Nem lopott a rezsibiztosnak, ezért háborúpárti

Csepel.info

A hét legabszurdabb bejegyzését produkálta szerdán Németh Szilárd, aki szerint Borbély Lénárd csepeli polgármester lett a magyar háborúpárti baloldal vezetője. A kép alapján még Gyurcsány Ferenc is csak a nyomában tipeg, amikor a Harmadik Világháború kirobbantásán mesterkedik.

Mindezt azért kapja Borbély Lénárd, mert nem adta át Németh Szilárdnak a csepeliek vagyonát, valamint nem engedte szállodákkal beépíteni a Kis-Duna-partot. A rezsibiztos által követelt vagyon értékét 10-12 milliárd forintra becsülik, átadása köznyelven lopás, jogilag hűtlen kezelés lett volna.

A csepeli polgármester tudomására jutott, hogy Németh a választási törvény megváltoztatásáért kezdett lobbizni. A rezsibiztos a függetleneket és a civil szervezeteket kizáratta volna az önkormányzati választásról. Azért hoztak létre Borbélyék egy csepeli pártot, hogy így is legyen esélyük az indulásra. Úgy tudjuk, a Fideszben sokan fogták a fejüket Németh ötlete miatt, ugyanis egy ilyen törvény bevezetése esetén vidéken azonnal megjelent és megerősödött volna az ellenzék.

Borbély Lénárd polgármester a következő megjegyzést tette Németh posztjára: Szilárd! A gyűlölet nem pálya: https://www.facebook.com/share/5xWnQj9KaE58gXn7/?mibextid=WC7FNe

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !