Rendkívül pofátlan illegális szemétlerakót kaptak el Csepelen

Csepel.info

Illegális szemétlerakót kaptak el csütörtökön a csepeli rendőrök, miután lerakta terhét a XXI. kerületi Teller Ede és Posztógyár utcák sarkán. A kézre kerítésben egy szemtanú és a csepeli önkormányzat új, nagy felbontású kamerarendszere is segített – értesült a Csepel.info.

A kamerákkal végig lehetett követni az illegális hulladékkal érkező teherautó útvonalát, azonosítani lehetett a rendszámát, a szemtanú pedig remek képeket készített arról, hogyan veszik le róla a szemetet. Az elkövetőt elfogták, a tettét elismerte – írta a csepeli önkormányzat Facebook oldala.

Mint ismeretes: vadonatúj és a legkorszerűbb kamerákból álló térfigyelő kamerarendszert állított hadrendbe a csepeli önkormányzat ez év februárjában. A 62 új térfigyelő kamera és 10 új vadkamera kiválóan tette a dolgát ma délelőtt is. A kerületi önkormányzat célul tűzte ki a közbiztonság javítását a kerületben, ennek érdekében tovább folytatja a kamerák kiépítését a kerületben. A kamerák számát még idén 7 új csillagtelepi helyszínnel tervezik bővíteni. Ugyanakkor nemrég megújult a csepeli közterület-felügyelet ügyeleti és térfigyelő központja is, ahol a nap 24 órájában látják el a diszpécserek a szolgálatot. A csepeli rendőrkapitánysággal pedig továbbra is szorosan együttműködik az önkormányzat.

Csepel.info

 

10 hozzászólás “Rendkívül pofátlan illegális szemétlerakót kaptak el Csepelen” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Az illető éppen készül elvinni a szemetet…

  2. Betke szerint:

    Ennyire hülye nem lehet valaki vagy mégis?

  3. Gary Ridgway szerint:

    Ez igaz is?

  4. TTT szerint:

    László szerint:
    2023. április 06., csütörtök – 16:45
    Az illető éppen készül elvinni a szemetet…

    Hát persze, mosdasd őket te szemét kommunista.

  5. László szerint:

    Azért írtam mert volt már ilyen eset, hogy ugyanilyen fénykép készült és az illető azt mondta én éppen elvinni készültem azt a szemetet mert zavarta a szemem. A szemtanú meg csak addig marad szemtanú míg közlik vele szembesítés történik most találkozhat az elkövetővel. Állítólag már nem kommunizmusban élünk és mégis megtörténik ilyen eset? Böriből frissen szabadulva vadásznak gyerekekre? Ez a rend országa?

  6. Nagyapó szerint:

    László szerint: Böriből frissen szabadulva vadásznak gyerekekre?
    Igen és ezek mind libsik, szivárványos zászló alatt!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. László szerint:

    Fater! Eldöntötte már kihez húz? Nagyon csendben vagyunk… Ismeri a mondást, az erősebb kutya ba**ik. Váltani kell.

  8. Gary Ridgway szerint:

    Fater!
    Esetleg, ha már kerülget a kaszás, szólj előre, hogy meleg, leszbikus, balos, liberális orvos-mentős hozzád ne merjen nyúlni. 😜

  9. Gary Ridgway szerint:

    Fogócska, 2 hét alatt rend lett:

  10. László szerint:

    “Volt rá példa, hogy a dolgozókat hazaküldték az egyik hazai akkumulátorgyárból, amíg az egészségükre ártalmas nikkel valamennyire ki nem ürült a szervezetükből, addig is kevesebb fizetést kaptak – mondta Székely Tamás a vegyipari dolgozók szakszervezetének elnöke.” – amúgy ennek mondta pár éve a Continental koreai gumigyár elnöke: “Amit akar azt csinál de egy dolgot jegyezzen meg, a kerítésen belül Korea van… 👍👍👍

Itt lehet hozzászólni !