Véget ért a nyári szezon a Csepeli Strandon

Csepel.hu

Szeptember 22-én volt a Csepeli Strandfürdő utolsó, nyári menetrend szerinti napja, másnap már kezdetét vette az őszi-téli üzem, amely az új nyitvatartás mellett (hétköznap reggel 6-től délután 5-ig, hétvégén reggel 7-től délután 3-ig) egyéb változásokat is magába foglal.

Bíró Gyula strandvezető-helyettes elmondta, az élménymedencét és a gyerekmedencét ősztől nem lehet használni, azokat hamarosan téliesíteni fogják. Az ötvenméteres úszómedence és a termálmedence folyamatosan üzemelni fog, ez utóbbi köré a hideg idő beálltával szélfogó falat telepítenek. Amíg kitart a kellemes, meleg idő, addig a nyári öltözők lesznek használatban, de amint hűvösebbre vált az időjárás, megnyitják a téli, fűtött öltözőket.

Milyen változásokra számítsunk?

„Az első és legfontosabb változás, hogy a teljes árú napijegyek mellett a Csepeli Strandfürdő történetében először bevezetjük a háromórás úszójegyet. A teljes árú felnőtt napijegy 3000 forintba, a felnőtt úszójegy 2000 forintba, míg a csepeli lakcímkártyával igénybe vehető kedvezményes belépő 2700, illetve úszójegy esetén 1800 forintba kerül. A nyugdíjasok és a diákok számára a teljes árú napijegy 2400, az úszójegy 1600 forint lesz, míg a csepeli lakcímkártyával igénybe vehető kedvezményes napijegy számukra 2000, illetve 1400 forintba kerül. Az új jegyforma célja a vendégszám növelése. A másik fontos változás a csepeli nyugdíjasokat érinti. Azok a kerületi nyugdíjasok, akik díjmentesen vehetik igénybe a strand szolgáltatásait, a pénztárnál egy regisztrációs jegyet kapnak, amelyet be- és kilépéskor is kell használniuk a forgókapun. A nyugdíjasok számára hétköznap 12 és 15 óra között ingyenes a belépés, de aki túllépi az idősávot, annak óránként 500 forintot kell fizetnie” – mondta Bíró Gyula. Hozzátette, október elejétől üzembe helyezik a szaunát is, amely csak az 1200 forintos szaunajegy megváltásával vehető igénybe. Kérdésünkre elmondta még, a fürdő sátorszerkezete várhatóan november végén, december elején készülhet el.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !