A csepeli kettős gyilkosságra emlékeztek

Csepel.info

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, a kerület alpolgármesterei valamint néhai Takács József családja közösen emlékeztek a 14 évvel ezelőtti csepeli kettős gyilkosság áldozataira. A Csepeli Temetőben két egymás melletti sír a mementója annak, mire képes az emberi gonoszság és kapzsiság.

2009. január 7-én este a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában az iskola gondnoka lelőtte Takács Józsefet és Papp Lászlót, az iskola vezetőjét illetve tanárát. A kettős gyilkossághoz vezető okok a helyi közéletben kereshetők. Takács József rájött arra, hogy MSZP-s frakciótársa, Deme Gábor milliókat sikkasztott az iskola kasszájából. Csakhogy a párt nem akart botrányt. Ez adhatta az ötletet arra Deme Gábornak, hogy gyilkossággal előzze meg a rendőrségi ügyet, és így “simítsa el” a konfliktust.

A számonkérés lassan véget ér

A kettős gyilkosság vádlottjait előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléséért jogerősen 2013-ban ítélték el. A gyilkosságokat elkövető K. Tamás tényleges életfogytiglant kapott, segítőjét – aki vélhetően a felbujtó volt -, Deme Gábort életfogytiglani fegyházra ítélték. A korábbi MSZP-s politikusnak 36 év után lehet felülvizsgálni a szabadlábra helyezését. Így Deme Gábor leghamarabb 2045-ben kerülhet feltételesen szabadlábra.

A csepeli baloldal azonban valóságos bűnbandaként működött: nem csoda, hogy Deme és társa azt gondolták, a bűncselekményeket elutasító és rendőrséghez forduló Takács Józsefet és tanártársát következmények nélkül megölhetik.

S. Miklóst, a csepeli MSZP egyik politikusát pedofília miatt börtönözték be több alkalommal. G. Gábor, aki a párt csepeli önkormányzati képviselője volt, egyik ügyfele pénzének lenyúlása miatt zárták ki az ügyvédi kamarából, de számos más botrányos ügye is volt. Az MSZP jelenlegi csepeli elnökét és frakcióvezetőjét, Takács Krisztiánt becsületsértés mellett magánokirat-hamisítás és hűtlen kezelés miatt ítélték el jogerősen. Elődje, Bangóné Borbély Ildikó egyetemi végzettséget és diplomát hazudott magának. Az ő elődje pedig Szenteczky János volt a csepeli MSZP élén, akit 2022 novemberében ítéltek el jogerősen hűtlen kezelésért a csepeli lakásmutyi botrányként elhíresült bűnügyben.

Szenteczky – úgy tudjuk – felfelé bukott, és jelenleg a csepeli-soroksári országgyűlési körzetben az MSZP választókerületi elnöke. A 2010 előtti ügyekben azonban még nem ért véget maradéktalanul az elszámoltatás, a politikust további bűncselekményekkel vádolják. A büntető törvénykönyvet szinte teljes egészében kimerítő egykori MSZP-s tagság jelentős része azonban már a DK-ban és más ellenzéki szervezetekben tevékenykedik.

Csepel.info

20 hozzászólás “A csepeli kettős gyilkosságra emlékeztek” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Még ennyit emlegetni az Mszp-t. Gratulálok a cikkírónak. A gyilkos milyen politikai beállítottságú volt? Összes BTK felsorolva. Pedofilia… még Bangóné is tehet róla.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Soros? 😜🤣

  3. Nagyapó szerint:

    Ezért jeszava az MSZP-nek,a múltat végképp eltörölni!🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. László szerint:

    Igaza van! Ez a jelszava a fidesznek, az MSZMP-s múltat végletekig letagadni. Az oktatásért felelős miniszter jelszava a tanárok felé: “Én ezekhez a dolgokhoz nem értek…”

  5. Gary Ridgway szerint:

    Te már töröltetted, vén kosz? 🤣
    Élnek még akik ismertek.
    Csaxólok. 😜

  6. robi szerint:

    A múltat nem véletlenül soha nem kívánta nyilvánosságra a kétharmad sem.
    Jó okuk lehet rá?

  7. pl szerint:

    Az általatok elkövetett nemzetgyilkosságról, és Magyar Köztársaság legyilkolásáról mikor emlékeztek meg? Mert mi minden nap emlékezünk…

  8. PáLoS TReND szerint:

    Felhívás az mRNS alapú BCG oltás beadása ellen!!!
    Tekintettel, hogy információ van arról, hogy a kötelező oltások közül először a BCG oltást akarják mRNS alapúvá tenni, amit a kórházban 1 vagy 2 napos csecsemőknek adnak be, az alábbi felhívást tesszük letölthetővé, hogy könnyebb legyen a kórházban fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő anyáknak az oltás beadása ellen fellépni!!!
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/fe…asa-ellen/

  9. Horváth János szerint:

    Csak úgy érdekelne, Ti ezzel hakniztok?

  10. Nagyapó szerint:

    No mi van? A moslékkoalíció hogyan emlékezik??
    Az ellenzéknek a két gyilkos (majdnem Gary Ridgway) mosdatása következik. Ők lesznek a rózsaszín malacka és a nagy plüssbrumi.🤣 🤣 🤣
    Az áldozatok pedig rosszkor voltak rossz helyen.🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Gary Ridgway szerint:

    Öreg gagyi, inkább meséld el, mint túldiplomázott mindenhez IS értek….
    Mikor térül meg a veszteséges Vodafone-otok?
    …hogy tényleg rohadnátok meg.

  12. Nagyapó szerint:

    Egy primitív sorozatgyilkos is kitalálhatná, hogy a Vodafon sorsa az lesz, mi az OTP, vagy a MOL sorsa, középeurópai nagyvállalat!!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. László szerint:

    Adófizetők pénzéből vásárolt dolognál nem számít hogy megtérűl-e. Nem érdekli őket. Jó példákat hozott fater! A környező országokban több mint 100 forinttal olcsóbb a benzin. Az OTP amelyik szomszédos országban megjelenik, jobb feltételekkel kinálja a hiteleket, több kamatot fizet. Ez meg a mi sorsunk.

  14. Gary Ridgway szerint:

    Öreg, te egy hülye vagy! 🤣😁

  15. Gary Ridgway szerint:

    László!
    A Voda nem érint, de mikor eladta magát zsíros pénzért a Digi, – jól tette Teszári – azonnal átmentem a T-hez, mem támogatok itthon senkit, ha lehet.

  16. Nagyapó szerint:

    László ne hazudjon ilyen kicsit! Hajrá! Írjon 200, vagy 300 Ft-ot az árkülönbségre!!
    Ja, arra emlékszik, hogy mennyire röfögtek az üzemanyag ársapkája miatt???
    Teljesült követelésük!!🤣 🤣

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. László szerint:

    El lesz törölve a többi is fater, tudja egy éjszaka alatt. Jobb ha betáraz…röff 🤣🤣🤣

  18. Gary Ridgway szerint:

    Fater, bebuktok mindent, államcsőd csak nem lesz, de remélem Brüsszeltől már többet nem kaptok. 🤣

  19. Nagyapó szerint:

    Most, a Vodafon megvétele után, az általa termelt haszon nem megy ki az országból, hanem a költségvetést gazdagítja. Az ellenzék is megnyugodhat, most már csak a Telekom, meg a Telenor visz külföldre a hasznot!

    Ceterum censeo…A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  20. László szerint:

    “A 2020-as pénzügyi évben a magyar Vodafone 1,3 milliárd forint veszteséget ért el, és a most megjelent kimutatásokból kiderült, hogy magyar állam és a 4iG által felvásárolt cég 2021-ben is veszteséges volt, 7.4 milliárd volt a mínusz.” 2022.szeptember
    Ki teszi és nyereségessé, a magyar állam? 🤣🤣🤣

Itt lehet hozzászólni !