Elismerés a csepeli mentősöknek

Csepel.hu

Borbély Lénárd polgármester az önkormányzat nevében elismeréseket adott át a Csepeli Mentőállomás dolgozóinak a mentők napja alkalmából.

Kiemelte, az elmúlt időszakban az önkormányzat a rendőrségnek, a tűzoltóságnak és a mentősöknek is próbált minden segítséget megadni, legyen szó akár szolgálati lakásról vagy csupán egy bojler megjavíttatásáról.


– Ahogy az önkormányzat és a csepeliek is minden körülmények között számíthatnak önökre, szeretnénk, ha azt éreznék, hogy önök is számíthatnak ránk – fogalmazott a polgármester. Hozzátette, a rendőrök és a tűzoltók eddig jobban előtérben voltak, mint a mentősök, ezen szeretne a jövőben változtatni, és rendszeresebbé tenni az önkormányzati segítséget a mentősök számára is. Végezetül megköszönte a Csepeli Mentőállomás dolgozóinak odaadó munkáját.

A jutalmazottak névsora:
Bíró Tibor, Kiss Dezső, Nagy László, Zetkó Adrián mentőápolók, Mohai János, Duhony János, Szeder Péter, Csiha Péter mentőgépkocsi-vezetők, Balogh Fanny és Iványi Réka mentőtisztek, Irmalos András állomásvezető mentőtiszt.

Forrás: Csepel.hu

7 hozzászólás “Elismerés a csepeli mentősöknek” bejegyzésre

  1. Zacskós szerint:

    Aztán mire fel?! Van olyan aki gyalog 1-2 percre lakik az SZTK-tol és amikor sürgősen kellett volna cselekedniük, ők ráérősen öltözködnek még a ház előtt. Akkor f@sznak oltjatok magatokat?! Kapjátok vissza az élettől…

  2. Gary Ridgway szerint:

    Ott van példának Gálvölgyi?
    Nem biztos, hogy az egyén szintjén van baj, itt ebben a vezérkarban fent van baj és nem csak náluk.
    “mindenkinek olyan kormánya van, amilyet megérdemel”

  3. László szerint:

    Emlékszünk? Gyurcsány alatt valahova sokára ért ki a mentő és a beteg meghalt. Részletekre nem emlékszem, de milyen balhét csinált belőle a fidesz, még tüntetés is volt hogy a “Gyurcsány kormány első halottja…”

  4. Nagyapó szerint:

    Magyarázza már el valaki nekem.
    – Gálvölgyi rosszul érezte magát, lemondta az esti előadását, még reggel 9 körül.
    – A felesége felhívta a lányát, hogy rosszul van az apja.
    – A lánya felhívta a mentőket a saját otthonából, de nem adott, nem tudott adni széleskörű felvilágosítást az apjáról, ami alapján a diszpécser 1-számú kategóriába sorolta volna.
    – A feleség hívogatta az ismerős orvosokat, hogy mit csináljon, ők azt mondták, hogy vigyék be kocsival, ha nem jött a mentő.
    – A lánya újból hívta a mentőket és összeveszett velük.
    – Odaért a lánya a szülőkhöz betették a kocsiba és bevitték a városmajoriba.
    Miért nem a mentőt hívta Gálvölgyi felesége, ő látta, hogy mi a baja, ő tudta, hogy voltak már egészségügyi problémái és mifélék?
    Mit telefonálgatott összevissza?

    Nem olvastam, hogy a Gálvölgyi család örülne annak, hogy azonnal volt lélegeztetőgép!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. László szerint:

    Fater! Rögzítve vannak a beszélgetések mert ugye szeretik “megfenyegetni” az embereket hogy úgy beszélj hogy jó legyen. Nem hallottuk őket, miről-hogyan beszélgettek. Kivizsgálják. Azt kell írjam, van mit. Rengeteg az ilyen. Tavaly 2x hívtam mentőt apámnak Bp. 18.kerület, mindkét alkalommal több mint egy óra. A 2. alkalommal mondták bocs, Egerből jöttünk fel mert mindenki a forma1-et biztosítja. (NORMÁLIS???) A kocsira rá is volt írva EGER. Aztán megkérdezték merre van a délpesti kórház, nem mennék el velük? Nem tudták merre van.
    Hadházy posztja:
    “Már 2017-re tragikusan rossz lett a helyzet: az esetek egyharmadában nem sikerült a HÍVÁSTÓL SZÁMÍTOTT 15 percen belül kiérni a helyszínre. Mit tett erre a kormány? Megszüntette a statisztikát. Ma már NEM A HÍVÁSTÓL, HANEM A MENTŐ INDULÁSÁTÓL számítják a kiérkezési időt. De biztos, ami biztos, a korábbi gyakorlattal szemben még ezeket a kozmetikázott, értelmetlen számokat sem teszik nyilvánossá.”

    A vizsgálat a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége szerint is indokolt.
    “Tizenegynéhány ilyen hely van az irányításon, fent Budapesten, ahol a 104-es felvevőknek kéne ülni, 3 ember ül ott” -mondta Lengyel Tibor, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének alelnöke.

    Burokban él fater, minden nagyon szép, minden nagyon jó. Így is lehet. Ne kerüljön olyan helyzetbe hogy mentőt kelljen hívni. Ne akarjon kórházba kerülni, kivétel Kóka János magánkórháza ahová a kormánytagok járnak. Ennyi…

  6. Nagyapó szerint:

    László megiint szép mesékkel traktál! Nem tudja, hogy a mentőknél is működik a GPS rendszer! Viszont kitűnő mentőkocsik vannak, hogy Egerből egy óra alatt elértek a XVIII. kerületbe!😀😀 Csodálom, hogy László tudta hol a “délpesti kórház”, mert van Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és van Dél-pesti Centrumkórház! Melyikbe küldte őket?😀
    Hadházyra hivatkozni röhejes, akárcsak a néhány fős szoci szervezetre!
    Hívtam én is mentőt, családtagomhoz, jöttek is kb. 10 perc alatt (igaz nem stopperrel álltam a kapuban, mert aggódtam), ellátták a beteget és kórházba vitték.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. László szerint:

    Én elhittem amit mondtak de maga meggyanúsítja a mentődolgozókat hogy hazudtak? Ez nem szép dolog. Jobb híján maradt a déltepsi kórház, azon a néven mindenki ismeri. Az Újbudai Nemzethy Mélymagyar Szuperkórházba még sem mehettek mert még nem nőtt ki a földből, egy kapavágás sem történt arrafelé. Mióta is ígéri Orbán Viktor? Csak pár évitizede. Én a ház előtt mértem az időt, 20perc után újra felhívtam őket, sűrűn elnézést kérve hogy már megint én vagyok. Leugattak mit idegeskedek? Aztán kapcsolgattak ide-oda, egy női hang megkérdezte szóval maga az akinek az apja elesett. Mondtam az egy dolog hogy fekszik, de nem az a baja hogy elesett. Ezek úgy vették fel az első hívást mintha csak a bokája ment volna ki, pedig mondtam agyvérzés. Minden téren recseg-ropog a rendszer fater. Hadházyt még nem perelték hogy hazudik, abban bíznak kevés emberhez jut el és ez be is jön nekik.

Itt lehet hozzászólni !