“Kis lépés a csepelieknek” – Németh Szilárd kisebbre vonta a kordont

Csepel.info

Évekig tiltotta, most hirtelen szeretettel várja a csepelieket – de csak a kondiparkba. A KIMBA többi részét gondosan lekordonozta Németh Szilárd

Ha nem is tért vissza az emberek közé, mint ahogy azt korábbi alpolgármestere, Ábel Attila kérte, azért kisebbre vonta a csepeli birkózócsarnok körüli kordont Németh Szilárd – értesült a Csepel.info. A csarnok alsó szintje a Csepeli Birkózó Clubot illetné, ám őket továbbra sem engedte be a birkózószövetség elnöke a nekik épült épületrészbe.

“Hatalmas ugrás volt ez neked Szilárd, de csak kis lépés a csepelieknek. Talán, ha beengednéd az otthonukba a csepeli birkózókat… az már komolyabb lenne. A kordont meg szereltesd le: kitől véded azt, ami a csepelieknek készült a csepeliek pénzén?” – kérdezte Németh Szilárdtól Csepel alpolgármestere az után, hogy – a nyilvánosság hatására – Németh végre elérhetővé tette a 10 millió forintból épült szabadtéri kondiparkot. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere május 11-én hivatalos levélben kérte Németh Szilárdot arra, hogy bontsa le a kordont. Ez utóbbi még szintén nem történt még meg.

Ábel Attila alpolgármester kérdésünkre elmondta: szerinte a birkózószövetség elnöke magától és önként nem fogja lebontani a kordont, és nem fogja az otthonukba sem beengedni a csepeli birkózókat. Azért állt ki a nyilvánosság elé, annak érdekében, hogy “Németh Szilárd ne nyúlja le azt a 2,4 milliárd forintot, amit felvett a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére.”

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek időrendben:

Nem lesz strandbirkózó országos bajnokság Csepelen

Rendőrt hívtak Csepel polgármesterére

Még a birkózószövetség beszámolója szerint is látogathatóvá kellene tenniük a csepeli fitnesz parkot

Rendőrt hívtak Csepel polgármesterére

Polgármester: le kell bontani a KIMBA melletti kordont

2 hozzászólás ““Kis lépés a csepelieknek” – Németh Szilárd kisebbre vonta a kordont” bejegyzésre

  1. […] azért kisebbre vonta a csepeli birkózócsarnok körüli kordont Németh Szilárd – írja a Csepel.info. Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere Facebookon azt […]

  2. PáLoS TReND szerint:

    A felcsúti legutóbb nagyon benézte a disznót, akit szíven kellett volna szúrnia!!!
    Mondjuk azóta a vejkója is hazaemigrált a pelenkadobálóval!!!…- paradoxon, de így a zsidó Geszti is igazat szólt, amikor azt szajkózta, hogy lesz még rosszabb!!!…- ÚJ ISRAHELL MAGYARORSZÁGBÓL: 2022. 06. 06-ra (666!!!)!!!

Itt lehet hozzászólni !