Magyar hősökre emlékeztek Csepelen

Csepel.hu

A magyar hősök emléknapján a csepeli áldozatokra emlékeztek a Szent Imre téri első és második világháborús, valamint az 1956-os emlékműnél.

A megemlékezésen az önkormányzat nevében Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek rótták le kegyeletüket, továbbá Tóth Sándor független önkormányzati képviselő is elhelyezte az emlékezés koszorúit.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Magyar hősökre emlékeztek Csepelen” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!…- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARDVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

    A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.

    Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!

    Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.
    És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.

    Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.
    …és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.
    Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!

    BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG
    MENNYISÉG – MINŐSÉG
    TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG
    SZERKEZET – SZERVEZET
    NOS?
    LELKES vagy LELKETLEN?!
    ISTEN vagy ISTENTELEN?!

Itt lehet hozzászólni !