Magnóra vett gyilkosság, avagy a csepeli kettős emberölés döbbenetes története

Csepel.info

Tvrtko 14 évvel a csepeli kettős gyilkosság után sokkoló összeállítást készített a bűncselekményről. De nem csak ő emlékezik: információink szerint könyvet írtak a bűnügyről, és ismét bemutatjuk a kettős gyilkosságról szóló dokumentumfilmet is.

Pontosan 14 évvel ezelőtt brutális kettős gyilkosság történt Csepelen. Egy helyi szakképző iskola vezetőjét és egyik tanárát ölték meg. A gyilkosságot az iskola gondnoka, K. Tamás követte el, az ügyben bűnsegédként elítélték D. Gábor gazdasági igazgatót. D.- csakúgy, mint az egyik áldozat – nem mellesleg szocialista politikus is volt Csepelen. Vujity Tvrtko a brutális gyilkosságot követő időszakban oknyomozó sorozatot készített az esetről, és most erről egy összeállítást is megjelentetett:

Könyv jelenik meg a gyilkosságról

Tizennégy éve történt a magyar kriminalisztika egyik legmegdöbbentőbb esete. 2009. január 7-én egy alig 6 millió forintos sikkasztás kettős kivégzésbe torkollott, melyről az egyik áldozat hangfelvételt készített a nyakában lógó diktafonnal. Ezt a felvételt sosem hozták nyilvánosságra, a Szürke Zóna Podcast azonban rekonstrukciót készített róla egy négyrészes true crime podcast-sorozat keretében.

A műsor szerkesztői a tragédia 15. évfordulójára ún. explenatórius tényregényt adnak ki, melyhez nem csak a nyomozati anyagok, de az ügy számos érintettjével készített mélyinterjú szolgáltat alapot. A könyv követni fogja a négyrészes podcast-sorozat struktúráját, és kizárólag ellenőrizhető forrásból származó tények mentén mutatja be a cselekmény hiteles történetét, valamint be kívánja mutatni a csepeli kettős gyilkosság tényleges hátterét is.

A csepeli kettős gyilkosságról szóló dokumentumfilmet itt tekinthetik meg:

Csepel.info

 

2 hozzászólás “Magnóra vett gyilkosság, avagy a csepeli kettős emberölés döbbenetes története” bejegyzésre

  1. PáLoS TReND szerint:

    …és, akkor a NEMZETGYILKOSOKRÓL is!!!

  2. PáLoS TReND szerint:

    Hollywood cionista-zsidó szülő-fatyjai!!!
    „Nem elég magyarnak lenni, de azért segíthet”
    A legenda szerinti felirat Zukor Adolf, a magyarországi zsidó hollywoodi filmmogul irodája falán állt. A Paramount Pictures atyja, valamint William Fox néven ismert, szintén zsidó sorstársa – aki nem más, mint a 20th Century Fox alapítója.
    JÖN…JÖN…JÖN…MINT a MOZIBAN: ORBÁN és a TÖBBI VAKCI-NÁCI HALÁLA!!!
    Fartúrás, drog-orgiák, szopás-nyalás, testből falás, vérszívás…sátánista ceremóniákról felvételek, korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többi holokauszt túlélő perverz gnómokkal kapcsolatban is…
    Nemzeti, illiberális dögkútból zabálók gucci öltönyben duplafenekes bőröndökkel…meg WEF és BalckRock köntösben égési sebeket takarva.
    A HUN árja faj tenyésztése zajlik/zajlana, igaz valahogy mindig elszemitásodnak, de lehet, sőt kell is új alakokat öltetni=ültetni világszerte, mert a műanyagok nagyon is lebomlanak a NAP alatt!!!
    Sojgu is pedzegette, hogy szkytákat kell klónoztatni, mert másként nem megy a látszat lét fenntartása.
    S lőn világosság: Putyin egyik leánykája is éppen hibrideket, hüllő-majom származékokat emberelne, hogy ne bukjanak le elsőre 1 kéz és/vagy mellfogásnál; – esetleg…mindig: ponty szemükkel és a fül cimpa alá lógó orr-mányaikkal!!!
    Oroszország-szerte génlaborok nőnének ki a földből is, ha a rengeteg holokamu-zsidó nem lopná el a rávalót!!!…- mint itten Orbániában/Magyarmaton ebben a fullasztó judapestises pöcemedencében!!!
    Értve voltam MAG…OK?
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

Itt lehet hozzászólni !