Megnevezték Németh Szilárd lejárató oldalainak szerkesztőit

Csepel.info

A csepeli Fidesz és Fidelitas néhány vezetője egy fotón: a Facebook-csoportban megjelent poszt szerint közülük kerültek ki a lejárató oldalak szerkesztői

Régóta tudni, hogy Németh Szilárd áll több, Borbély Lénárd polgármestert lejáratni próbáló Facebook-oldal mögött. A rezsibiztos tavaly névtelen szórólapokkal próbálta besározni korábbi párttársát, akit azért záratott ki a Fideszből, mert nem adta át alapítványának a csepeli önkormányzat vagyonát, többek között a Csepeli Munkásotthont, és nem adta el neki a Kis-Duna-part egy jelentős részét.

A “Mi, csepeliek” Facebook csoportban, egy hozzászólásban most megnevezték azokat, akik a csepeli polgármestert lejárató posztokat készítik. Nem meglepő módon mind a Németh Szilárd szűk érdekköréből és beosztottjaiból újraszervezett csepeli Fidesz és Fidelitas tagjai, vezetői.

Noha a Németh Szilárdhoz köthető lejárató oldalakat elvileg “keresztény, nemzeti szellemiségű” fiatalok szerkesztik, a viccesnek tartott posztokban kigúnyolják a fogyatékosokat, a vallásos embereket és még a pápát is. A rezsibiztos a DK-MSZP-Momentummal összefogva támadja a polgármestert: az önkormányzat testületében az emberei az elmúlt években több mint harminc alkalommal szavaztak együtt a polgármesterrel szemben, jellemző módon a csepeli költségvetés ellehetetlenítése érdekében.

Borbély Lénárd polgármester év eleji interjújában kitért az ellene folyó támadások okaira:

“Nem kell túlgondolni, a megoldás egyszerű. A képviselő úr akaratával ellentétben nem épülhetett be a Kis-Duna-part, és a Munkásotthon nem kerülhetett a magánalapítványa tulajdonába. Ezeket ő kérte tőlem, én pedig nemet mondtam. Az eredménye pedig a Fideszből való kizárásom lett az alpolgármesterekkel együtt. De ez nem jelenti azt, hogy a világnézetem, a nemzetről, hazáról, családról való hitvallásom megváltozott volna. Ha engem megbuktat, az új polgármesterrel meg fog egyezni ezekről. A Kis-Duna-parton szállodák épülhetnek, majd lakópark. A Munkásotthon pedig a birkózóakadémiához kerülhet.”

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !