Hagyó Miklós visszalépett és lemondott

Inforadio.hu, HVG

Lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról Hagyó Miklós; a volt szocialista főpolgármester-helyettes visszalépett budapesti listás helyéről és egyéni képviselő-jelöltségétől is.

Sajtóértesülések szerint a múlt héten terhelő vallomást tett Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettesre Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója és Balogh Zsolt, a közlekedési társaság volt megbízott vezérigazgatója.

Az ügyészség a BKV végkielégítési ügyeivel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel összefüggésben vizsgálja a közlekedési cég tulajdonosi jogkörével rendelkező fővárosi vezetők, köztük Hagyó Miklós felelősségét is.

Korábban Demszky Gábor azt nyilatkozta, hogy megállapítható Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes politikai felelőssége a BKV ügyeivel összefüggésben. A főpolgármester azt mondta: egyebek mellett a fővárosi közlekedési céget felügyelő politikus javaslatára került a BKV-hoz Horváth Éva, aki – a városvezetéshez érkezett panaszok alapján – több esetben sajtóreferensként meghatározott munkakörét túllépve járt el.

Az ajtók a bal oldalon nyílnak

Hétfőn az MSZP budapesti elnöksége egyhangúlag meghozott döntése alapján több lépés megtételére is felkérte Hagyót. Burány Sándor budapesti elnök akkor elmondta: arra kérik, hogy lépjen vissza egyéni képviselő-jelöltségétől, mondjon le az MSZP budapesti területi listán megszavazott helyéről és fővárosi közgyűlési tagságáról.

Burány Sándor megjegyezte, hogy a volt főpolgármester-helyettes kettejük beszélgetésén azt mondta neki, hogy nem kíván a mentelmi jog mögé bújni.

Az ügy során Hagyó Miklós egyeztetett a XII. kerületi szocialistákkal a kialakult helyzetről. Azt mondta: az egész MSZP-nek tartozik elszámolással, de úgy tartja etikusnak, ha a döntése előtt az őt delegáló és az általa vezetett alapszervezet elnökségével konzultál. Hangsúlyozta: tiszta a lelkiismerete.

Ma a volt főpolgármester-helyettes budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: eleget tesz a fővárosi elnökség kérésének. Kósáné Kovács Magda szavait idézve úgy fogalmazott: nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

Hagyó Miklós hozzátette: hónapok óta sokan mindent megtesznek ezért, hogy megkérdőjelezzék a tisztességét, és ő nem akarja “a személyes csatájával” a baloldali közösséget még nehezebb helyzetbe hozni. Leszögezte: semmi olyat nem tett, ami a képviselői esküjével ellentétes.

Forrás: Inforadio.hu

Amikor Gyurcsány magához kérette Hagyó Miklóst

Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes nehéz időket él most át. Korábbi kiszemeltjei és támogatottjai, politikai szövetségesei vagy cserben hagyták, vagy megvonták tőle támogatásukat, vagy egyenesen rá tettek állítólag terhelő vallomást. Hagyót most párttisztségei feladására kérték az MSZP fővárosi és országos vezetői egyaránt, ő pedig némi hezitálás után kedden lemondott ezekről.

Óriási lendülettel vetődött be 2006-ban a fővárosi politikába egy korábban ismeretlen szocialista aktivista, Hagyó Miklós. A Jászberényből Budapestre felköltözött Hagyó kezdetben élelmiszeripari vállalkozásoknál volt beosztott, majd beosztott vezető, csúcsvezető, végül pedig (rész)tulajdonos. Foglalkozott rágógumik és energiaitalok forgalmazásával, majd 2000 környékén került először igazán a politika közelébe, amikor Schmuck Andor oldalán tűnt fel. Később, 2002-ben a szocialista párt Mozaik csoportosulásában aktivizálta magát. Az igazi áttörést viszont 2006 hozta meg számára.

Hagyó vajon magányos harcos volt? Németh Szilárd sajtótájékoztatója

Az őszi zavargások után, 2006 decemberére Hagyónak sikerült a szocialista pártban félreszorítania Gy. Németh Erzsébetet – korábbi főpolgármester-jelöltet – és Molnár Gyulát, aki XI. kerületi polgármestersége mellett fővárosi pártelnök volt 2007-ig. Gy. Németh és Molnár szövetségese ekkor egy másik kerületi polgármester, Hunvald György, Erzsébetváros első embere volt.

Hagyó ezek után félreállította a párton belüliek közül a korábbi városüzemeltetési főpolgármester-helyettest, Vajda Pált. Így azután ő lett a z új fővárosi MSZP-frakció erős embere, Horváth Csaba (volt II. kerületi polgármester) és Steiner Pál, a korábbi belvárosi polgármester támogatásával. Közös erővel sikerült megválasztatniuk 2007-ben Burány Sándort a fővárosi szocialisták elnökének.

Ugyanarról a Burány Sándorról van szó, aki most, 2010-ben bejelentette: Hagyó Miklóst arra kérték, lépjen vissza tisztségeiből. A fővárosi MSZP arra is kérte most az egykori „erős embert”, hogy mondjon le választási listás helyéről és fővárosi mandátumáról.

A szabad demokrata Demszky Gábor főpolgármester 2006 végén stratégiai döntést hozott: a Hunvald és Hagyó nevével fémjelzett két MSZP-s erőcsoport közül az utóbbit, az ismeretlent választotta. Így lett Hagyó 2006 decemberében főpolgármester-helyettes, miután Demszky elutasította Gy. Németh hasonló törekvéseit.

Nem is mindennapi szavazási eredménnyel került Hagyó az új „szuperhelyettesi” posztra: az MSZP-SZDSZ-koalíciónak mindössze egyfős többsége volt, tehát elvileg 33 ellenzéki nemmel kellett volna számolni. (30 fideszes és három MDF-es városatya volt ekkor a Fővárosi Közgyűlésben.) Ezzel szemben Hagyó megválasztásakor csak ketten hiányoztak a közgyűlési teremből, és a 65 jelenlévő képviselő közül 56 igent kapott Hagyó, vagyis messze többet a 34 elvárt voksnál. Ez azt jelenti, hogy ha 34 MSZP-s és SZDSZ-es rá szavazott, akkor az ellenzék tagjai közül 22-en szintén igent nyomtak. (Ha esetleg a három MDF-es adta áldását rá, akkor is legalább 19 Fidesz-KDNP-városatyának is támogatnia kellett őt.)

Nem lett konszenzusos várospolitika

Mindennek tetejébe 2006 decemberében gyakorlatilag ugyanekkora többséggel szavazták meg a BKV élére az általa ajánlott vezetőt, Antal Attilát is. Burányhoz hasonlóan Antallal sem volt szerencséje Hagyónak: Antal, amikor különböző BKV-s ügyek miatt a múlt hónapban házi őrizetbe helyezték, iállítólag Hagyó Miklósra vallott a büntetőeljárás során.

Visszatérve 2006 decemberére: ekkor új politikai korszak, a megegyezéses politizálás kezdődhetett volna Budapesten, hiszen a Hagyó és az Antal által kapott túlnyomó közgyűlési többség mindkét esetben azt is jelenthette: 2006 decemberében a Fidesz-KDNP még akár a konstruktív ellenzék szerepét is kész volt eljátszani.

Hagyó azonban nem váltotta be a reményeket, és főpolgármester-helyettessége idején akkora botránysorozat tört ki , amelyre a rendszerváltás óta talán nem is volt példa. A közműcégeket és a hozzájuk kapcsolódó ügyeket ugyanis nemhogy nem konszenzussal, közmegegyezéssel irányította, hanem állandó vitába keveredett még saját táborának tagjaival is. Ezt jól példázza az a konfliktus, ami közte és a BKV későbbi vezérigazgatója, Kocsis István között bontakozott ki.

De miért is maradt el a közmegegyezés Budapesten 2007 elején? Az SZDSZ és az MSZP gyorsan felmérte, hogy egyetlen fős többséggel – 24 MSZP-ssel, 9 SZDSZ-essel és Demszky főpolgármesterrel – el lehet navigálni Budapesten, és még sincs szükség a Fideszre. (A 3 fős MDF-frakció gyakran voksait megosztva szavazott, mindenestre a koalíció túlélésére játszott: aszerint szavaztak meg koalíciós indítványokat, hogy kellett-e külső támogatást adni, vagy nem, hiányzott-e valaki az MSZP-SZDSZ tagjai közül,m vagy nem . A Fidesz-KDNP csak harminc emberrel számolhatott biztosan a közgyűlésben.)

Hagyóék gyorsan megegyeztek tehát az SZDSZ-szel, és a korábbi eljárással szakítva, bizottsági hatáskörbe utalták a nagy budapesti közüzemi cégek vezetőinek kinevezését. A pályázatok, amiket Hagyóék ígértek, többnyire elmaradtak, a Fidesz pedig mindezt úgy interpretálta, hogy átejtették: hiába szavazott bizalmat Hagyónak és Antal Attilának, a közgyűlés nyilvánossága helyett a bizottságokba utalt ügyintézéssel sokszor „fű alatt” lehetett elrendezni a dolgokat.

Plusz egy fő

A közgyűlésben lévő egyfős többség a bizottságokban biztosabb fölényt nyújtott az SZDSZ-nek és az MSZP-nek, a közgyűlés előtt pedig általában maradt az üres szócséplés. Egy-egy fontosabb határozathozatal előtt így is sokszor nehéz volt a 34 fős többséget biztosítani a testületben, a szociálliberális oldalon minden egyes képviselő úgy érezhette, rajta áll vagy bukik a koalíció.

Mindez saját táborában is egyre több kompromisszumra kényszerítette a városvezetést, és közben óriási beruházásokat kellett (volna) lebonyolítani. A Szabadság és a Margit híd rekonstrukciója sokáig húzódott, húzódik, nőttek a költségek. A 4-es metró építése folyamatos botránysorozattá vált, állandó kivitelezői alkudozás, határidőcsúszások és műszaki problémák kísérték az építkezést, az eredeti előirányzat már köszönő viszonyban sincs a tényleges költségekkel, a befejezés bizonytalan.

Hagyó gyakorlatilag „szuperhelyettesként” irányította a Városházát, nemcsak a közműcégek felügyeletét, de a városgazdálkodást és az EU-s ügyek irányítását is átvette. A négyes metrónál a korábbi projektirányítás megváltoztatását végül sikerült elérnie. A metró kommunikációja egyre kevésbe volt htékony, – korábban sem mentek könnyen az ügyek, de különösen a Hídépítővel folyó tárgyalásokon keletkezett sokszor zavar. A tárgyalásokról kiszivárgó információk folyamatosan terhelték a projektirányítás és a kivitelezők viszonyát – mondta a hvg.hu-nak egy bennfentes.

Kocsis, Hagyó és a botrányok

Közben kitörtek a botrányok a BKV-nál is: tanácsadói szerződések, Hagyó egyik emberének kettős foglalkoztatása a városházán és a közlekedési vállalatnál, és persze a sokat idézett több tízmilliós végkielégítések. Az MSZP körüli erőviszonyokat jól jellemzi, hogy a fővárosból Hagyóék által kiszorított Hunvald Györgyöt egyre keményebben támadták saját kerületében, Hagyó viszont Kocsis István későbbi BKV-vezérrel keveredett konfliktusba. Kocsis igen erősnek bizonyult ebben a konfliktusban, nem adta meg olyan könnyen magát, mint például a Főkert vezére, Kocsis László vagy Haranghy Csaba, a vízművek első embere.

Hagyó első pártbeli vereségének oka tulajdonképpen Kocsis BKV-vezéri kinevezése volt, ezután kezdődött igazán a botránysorozat, a kölcsönös leleplezési áradat, ami a fővárosi MSZP népszerűségét gyorsan erodálta. (Minderről lásd keretes írásunkat.)

Hagyó már 2007 környékén komoly figyelmeztetést kapott. Informátoraink szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök behívatta Hagyót, Steinert és Horváth Csabát, hogy „fogják vissza magukat” – hogy ez mit jelent, azt bízzuk olvasóinkra. Úgy tudjuk, nagyjából ebben az időben Demszky Gábor is jelezte a szocialista pártvezetésnek, hogy valami nincs rendben az ügyek intézésével.

Demszky közbelép

A hvg.hu úgy tudja, a főpolgármester ugyan név szerint nem nevezte meg Hagyót egy belső utasításában, de kiadott egy rendelkezést arról, hogy a közműcégek ne kezdjenek tárgyalásokat olyan közvetítőkkel, akik “a főpolgármester-helyettesekre hivatkoznak”. Nem véletlenül nyilatkozta idén Demszky, hogy ő már korábban figyelmeztette Hagyót a kézi vezérlés problémáira.

Hagyó és Demszky

Amikor még minden olyan szép és jó volt, mosolyogva szálltak a metrómilliárdok

Demszky tavaly elvette a BKV felügyeleti jogát Hagyótól. Ezek után a szocialisták egy nem annyira elegáns gesztussal megpróbálták 2009 második felében a szabad demokratákra és Demszky Gáborra kenni a BKV-s botrányokért a felelősséget, és végül ki is léptek a fővárosi koalícióból tavaly ősszel.

Mindez a főpolgármesternek, aki többet nem akar indulni a választásokon, nem árthattott igazán, viszont az MSZP támogatottsága rendkívüli módon meggyengült Budapesten. A hvg.hu adatai szerint immár biztos fölényben van a Fidesz Budapesten, ahol 1994 óta várhatóan az egyik legrosszabb szereplésük elé néznek a szocialisták. A szabad demokraták pedig aligha menthetik meg az MSZP-t, az SZDSZ az MDF révén igyekszik politikai jövőjét építgetni.

Cserben hagyták

Mindeközben a szocialisták most hétfőn végső elhatározásra jutottak: Hagyót már tavaly visszahívták főpolgármester-helyettesi posztjáról – amikor az MSZP kilépett a fővárosi koalícióból -, most pedig eldöntötték: visszaléptetnék őt a választási listákról, miután korábbi kiválasztottja, a házi őrizetbe helyezett Antal Attila, és a BKV-t korábban átmenetileg irányító másik vezető, a tanúként meghallgatott Balogh Zsolt is Hagyóra vallott az időközben megkezdett, a BKV-hoz köthető büntetőeljárás során.

Hagyót tehát mára cserben hagyták egykori kiszemeltjei: Antal, Balogh, és még Burány Sándor is megtagadta őt, hiszen visszalépésre kérte őt a fővárosi MSZP vezetése. Ezek után nem meglepő, hogy az országos pártvezetés – Lendvai Ildikó pártelnök szerint – így reagált Hagyó visszahívására: egyetértenek a budapesti elnökség döntésével és „Hagyó Miklóshoz intézett kérésével”, a döntést ebben a helyzetben „szükségesnek és elkerülhetetlennek” tartják. A lemondást rövid hezitálás után Hagyó Miklós is elkerülhetetlennek ítélte, kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy feladja közgyűlési tagságát, budapesti listás helyét és egyéni képviselő-jelöltségét is.

Forrás: HVG

25 hozzászólás “Hagyó Miklós visszalépett és lemondott” bejegyzésre

  1. codec szerint:

    Az adófizetőket egy dolog érdekli: mi lett a végkielégítések és a fiktív megbízásokért kifizetett összegek sorsa?
    Magyarul: hol a pénz?

  2. Iványi Gabi szerint:

    Az elkeseredés jelenik meg az emberben a felháborodás mellett. Már kételkedünk…hogy a gazdasági válság mért nagyobb csapást a polgárokra, vagy a nap mint nap felszínre kerülő botrányok….hogy a koalíciós (mszp-szdsz) feszültségek mikor és melyik korrupciós ügy felszínre kerülésével éleződtek ki, lám megvilágosodik. Ilyenkor kellett volna nyílt lapokkal játszani. ….valamennyi hatalmi pozícióban levő vezetőnek…utólag hitelt vesztenek a szavak, a felelősség elöli menekülés gyanúját kelti.

  3. nem jani szerint:

    Visszalépett és lemondott???

    Ja de kár, hogy ezt megtudtam. Most egész éjjel sirdogálni fogok!:)

  4. Nagyapó szerint:

    csepeli, baniko21,bolemann lajos, zed, katka!
    Várom pontos, lényegre törő, értékelésüket a témában! Kíváncsian várom továbbá, hogyan tudják beleszőni Orbán, Tarlós, Németh nevét?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. gerincut szerint:

    Pffffff…..

    Ugrott a gerincút…..

  6. LB szerint:

    Ez a szocialista gerinc: Elismerik, hogy Hagyó alkalmatlan képviselőnek, de arra nem szólítják fel, hogy országgyűlési képviselői mandátumáról IS mondjon le! 🙁 Ahogy a csepeli “ügyvéd urat” se!

  7. csepeli szerint:

    LB, ne legyél telhetetlen, arra a kis időre már minek mondjon le? Még lesz összesen két ülésnapja a parlamentnek, nem tök mindegy már? Csak fölösleges adminisztráció lenne.

  8. Öreg halász szerint:

    Csepeli, Hagyó arra kell még nekik, hogy minél több embert betonozhassanak be. Ebben a nemes szocialista munkában nem számít, hogy Hagyó mit tett, az számít, hogy nyomja a gombot. És ez nem holmi fölösleges adminisztráció, hanem a fékek, az akadályozó emberek, a haverok beépítése, kibiztosítása. Na ezért nem mondatják le, különben evidens lenne.

  9. csepelino1 szerint:

    ISTENEM EZ A HAGYÓ! Neki köszönhetjük, hogy a bal oldal nem tud – tudott talpra állni. A múlt héten azt nyilatkozta Hagyó Úr, a jelölti bemutatáson, hogy Ő neki nincsen takargatni valója. Most miért nem kérdezi meg tőle valaki, hogy: Drága Hagyó Úr, csak nem hazudni tetszett a múlt héten? Hogy is van ez? NAGYAPÓ! Ez már szánalmas: Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. Találjál már ki valami mást! LB: Te ezt hívod gerincnek????? Éppen ez a baj vele…

  10. Huba szerint:

    Meg arra a pár milla “tiszteletdíjra” is szüksége van a Hagyónak.

  11. DFK szerint:

    csepeli:

    Nem mindegy, ez elvi kérdés.

  12. én szerint:

    Jé, tudja egyenesen tartani a fejét! Eltűnt az eddig megszokott merev nyakkal leszegett fej, alulról fölfelé néző szem, felvont szemöldökkel, nagyképű “le vagytok szarva” vigyorral.

    A kezét pedig jól tartotta az elején: elöl, csuklónál keresztben.

  13. LB szerint:

    csepelino1!

    Hogy is mondta anno Hofi?
    Ezekhez képest a meztelen csiga egy elmeszesedett gerincoszlop! 🙁

  14. csepeli szerint:

    Na azért álljon meg a fáklyásmenet! Egyelőre nem bizonyosodott be, hogy Hagyó bármi törvénybe ütközőt követett volna el. Tessék csak szépen kivárni az eljárás végét!

  15. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    A fáklyásmenet megállt! A párt döntött! Hagyónak..menni kell..(csak nem ok nélkül?…ha Hagyó tiszta marad, akkor ez lesz az mszp újabb szégyene, mert nem körültekintően távolították el Hagyót!!!!)
    Demszky nyilatkozott, hogy már korábban figyelmeztette, megvont tőle hatásköröket. H. Éva BKV-s igyekezetei is kizárólag az ő hozzájárulásával realizálódhattak..
    Azt sem tudja nekem senki bemesélni, hogy Antal Balogh -Hagyó tudta nélkül korrumpálódott. Azt főleg nem, hogy Kocsis jelzéseire miért nem kezdeményezte az eljárást! Valamiért leváltották Antalt!…Ezek gyanúkeltő összefüggések…

    Tudod csepeli!…ez megint olyan tipikusan mszp-s ügyintézés…titkolózás, elmarad a nyilvánosság korrekt tájékoztatása! Ne gyertek nekem azzal..sokadjára, hogy a nyomozás érdekében!!!..Nektek ez a módszeretek…Elsumákolni mindent…Amikor meg N.SZ. kőkeményen szemtől-szembe számon-kér, akkor jön a “kikérjük magunknak”! Megjegyzem nem a fidesznek kellett volna szorgalmazni Podolák tanúvallomását! Állítólag becsületes párt vagytok! Szóval van itt sok ellentmondás!

  16. csepeli szerint:

    Iványi, te nem olvasod a híreket? Hagyó továbbra is ártatlannak vallja magát, és úgy gondolja, ez be is fog bizonyosodni. Csak most nem ez a látszat, és nem akarja rontani a pártja esélyeit. Hogy bűnös-e valóban, azt majd a bíróság fogja megállapítani – ne tegyél úgy, mintha már meglenne az ítélet!

  17. codec szerint:

    Az eljárásnak akkor lesz vége, ha kiderül, hová lettek a fiktív kifizetések.
    Hagyó esélyt kapott, hogy elmondja.
    Ha nem tudja, akkor árulja el, hogy a fizetésén kívűl miért járt be 3 és fél évig a munkahelyére?
    Miért felelt egyáltalán, ha a szétosztogatott pénzekről nem tudott?
    Alkalmatlan ember Pesten is akad elég, azért nem kellett volna a szocialistáknak Jászberényig bumlizniuk 2006.-ban.

  18. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    A bíróság végzi a dolgát..ezt elfogadom..azt is, hogy ők hoznak ítéletet..Ne vidd más síkra a véleményem, nem erről írtam neked…Azokról a bizonyos “körülményekről”….Ha Hagyó ártatlan, akkor a saját pártja (mszp)bánt/bánik el vele!

  19. Iványi Gabi szerint:

    A csepeli ügyben, Podolák úr tanúvallomásával kapcsolatban íme…a csúsztatás..az eddigi hivatkozásokban:…..a felügyelet (az ügyre értettem!!!) cseles értelmezése, az mszp általi félremagyarázása..Lám kiderül, hogy szó sincs erről..(megj: Podoláknak tanúvallomása lenne…az eljárás D.G. és K.T…ellen folyik!)

    “A kettős emberölés nyomozásának illetékese, Szigeti József, a BRFK életvédelmi osztályának vezetője elmondta, az eljárásról nem nyilatkozhat már csak azért sem, mert az az ügyészség fokozott felügyelete alatt áll. Így Podolák György MSZP-s politikusnak, aki arról számolt be az ATV-ben, hogy a gyilkosság előtt találkozott Demével és Takács Józseffel is, a tanúkénti meghallgatása akkor történhet meg, ha azt az ügyészség előírja számukra. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint ugyanakkor a felügyelet nem jelenti azt, hogy a rendőrség nem nyomozhat önállóan”.

  20. csepeli szerint:

    Iványi: Hagyó pontosan megindokolta, hogy miért mondott le: “Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.”

  21. Iványi Gabi szerint:

    csepeli:

    ..ezt ezen az oldalon már éppen eleget hangoztattuk!…Sajnos, mulasztott..elébe kellett volna menni a dolgoknak, abban sáros, ha másban “tisztességes”, hogy felelősként nem kezdeményezett vizsgálatot…Ezt a nyakába varrhatják…és akkor oda a tisztesség!..meg a látszat is!

    Felelősként azonnali átfogó vizsgálatot kezdeni, amikor Antalékat eltávolították…Kocsis tette meg helyette..volt is belőle konfliktusuk…

  22. Csepeli XXI szerint:

    Nyirják egymást a komcsik szokás szerint.

    “Újabb fél tucat gyanúsítottja van a BKV-ügyeknek; a rendőrség 12 kommunikációs és tanácsadói szerződés kapcsán hűtlen kezeléssel gyanúsítja Mesterházy Ernőt, Demszky Gábor tanácsadóját, Tóthfalusi Györgyöt, a közlekedési vállalat korábbi SZDSZ-es igazgatósági elnökét, Regőczi Miklós korábbi vezérigazgató-helyettest, Zelenák Tibor volt kommunikációs főosztályvezetőt, Horváth Évát, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes egykori sajtósát, valamint utóbbi élettársát, a stop.hu hírportál korábbi főszerkesztőjét, Mátay Lászlót – írja a Népszabadság Online.

    Tóthfalusi György, az igazgatóság szabaddemokrata elnöke az igazgatóság egy másik tagjával írta alá Antal Attila volt vezérigazgató munkaviszonyának megszüntetését, de az sem végkielégítést, sem felmentési időt nem tartalmazott – közölte korábban a cég.

    A hirado.hu úgy értesült, hogy a múlt héten őrizetbe vett Antal Attila és Balogh Zsolt a BKV korábbi vezérigazgatói Tóthfalusi Györgyre is terhelő vallomást tettek.

    A két cégvezető vallomásáról kiszivárgott informácók vezettek Hagyó Miklós, volt főpolgármester-helyettes keddi lemondásához is.”

  23. én szerint:

    Csepeli!
    Horváth Évát én vittem a BKV-hoz? Az én khmm… ismerősöm. És ez csak egy, amiről mindenki tud!

  24. Csepeli XXI szerint:

    “Csepeli”!
    Nem unod még a hazudozást?Mert mi már nagyon unjuk.

    “Gyurcsány meg volt róla győződve, hogy ha a töredéke kiderül annak, amit Hagyó csinál, akkor azt az alakot simán lesittelik. “

  25. miska72 szerint:

    Gulyás Gábor is lemondhatna, meg a csepeli MSZP is!
    De ők az ellopott pénzt nem plasztikai műtétre költik, mert vastag bőr van a pofájukon! 😉

Itt lehet hozzászólni !