 szerint:

    Gazember MSZP!
    Bár kire szavazzatok csak az MSZP-re ne!
    GAZEMBEREK!

  10. Tarjányi László szerint:

    AKI JÓHISZEMŰEN SEGÍTI A FIDESZT KAMPÁNYOLNI, ÍGY JÁR!
    Olvasó: A gázárkampány igaz története
    2010. április 08. 23:24
    HunHír.Hu http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=28625

  11. Nyugi szerint:

    Nem akarok hinni a szemenek! Mi a bánatba viszi bele a Németh-Borbély p(i)áros a Fideszt? Ezek szerint akkor minden igaz abból, amit itt ki lehet hámozni a szocik állításából?! Ezt azért már tényleg nem akarom elhinni, de Németh úrék csak megdumálnak engem is. Mellébeszélésük, mosakodásuk ugyanis felér egy beismerő vallomással. Vagy ez már gyakorlás a bírósági tárgyalásra? 🙂 De mi köze van ehhez a Fidesz-frakciónak? Korábban már leírtam, itt megismétlem: szégyen, hogy másokat is magukkal akarnak rántani az igazság bajnokai. Folytatásos tele(rém)regényt ír a Németh-Borbély-féle p(i)áros? Hát persze! Ebből lesz a Németh-Borbély-saga. Szaga van ennek a mutyi-bugyis magyrázkodásnak. Magyarán valami nagyon bűzlik…

  12. Papi szerint:

    Nyugi!
    Neked és a társaidnak (Ződ, Zed, csepeli és még lehetne sorolni) neked(tek) van szagotok a FÉLELEM szaga.:
    “Jaj mi lesz most velünk? Kiderül milyen csalók vagyunk!”!!!
    Ezt a bűzt érezni rajtatok!
    De nemsokára fizettek minden aljas nemzetárulásért!

  13. Hajrá fidesz szerint:

    Most kéne zongorázni hogy Vörös Csepel vagy IGEN IGEN;)

    Hajrá Szilárd, Hajrá FIDESZ

  14. ződ szerint:

    Papi! Nem lehet, hogy csak közel van az orrod a szádhoz, annak érzed a szagát! Öblögess hypóval és elmúlik!

  15. Papi szerint:

    Ződ-ség!
    Mi van vége a felelőtlen korrupciónak nálatok akkor már csak ennyire telik? Azért ez kevés a megbékéléshez!
    Féltek és ezt a bűzt érzitek!

  16. ződ szerint:

    Papi! Van felelős korrupció is? Mondjuk a Gripenek? Olyan ez mint a szeretkezés, ha mások csinálják akkor mocskos dolog!

  17. Papi szerint:

    Ződ-ség árus!
    Már megint csak beszélsz! A Grippenek nagyon rossz példád volt mert ott is ti voltatok sárosak!

Itt lehet hozzászólni !