Családtagok kirúgása, spiclik, szabotázs: így küzdhetett Németh Szilárd Borbély Lénárd polgármester ellen Csepelen

Csepel.info

Fotó: Ábel Attila Facebook oldala

Németh Szilárd Fidesz alelnök egy párton belüli levelezés miatt tett büntető feljelentést Ábel Attila ellen. Ábel 15 évig volt a Csepelen a kormányzó párt elnöke, 14 évig pedig alpolgármesterként dolgozott. Németh Szilárd Borbély Lénárd polgármesterrel együtt záratta ki őt a Fideszből.

Ha marad a feljelentés, kész nyilvánosságra hozni, hogy valóban nagy nyilvánosság elé kerüljön – ahogy az a feljelentésben áll – írta közösségi oldalán Csepel leköszönő alpolgármestere a múlt héten. Most meg is kezdte a dokumentumok közzé tételét. Van bennük minden: családtagok kirúgatása, spicli beépítése a polgármesteri hivatalba, közbeszerzések vélhető manipulálása, szabotázs. Az alábbiakban idézzük Ábel Attila alpolgármester bejegyzését, illetve mellékeljük az anonimizálás (nevek törlése) utáni dokumentumot. Az elsőt a háromból, amit a csepeli alpolgármester a napokban nyilvánosságra hoz.

“Kedves Olvasók!

A csepeli KIMBA köré törvénytelenül emelt kordont hétfőre megerősítették, és amikor utoljára ott jártam, még a mozgássérültek elől is lezárták. Most azt teszem, amit ígértem.
Amit nyilvánosságra hozok, egy fideszes belső levelezés, amit Németh Szilárd 2024. március 1-jén, az ellenem tett büntető feljelentéséhez mellékelt. Én a közelmúltban értesültem arról, hogy a BRFK nyomoz utánam. Németh Szilárd ma reggel a Heti TV-ben hazugságcunamival indította a hetet, és letagadta, hogy feljelentett. Pedig a Telexnek ezt már megerősítette a BRFK.
Viszont ami Magyarországon bíróságra kerül, az nyilvánosságra kerül. Németh Szilárd feljelentése ezért oldozott fel az önként vállalt titoktartás alól. Ezért tudom bizonyítani, hogy a konfliktusunkat a Fideszen belül próbáltuk megoldani. Pont Németh Szilárd hazudta éveken keresztül, hogy csak a sajtón keresztül támadtuk Őszerénységét, és semmit nem próbáltunk egymás között megbeszélni.

A konkrét levelet, amit Szilárd a feljelentéséhez csatolt, Fürcht Nórának, a csepeli Fidesz alelnökének írtam, és a mellékletben olvasható. De a fideszes vezetőknek és médiaszemélyiségeknek 2023-tól közel ugyanezeket a mellékleteket küldtem el, maximum az idő múlásával aktualizáltam a szöveget. Az általam leírtakból pár információt már nyilvánosságra hoztam korábban, de a teljes igazság még nem jelent meg. A mellékletekről és a körülményekről:

1. Mire kiderült, hogy párton belüli feletteseink mindent elhallgatnak Orbán Viktor és a felsővezetés többi tagja elől, már szétverték a csepeli Fideszt. Ehhez hozzájárult a Fidesz egyik rendszerhibája, hogy konfliktusok esetén csak a választókerületi elnöknek lehet igaza, ezért nem is kérdeznek meg senki mást. Csak a „végjáték” során jeleztük a sajtón keresztül is, hogy nagy a baj Csepelen. Eközben próbáltunk kommunikációs csatornákat találni a Fidesz és a jobboldali média vezetői felé. Én leveleket írtam, részletesen bemutatva, hogy Szilárd miért és hogyan buktatja meg a saját pártját Csepelen. Elárult bennünket és a Fideszt is: ez az egyik állításom, amit nyíltan vállalok, és ami miatt feljelentett. A „Felemelkedés és önbuktatás” melléklet erről a folyamatról szól: ezt hozom nyilvánosságra ma, az első napon.

2. Nem vagyok elmeorvos. Ezért nem írtam és nem állítom, hogy Németh Szilárd pszichopata, őrült vagy elmezavaros. Háromdiplomás emberként viszont az a határozott véleményem, hogy a viselkedése kimeríti az abnormális jelzőt, és a grandiózus nárcizmus tüneteivel szinte mindenben egyezik. Vannak még számomra is kérdőjeles dolgok – például „a Pókember halálával” kapcsolatban -, amiket talán egy pszichológus jobban meg tud magyarázni. De ezekről kedden fogok írni. Erről szól ugyanis a második melléklet. Emiatt is feljelentett, pedig csak a véleményemet írtam le és azt, hogy milyen tünetegyütteseket produkált, személyiségének eltorzulása milyen korszakokkal jelentkezett. Feljelentett még amiatt is, mert alkoholistának tartom. De még nem találkoztam olyannal, aki közelebbről ismeri, és nem tartja alkoholistának.

3. A levél harmadik melléklete a „Kényszer a hűtlen kezelésre”. A cím adja a tartalmat. Ugyanakkor ki kell emelnem: Borbély Lénárd polgármester és mi alpolgármesterek egy az egyben elutasítottuk Németh Szilárd valamennyi – jogászaink szerint – hűtlen kezelés definícióját kimerítő követelését. Ezért nem történt szerintem bűncselekmény. A harmadik mellékletben azt is kifejtem, hogy amikor rábeszélésekkel, sőt frakcióhatározattal akarták rákényszeríteni a polgármestert az önkormányzati vagyon átjátszására, még a frakcióhatározatot is sikerült megtorpedóznunk. Emiatt a véleményem szerint a hűtlen kezelés kísérlete – ami szintén bűncselekmény – szintén dugába dőlt. Ez a közvetlen oka annak, hogy én nem tettem Németh Szilárd ellen feljelentést, sőt meg sem fordult ilyen a fejemben. Pedig a rezsibiztos ezt a hazugságot is ellőtte ma reggel, a Heti TV-ben. A harmadik mellékletet szerdán hozom nyilvánosságra, amennyiben a Fidesz alelnökének feljelentése még mindig él, vagyis áll a kordon a csepeli KIMBA előtt.

Szilárd 2018 óta próbál bennünket megbuktatni, ellehetetleníteni, börtönbe juttatni. Mi június 9-én, a választás napján megkaptuk az elégtételt és elástuk a csatabárdot. Ő nem. Minden elképzelhető eszközzel, továbbra is fáradhatatlanul harcol ellenünk és a csepeliek ellen. A Fidesz alelnökeként és választókerületi elnökként ehhez megvan a hatalma. És ő minden egyes nap él ezzel a hatalmával. Oldalakon keresztül tudnám írni, hogy miket tett az elmúlt hat évben. A családunk sincs biztonságban. A csepeli vezetésben egy édesanya, két feleség, egy testvér került kirúgásra úgy a munkahelyéről, hogy számunkra egyértelmű, a történteket kinek „köszönhetjük”. Volt, akit Szilárd tanácsadója küldött el a 2019-es választás előtt öt nappal, van (volt) iskolaigazgató feleség, előfordult, hogy elbocsájtáskor sejtelmesen utaltak olyasmire, amiből kitalálható volt, ki lehet a „megrendelő”. Utóbbi személytől, akit februárban rúgtak ki, Németh Szilárd Tusnádfürdőn atom részegen még elnézést is kért. Abban az iskolában is felmentették Csepelen az igazgató asszonyt, ahová felvették a polgármester gyermekeit. Tehetett volna mást? Talán ki kellett volna rúgnia a gyerekeket? Voltak itt ezeken kívül büntető feljelentések ellenünk, rendőrség ránk hívása, pártfeloszlatás, kizárás, hazugságok, aljas szexpletykák és árulások végeláthatatlan sora. No meg sok százmillió forint, ami olyan cégekhez ment például közbeszerzések útján, amelyek leálltak, bebuktak az önkormányzati fejlesztéseken a 2019-es választás előtt.

Németh Szilárdot a zuhanyhíradó szerint hamarosan leváltják a választókerületi elnöki pozíciójából. Ám a Fidesz alelnöke marad, és így tovább folytatja a bosszúhadjáratát. Én ezt már unom. Elegem van. Érthető okokból féltem a családomat is.”

A mellékletekhez tartozó dokumentumok itt olvashatók, illetve a melléklet PDF formátumban cikkünk mellékleteként is letölthető. Így a linkek is használhatók.

Csepel.info

1. melléklet

Itt lehet hozzászólni !