Zajlik az útfelújítás a Táncsics Mihály utcában

Csepel.hu

Június 14-én kibővítik a Táncsics Mihály utca félpályás lezárását a Károli Gáspár utca – Árpád utcai szakaszra is. Az utca keleti oldal kerül lezárásra, hogy az ivóvízvezeték cseréje tovább folytatódhasson. Egyelőre a Károli Gáspár utcai kereszteződésben nem történik változás, továbbra is a jelzőlámpa fogja irányítani a forgalmat.

A Táncsics Mihály utca teljes felújítása Csepel Önkormányzata beruházásában valósul meg.

Továbbá a Széchenyi út – Katona József utca közötti szakaszon tovább folytatódnak a munkálatok, a lezárt szakasz aszfaltozását és az útjelek felfestését jövő hétre tervezik, amennyiben az időjárás engedi. Az útjelek felfestése után ez a szakasz megnyitásra kerül.

A héten befejeződik az ivóvízvezeték cseréje a Katona József utca – Károli Gáspár utca közötti szakaszon, ennek köszönhetően az útépítést jövő héten el tudják kezdeni.

Forrás: Csepel.hu

6 hozzászólás “Zajlik az útfelújítás a Táncsics Mihály utcában” bejegyzésre

  1. László szerint:

    A Munkásotthon nem dőlt még össze, persze a szocik jóvoltából? Vagy ha nem akkor azért áll mert régen még tudtak építkezni? 🤣

  2. Gary Ridgway szerint:

    A lényeg, hogy a NER-é lett ez is!

  3. László szerint:

    Akkor ezért van csend? Egy időben össze akart dölni a szocialisták miatt.🤣

  4. YT szerint:

    Arról persze egy szó sem esett, hogy 2 hete kátyúzták a csepeli utat.(milyen jó lett volna, ha a csepel.info közölte volna, hogy dugóra számítsunk) És arról sem, hogy jópár lyukat ott hagytak, bejelölték őket, de nem tömték be! Lesz folytatás?Ha igen, mikor?

  5. Nagyapó szerint:

    VT! Kihez tartozik a Csepeli út? Ott tessék reklamálni, talán meghallgatják!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. László szerint:

    Csak nem vigyorihoz tartozik az út?

Itt lehet hozzászólni !