Bátorságpróba elemlámpával

Csepel.hu

Október utolsó szombatján egy különleges, élményekkel teli családi program várta mindazokat, akik csatlakoztak a Rákóczi Kert bátorságpróbájához.

A résztvevők kalandos, vicces és sportos ügyességi feladatokon keresztül tehették próbára tudásukat és merészségüket.  A 18 állomásból álló bátorságpróbán több száz család vett részt sötétedés után.

A látogatók többek között kipróbálhatták, milyen egy dísztökkel egyensúlyozva ugróiskolázni, talicskával tököt szüretelni, egy sötét alagúton átmászni, családi instrukciók alapján festeni vagy pillecukrot sütni. Az ötletes jelmezekből sem volt hiány, sokan rémisztő vagy éppen mókás maszkokban teljesítették a feladatokat. A program egy igazi közös családi este volt, melyen kicsik és nagyok is remekül szórakozhattak. „Hálás vagyok a kollégáimnak és a segítőinknek, hisz a közreműködésük, munkájuk nélkül nem valósulhatott volna meg ez a program. A legfőbb célunk az volt, hogy a szülők is részesei lehessenek a játékoknak, hogy a családok közös élményként éljék át ezt az estét, kicsit összekovácsolja őket” – mondta Kalmár Mónika a Rákóczi Kert intézményvezetője.

Andi két gyermekével, Csengével és Danival érkezett a programra. ”Eddig három feladatot teljesítettünk, de nem ez a fontos. Elsősorban azért jöttünk, hogy jól érezzük magunkat. Szeretjük a Rákóczi Kertet, gyakran járunk ide. Sajnos tavaly lemaradtunk a bátorságpróbáról, ezért idén, ahogy meghirdették a programot, regisztráltunk.”

Noa, Fanni, Antónia, Amélia, Lea és Jázmin: „Tavaly is voltunk ezen a programon és nagyon jól szórakoztunk, most is szívesen jöttünk. Kicsit nehézkes volt a bejutás, mert sokat kellett kint várakoznunk, de végül sikerült és megérte. Egyelőre azokat a feladatokat próbáltuk ki, ahol kevesebben voltak, de folyamatosan haladunk előre.”

A Fodor család Budafokról érkezett. „Első alkalommal járunk itt. Nagyon tetszik a park, hangulatos, még így sötétben is. A Rákóczi Kert közösségi oldalán találtunk rá erre a programra. Egyelőre még a bátorságpróba elején járunk. A gyerekeknek, Bertalannak és Vincének a várban felbukkanó szellem és zombi tetszett a leginkább.”

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Bátorságpróba elemlámpával” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Miért nem a temetőben?

Itt lehet hozzászólni !