Németh Szilárd hátba szúrta a Fidesz főpolgármester-jelöltjét

Csepel.info

Még a videó címe is ez lett: “Szentkirályi Alexandra apja taccsra teszi Sacit,a csepeli Nyugdíjas Ház vezetőjét”

Korábban a csepeli polgármester beszélt arról, hogy Németh Szilárd alvilági módszerekkel, többek között családtagokon keresztül támadja. Úgy tűnik, ezt már Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltje is tapasztalhatja.

Fiala János Németh Szilárddal és a csepeli polgármester-jelöltekkel is készített interjúkat, melyekben – időnként személyeskedésig fajulóan – jellemzően a csepeli polgármester bírálatára koncentráltak. Egy forrásunk szerint “Németh Szilárd akkor ad interjút, ha azt kérdezik tőle, amit előre leegyeztettek. Ezt pedig támogatásokkal érik el, ahol vagy az újságírót, vagy a műsorát, esetleg azt a konkrét televíziót támogatják.”

Bármi a konkrét ok, az tény, hogy Fiala a csepeli Fidesznek nagyobb arányban biztosított megjelenési lehetőséget, mint másoknak, míg a polgármesterrel készített interjúja egy végtelenített vádbeszéd lett. Annak ellenére, hogy legutóbb – elméletileg – ismét az ellenzéki polgármesterjelöltekkel készített interjút, Fiala a sem polgármesterjelöltként, sem egyéni jelöltként nem induló, fideszes kompenzációs lista második helyén álló Babics Saroltával is beszélgetett.

Itt Veréb, itt Veréb, Jancsi jelentkezz!

Vele Szentkirályi Alexandra édesapját, Szentkirályi Aladárt bírálják. Az erről szóló percekben kiderül: Fiala előre tudja, hogy szóba kerül Szentkirályi Aladár, és azt is megmondja, hogy neki “azt suttogták a verebek, hogy ő az édesapja.” Majd: “annyi papírt fúj be hozzám a szél mostanában…” – teszi hozzá. Hogy mennyire fontos lett az interjúban a Fidesz főpolgármester-jelöltjének édesapján keresztül történő bírálata, jól mutatja, hogy végül a teljes, közel három óra hosszú adás erről a pár percről lett elnevezve.

Németh Szilárd minden létező helyen azt állítja, hogy Borbély Lénárd polgármestert nem azért záratta ki a Fideszből, mert nem kapta meg a csepeli önkormányzat vagyonát, hanem mert a polgármester és segítői, tanácsadói dollárbaloldali, sorosista-gyurcsányista árulóvá váltak. Úgy tűnik, hogy a Fidesz bosszúszomjas alelnökének semmi sem szent, ha ártani tud. Így most már a fideszes főpolgármester-jelölt családja is megkapja ezt a besorolást.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !