Cipősdoboz ajándékkal szebb a karácsony

Csepel.hu

Aranyvasárnap kora délután megérkeztek a Családok Átmeneti Otthona gyermekeihez is a különféle játékokkal, mesekönyvekkel, édességgel és ruhákkal teli cipősdobozok a Segítség Köve Alapítvány jóvoltából.

Segítségnyújtó adományozásukhoz a korábbi évekhez hasonlóan idén is bekapcsolódott az önkormányzat, amelynek képviseletében Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester személyesen látogatott el az anyaotthon kis lakóinak karácsonyi ünnepségére. Az alapítvány ifjúsági zenekarának tagjai zenés műsorral kedveskedtek az érdeklődőknek.

Weig-Kiss Erika intézményvezető köszöntő szavai után Csepel polgármester is szólt az ünneplőkhöz. Örömét fejezte ki, hogy a városvezetés munkatársai által is gyűjtött ajándékokkal megszépíthetik a nehézsorsú gyermekek karácsonyát. Schönek Mártával közösen adták át a kerületi lakosok által szeretettel és törődéssel készített csomagokat. Hatalmas öröm és boldogság ragyogott a kicsik arcán az ajándékok kibontásakor. „Mindenki azt kapta, amit kért személyre szólóan. Ettől egyedi a mi ajándékozásunk, hogy szívesen teljesítjük a gyermekek kérését” – mondta Márta néni.

Az alapítvány a felnőttekről is gondoskodott. Az anyukák és az otthonban dolgozó munkatársak illatszercsomagot kaptak ajándékba.

Az első cipősdoboz akció 19 éve indult hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Utána az alapítvány vette át a szervezői munkát. A támogatók évről-évre gondolnak a nehéz körülmények között élő családokra. A felajánlott ajándékok országszerte célba érnek a karácsonyi ünnep közeledtével, illetve elmúltával is.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Cipősdoboz ajándékkal szebb a karácsony” bejegyzésre

 1. PáLoS TReND szerint:

  KARÁCSONYI AJÁNDÉK a FELCSÚTI KRAMPUSZTÓL!!!
  ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA ÉPPENSÉGGEL KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
  Ugye dereng már, hogy az (t)erjed a éterben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette!?
  Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg kizárt, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem “csődöltetett” gazdasági pénzhegy kimenekítések lepapírozására.
  Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba a Rothscild pöce IMF-nél, amúgy UCC-sen!
  Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!
  Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!
  Könyörgöm Putyin gyere már Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

 2. PáLoS TReND szerint:

  KÖZBEN BORBÉLY LÉNÁRD FELCSÚTI FŐNÖKE KIZSIGERELT RABSZOLGÁVÁ TETTE a MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKAT TARTÓTISZTJE UKÁZÁRA…- MÁR a SZÁMÁRA OLY FÉNYES és VÉRGŐZÖS ún. HANUKÁRA!!!
  A cin-globalista Rothschild csicska a nemzetközi uzsorások parancsára a magyarországi Munka törvénykönyv sokadik módosításával, amit december elején át is vittek az Országgyűlésben a politikus-bűnözők, ami nyilván nem csoda, hiszen papíron kétharmada van az israhelli megszállóknak.
  Ebben többek között az állt, hogy adott esetben egyetlen szabadnapjáról sem rendelkezhet egy munkavállaló, de az is, hogy a megváltozott munkaképességű dolgozókat – lényegében – végkielégítés nélkül el lehet küldeni!!!
  Nem sokat vártak a nemzet-veszejtő és forint-rontók, mit mondjak.
  Már érkeznek is a hírek az első ilyen esetről, és – alig meglepő módon – a makói Continental gumiipari gyárból, ahonnan már sok gazság került korábban is napvilágra.
  A pontosítás kedvéért ismételjük el: az eljárás az, hogy akinek egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy elássa korábbi munkakörét (akkor is, ha az egyenesen az adott munkából származik!), elküldhető fizetetlen szabadságra. Ezzel igazság szerint felmondásra kényszerítik, hiszen nincs fizetése, ha pedig ő maga mond fel “önként”, akkor nem is kell végkielégítést fizetni számára. Nos, úgy tűnik, ez történik Makón.
  „Meg sem várta, hogy a köztársasági elnök aláírja, úgy tűnik, máris alkalmazza a Munka törvénykönyve módosítását a makói gumigyár vezetése: kifárasztással felmondásra kényszeríti azokat a dolgozóit, akik idős koruk vagy megváltozott egészségi állapotuk miatt nem, vagy csak nagyon nehezen tudják ellátni korábbi munkakörüket” – írta közleményében a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség.
  A szakszervezet elnöke, Radics Gábor a Mércének elmondta: a cég egy munkavállalója megromlott egészségügyi állapota miatt – ami a szakszervezet szerint egyértelműen a munkakörülmények miatt állt be – már több mint egy éve nem tudott dolgozni.
  Első körben azonban nem foglalkoztatási megbetegedést, hanem egészségügyi alkalmatlanságot állapítottak meg nála.
  Ebben az esetben a munkáltató köteles más munkakört ajánlani a munkavállalónak, vagy felmondani és végkielégítést fizetni neki.
  Ahogy azonban korábban írtuk, a már megszavazott, de a köztársasági elnök által alá még nem írt módosítás értelmében ráutaló magatartással felmondásra kényszeríthetik az egészségügyileg alkalmatlanná nyilvánított munkavállalókat, akik így eleshetnek a végkielégítéstől.
  Szép kis karácsonyi ajándék, íme, hát a narancshéj kipások (Fidesz!?) holokauszt-szorzóval népszerűsített vér-verejtékes rabszolgasága…- időarányosan Európa legnyomorultabb éhbéréért!!!

 3. László szerint:

  Ez kinai és koreai utasításra ment. Fel kell futtatni a termelést az akkugyárban.

Itt lehet hozzászólni !