Iskolakezdési utalvány csepeli kisiskolásoknak

Csepel.hu

Borbély Lénárd polgármester az önkormányzati hivatalban fogadta a még Népművészeti- és Kézműves Német Nemzetiségi Tagóvodába járó gyermeket és édesanyját.

„Nagyon fontosnak tartom a kerületi gyermekek és családok támogatását, éppen ezért indítottuk el 2015-ben a Csepeli Gyermeksziget Programunkat.

Ennek keretében 15 ezer forintos iskolakezdési utalvánnyal támogatjuk azokat a csepeli lakcímmel rendelkező családokat, akiknek gyermeke ősszel kezdi az általános iskolát. Ezzel is igyekszünk megkönnyíteni a tanévkezdéssel járó anyagi terheket” – írja közösségi oldalán a polgármester.

Az iskolakezdési támogatás július 15-ig igényelhető a polgármesteri hivatal Családtámogatási Irodája Ügyfélszolgálatán (XXI. Petz Ferenc u. 1-3.) a helyben kitöltött „Kérelem” nyomtatvány leadása után, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása mellett.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Iskolakezdési utalvány csepeli kisiskolásoknak” bejegyzésre

  1. 1csepeli szerint:

    Ezt nagyon ötletnek tartom, és támogatom is.
    DE! Már 8 éve is ugyanezt az összeget osztanak ki, és az elmúlt 2-3 évben nagyon nagyon drágultak az irószerek/tanszerek. Jó lenne, hogy önkormányzat gondolkodna azon, hogy hogyan tudja növelni ezt a támogatott összeget.

Itt lehet hozzászólni !