Összeütközött két Combino villamos a Boráros téren

Magyar Nemzet

Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben hétfő este Budapesten – közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. A Petőfi hídon két villamos összeütközött, ezért nem jár a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján azt írta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedett, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem járt.

A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében. Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről. A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a mentők egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.

Az elhúzódó műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Forrás: Magyar Nemzet

7 hozzászólás “Összeütközött két Combino villamos a Boráros téren” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Korábban, amíg nem KariGeri volt a főpolgi, csak olyan villamosvezetőket engedtek a körúton közlekedni kombinéval, akik a szakma legjobbjai voltak több éves balesetmentes tapasztalattal, ez kiváltságnak számított, kiemelt bérezéssel járt.

  2. László szerint:

    És hová lettek a szakma legjobbjai? Csak nem hanyatlóékhoz menekültek? Oklevélellel nem lehet számlát befizetni…

  3. Gary Ridgway szerint:

    Ez egy fasz. ☝😎😁

  4. László szerint:

    A VEKE írta a baleset után 2 órával: “A balesettel kapcsolatban rosszullétre hivatkozott, ezt a körülményt árnyalja, hogy garázsmenetes volt, és ilyenkor sietni szoktak haza… Ezért ment közel az előtte levő kocsihoz, mivel a Mester utcánál, alig pár száz méter múlva kiállt volna a vonalról. Természetesen nem lehet pálcát törni felette a vizsgálat vége előtt.”

  5. Zacskós szerint:

    kormánypárti! Te olyan szinten elvakult vagy, hogy az már fáj. Tipikus fityiszes vagy! Arra nem gondoltál, hogy bárki rosszul lehet műszak közben? Tarlós idejében is voltak balesetek. De gondolom akkor lapos maradt a pofid… Siralmas vagy a köbön!

  6. László szerint:

    Két megállót mentem az 50-es villamossal, nekem elég is volt. Kétszer satufékezett a vezető. Egy autós fordult be elé, aztán egy fejlhallgatós gyerek csodálkozott rá a villamos elejére centiméterekről.

  7. Gary Ridgway szerint:

    20 év után ma felültem a Volán egyik járatára, kényszerből.
    Megkérdeztem már a “pilótát”, hogy vezetés és a Facebook ilyen faszán megfér együtt?
    Válasz nem jött…

Itt lehet hozzászólni !