Pénzmosoda Csepelen

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

Üzletszerűen elkövetett pénzmosással gyanúsítanak a budapesti rendőrök egy férfit, akinek bankszámláira évek során összesen több mint 34 millió forintnak megfelelő, bűncselekményekből származó pénz érkezett. Az eljárást a csepeli nyomozók most fejezték be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a 28 éves D. Gyula két nigériai állampolgárral megállapodva Magyarországon bankszámlákat nyitott, ahol csalásokból származó pénzeket fogadott. A beérkező összegeket felvette, és saját jutalékát levonva személyesen adta át külföldi megbízóinak. Egy-egy számlát nem sokáig tartott fent, az évek során így is összesen 34,5 millió forint ment át a kezén.

A pénzmosás bűntett elkövetésével gyanúsított férfival szemben a csepeli rendőrök most fejezték be a nyomozást, a keletkezett iratokat az ügyészségre küldték meg. A nigériai állampolgárokat még keresik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki:

http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/214501

http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/214481

15 hozzászólás “Pénzmosoda Csepelen” bejegyzésre

 1. Gary Ridgeway szerint:

  Valaki segítsen a Fidióta oldalról!
  Hogyan kell 5 milla tőkével céget bejegyeztetni, mondjuk kft-t, hogy kapjak rá azonnal 150.000.000,- € hitelt én is? 😁

 2. Feketelistas szerint:

  Az öreg biztos segít Neked.
  Köztudottan segítőkész jóindulatú becsületes mindenhez IS erto

 3. pl szerint:

  Kormánygarancia kell, mint Alexa férjének…
  “A kormány állami kezességet ad a kormányszóvivő férje 53 milliárd forintos hiteléhez”
  Na ugye!

 4. kormánypárti szerint:

  Hamarosan újjáalakul az Iszlám Állam Afganisztáni Iszlám Emírség néven. Rengetegen indultak meg Európa felé. Magyarország is részt vett afganisztáni hadműveletekben, ezért okkal tarthatunk megtorlástól, a tálibok bosszújától. Tudjuk, hogy a párizsi tömeggyilkosság elkövetői Magyarországon keresztül érkeztek a 2015-ös menekültáraattal: http://csepel.info/?p=53409
  2016-ban a brüsszeli reptéri robbantás után ezt üzente az Iszlám Állam: ma Brüsszel, holnap Magyarország! Lásd: http://csepel.info/?p=48169
  Ezt követően az ISIS egyik vezetőjét elfogták Budapesten. Vajon készült valamire? Lásd: http://csepel.info/?p=68359

  Jelenleg az a helyzet, hogy egyre hevesebb ostrom alatt áll a déli határszakasz, a migráncstömegek az áttörési kísérleteik közben gázsprével fújnak, köveket meg téglákat dobálnak és rágyújtják az erdőt a magyar katonákra ill. rendőrökre. A helyiek „belétrázásnak” nevezik, amikor egyszerre 40-50 migráns rohamozza meg a határkerítést, és mászik át Magyarországra. Lásd: https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/megint-migransok-tamadtak-a-hatarra-7794323/

  Gyurcsányiék ellenőrizetlenül akarják beengedni ezeket a harmadik világból érkező, már tinédzser korukban gépfegyverrel szaladgáló veszélyes jövevényeket. Fontos, hogy minden választó érzelmi elfogultságtól mentesen kellően átgondolt döntést hozzon a jövő tavasszal esedékes országgyűlési választásokon a biztonság megőrzése érdekében.

 5. Májkrém szerint:

  kormánypárti: Csak úgy elárulom neked, hogy a kerítésen simán átjönnek a migránsok, és erről még videót és készítettek. Gond nélkül jönnek át és gond nélkül mennek arra, amerre csak akarnak! Szóval maszlag az egész kerítés-mizéria! Hozzáteszem: SAJNOS!

 6. Nagyapó szerint:

  Feketelistas! Mivel olyan szimpatikus, egy “öreg” segít ha sok €-t akar szerezni.😀 Hívja fel Cseh Katalint vagy Sztella Kiriakídiszt!!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 7. Gary Ridgeway szerint:

  pl!
  Innen jött a kérdés, természetesen.
  De azt tudnám, hogy erre ki hatalmazta fel őket?
  Költői…

 8. Feketelistas szerint:

  Felhívtam Őket.
  Relatív mi a sok.
  Nagy pénzben csak a fidesz játszik.
  A többi csak mutogatás.

 9. kormánypárti szerint:

  Májkrém: Pusztán a kerítés nem elég, ez biztos. Ugyanakkor látni kell, hogy a kormányoldal szemlélete merőben különbözik az ellenzékétől az országot fenyegető külső veszélyforrások tekintetében. Szerintem a gazdasági illetve pénzügyi kérdések (ide értve a gazdasági visszaélések, korrupció témáit is) nem helyezhetők a biztonságpolitikai szempontok elé. A baloldal azt állítja, a migrációt illetően nincsen mitől tartani. Tehát kardinális kérdés, hogy létezik e külső fenyegetés és ha igen, mennyire komoly.

 10. Gary Ridgeway szerint:

  Afgánoknál van baj, majd lesz baj még itt is.
  Beletört a yenkik bicskája ebbe is, mint Vietnámba.

 11. pl szerint:

  ahogy az oroszoknak is…

 12. Gary Ridgeway szerint:

  Most az idióta törökök repültek be, polgári járattal, csak már nincs légtérirányítás.
  Na, ebből mi lesz?

 13. Gary Ridgeway szerint:

  Végre kiértek már a magyarok is!

 14. Zsivány szerint:

  A külső veszélyek mellett a belső fenyegetésektől is meg kell védeni az országot és a magyar embereket, amit szintén mérlegelniük szükséges a választópolgároknak.

Itt lehet hozzászólni !