A momentumos polgármester-jelölt kicsit se nézi hülyének támogatóit

Csepel.info

Szerényen ő mindenki jelöltje

A havi 600 ezres tiszteletdíjat, vállalkozóként pedig évi 80 milliós bevételt zsebre vágó Dukán András azzal vagánykodik, hogy 77 ezres tanári fizetését nem veszi fel.

A Momentum csepeli polgármester-jelöltje, aki az összes többi párt beleegyezése nélkül máris kikiáltotta magát “Csepel polgármester-jelöltjének”, fizetett hirdetésben polírozza magát, mint a tanárokért folyó küzdelem mártírja – értesült a Csepel.info.

Emberünk tanárként dolgozik. Illetve csak dolgozna. Ugyanis december óta “polgári engedetlenségből” nem tart órákat, a neki ennek ellenére kiutalt fizetést pedig visszautalta. Ez idáig nagyon helyes. Lenne.

Csakhogy Dukán fizetett hirdetésben igyekszik mindenkivel tudatni, hogy lemondott 77.693 (hetvenhétezer-hatszáz-kilencvenhárom!) forintról. Abba most ne is menjünk bele, hogy a Facebook-hirdetés valószínűleg több pénzbe kerül.

Ennél sokkal érdekesebb, hogy Dukán csepeli önkormányzati képviselőként eleve havi bruttó 600 ezer forintot rak zsebre az általa fideszesnek tartott önkormányzat és polgármester jóvoltából. 2019 óta így több mint húszmillió forint tiszteletdíjat kapott, a ciklus végéig pedig még további körülbelül 8 és fél millió üti a markát.

Dukán emellett sikeres vállalkozó is – gratulálunk neki, hiszen ehhez a Momentum szerint komoly NER-es kapcsolat kell -, ami mellett most már aligha lenne ideje tanári mellékkeresetre. (Hogy, hogy nem, éppen képviselővé válása után vált sikeres vállalkozóvá.) Vállalkozásai csak a tavalyi évben majdnem 80 milliós árbevétellel büszkélkedhettek.

Így már kerekebb a kép, hogy a sokkal szerényebb bérből élő tanárok és a csepeli kisemberek előtt miként “menőzik” fizetett hirdetésekben azzal, hogy vagányan visszaküldött a tankerületnek egy akkora összeget, ami számára kábé annyit jelent, mint egy átlagembernek egy tábla csoki ára. Persze, a momentumos elit zsúrfiúi és úri leányai között biztosan nagy elismerést és csettintgetést okoz hőstettével.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !