Őszköszöntő Kis-Duna Party

Csepel.hu

Évszakváltó bulit tartottak a Csepeli Napközis Táborban szeptember 2-án. A nyarat is záró és egyben az őszi hónapokat indító eseményen változatos színpadi programokkal várták az érdeklődőket. Este a Vastag testvérek is felléptek.

A parti nyitányaként kalózos interaktív gyerekműsorral szórakoztatta Jack Spenót kapitány a kicsiket. Korhű jelmezében valóságos időutazásra invitálta a bátor fiúkat és lányokat. Őt követték a Brazil harcművészet mozgásformációit bemutatók a Capoeira Academia Egyesület színeiben. A csapat immáron húsz éve tevékenykedik Csepelen Novais da Silva Joao (Mestre Joao) alapító irányításával. Egyaránt oktatnak ovisokat, iskolásokat és felnőtteket, ahogy parádés bemutatójukon is jól látszott a mesterektől elsajátított mozgástudások előadásmódja.

Fergeteges sikert arattak a szabad stílusú kerékpározók Freestyle Show bemutatójukkal. A közönség bevonása izgalmas perceket okozott. A fiatalok az ugratón különféle trükkökkel kerekeztek, magáért beszélt a biciklis látvány.

A szabadtéri programokon egész délután hatalmas nyüzsgés volt a kalózos ugrálóvárnál, a mesevonat is járt, lehetett minigolfozni, festeni, sakkozni valamint különböző fajátékokat kipróbálni. Mellettük, a pavilon épületekben az AMI művészeti iskolások alkotásait és a helytörténeti kiállítás relikviáit is megtekinthették az érdeklődők.

A rendezvény záróműsorszámán Vastag Tamás és Vastag Csaba koncertjének tapsolhattak a partizók.

A résztvevők mondták

Szabó Andrea Dominik kisfiával érkezett. „A polgármester úr facebook oldalán láttam meg az eseményt. Megtetszett, mivel a gyerekeknek jó programlehetőségeket kínált, így eljöttünk. Jól is tettük, mert a fiam láthatóan belemerült a halászatba. Estig itt maradunk estig, megvárjuk a koncertet. Remélem az is jó a hangulatban telik.”

Molnár Valéria: „A lányommal már nyitáskor itt voltunk. A polgármester úr facebook oldalán olvastam az eseményről. Örültem, hogy helyben van, ráadásul a szabadban, sok-sok játékkal. Glória most festeget, ám a mászókát élvezte a legjobban. Mindig szívesen ellátogatunk a helyi rendezvényekre, ide a Határ útról jöttünk.”

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !