Pénzmosoda Csepelen

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

Üzletszerűen elkövetett pénzmosással gyanúsítanak a budapesti rendőrök egy férfit, akinek bankszámláira évek során összesen több mint 34 millió forintnak megfelelő, bűncselekményekből származó pénz érkezett. Az eljárást a csepeli nyomozók most fejezték be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozásának adatai szerint a 28 éves D. Gyula két nigériai állampolgárral megállapodva Magyarországon bankszámlákat nyitott, ahol csalásokból származó pénzeket fogadott. A beérkező összegeket felvette, és saját jutalékát levonva személyesen adta át külföldi megbízóinak. Egy-egy számlát nem sokáig tartott fent, az évek során így is összesen 34,5 millió forint ment át a kezén.

A pénzmosás bűntett elkövetésével gyanúsított férfival szemben a csepeli rendőrök most fejezték be a nyomozást, a keletkezett iratokat az ügyészségre küldték meg. A nigériai állampolgárokat még keresik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki:

http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/214501

http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/214481

15 hozzászólás “Pénzmosoda Csepelen” bejegyzésre

  1. Gary Ridgeway szerint:

    Valaki segítsen a Fidióta oldalról!
    Hogyan kell 5 milla tőkével céget bejegyeztetni, mondjuk kft-t, hogy kapjak rá azonnal 150.000.000,- € hitelt én is? 😁

  2. Feketelistas szerint:

    Az öreg biztos segít Neked.
    Köztudottan segítőkész jóindulatú becsületes mindenhez IS erto

  3. pl szerint:

    Kormánygarancia kell, mint Alexa férjének…
    “A kormány állami kezességet ad a kormányszóvivő férje 53 milliárd forintos hiteléhez”
    Na ugye!

  4. kormánypárti szerint:

    Hamarosan újjáalakul az Iszlám Állam Afganisztáni Iszlám Emírség néven. Rengetegen indultak meg Európa felé. Magyarország is részt vett afganisztáni hadműveletekben, ezért okkal tarthatunk megtorlástól, a tálibok bosszújától. Tudjuk, hogy a párizsi tömeggyilkosság elkövetői Magyarországon keresztül érkeztek a 2015-ös menekültáraattal: http://csepel.info/?p=53409
    2016-ban a brüsszeli reptéri robbantás után ezt üzente az Iszlám Állam: ma Brüsszel, holnap Magyarország! Lásd: http://csepel.info/?p=48169
    Ezt követően az ISIS egyik vezetőjét elfogták Budapesten. Vajon készült valamire? Lásd: http://csepel.info/?p=68359

    Jelenleg az a helyzet, hogy egyre hevesebb ostrom alatt áll a déli határszakasz, a migráncstömegek az áttörési kísérleteik közben gázsprével fújnak, köveket meg téglákat dobálnak és rágyújtják az erdőt a magyar katonákra ill. rendőrökre. A helyiek „belétrázásnak” nevezik, amikor egyszerre 40-50 migráns rohamozza meg a határkerítést, és mászik át Magyarországra. Lásd: https://www.delmagyar.hu/kozelet/helyi-kozelet/megint-migransok-tamadtak-a-hatarra-7794323/

    Gyurcsányiék ellenőrizetlenül akarják beengedni ezeket a harmadik világból érkező, már tinédzser korukban gépfegyverrel szaladgáló veszélyes jövevényeket. Fontos, hogy minden választó érzelmi elfogultságtól mentesen kellően átgondolt döntést hozzon a jövő tavasszal esedékes országgyűlési választásokon a biztonság megőrzése érdekében.

  5. Májkrém szerint:

    kormánypárti: Csak úgy elárulom neked, hogy a kerítésen simán átjönnek a migránsok, és erről még videót és készítettek. Gond nélkül jönnek át és gond nélkül mennek arra, amerre csak akarnak! Szóval maszlag az egész kerítés-mizéria! Hozzáteszem: SAJNOS!

  6. Nagyapó szerint:

    Feketelistas! Mivel olyan szimpatikus, egy “öreg” segít ha sok €-t akar szerezni.😀 Hívja fel Cseh Katalint vagy Sztella Kiriakídiszt!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Gary Ridgeway szerint:

    pl!
    Innen jött a kérdés, természetesen.
    De azt tudnám, hogy erre ki hatalmazta fel őket?
    Költői…

  8. Feketelistas szerint:

    Felhívtam Őket.
    Relatív mi a sok.
    Nagy pénzben csak a fidesz játszik.
    A többi csak mutogatás.

  9. kormánypárti szerint:

    Májkrém: Pusztán a kerítés nem elég, ez biztos. Ugyanakkor látni kell, hogy a kormányoldal szemlélete merőben különbözik az ellenzékétől az országot fenyegető külső veszélyforrások tekintetében. Szerintem a gazdasági illetve pénzügyi kérdések (ide értve a gazdasági visszaélések, korrupció témáit is) nem helyezhetők a biztonságpolitikai szempontok elé. A baloldal azt állítja, a migrációt illetően nincsen mitől tartani. Tehát kardinális kérdés, hogy létezik e külső fenyegetés és ha igen, mennyire komoly.

  10. Gary Ridgeway szerint:

    Afgánoknál van baj, majd lesz baj még itt is.
    Beletört a yenkik bicskája ebbe is, mint Vietnámba.

  11. pl szerint:

    ahogy az oroszoknak is…

  12. Gary Ridgeway szerint:

    Most az idióta törökök repültek be, polgári járattal, csak már nincs légtérirányítás.
    Na, ebből mi lesz?

  13. Gary Ridgeway szerint:

    Végre kiértek már a magyarok is!

  14. Zsivány szerint:

    A külső veszélyek mellett a belső fenyegetésektől is meg kell védeni az országot és a magyar embereket, amit szintén mérlegelniük szükséges a választópolgároknak.

Itt lehet hozzászólni !