Párttá alakul a Polgári Válasz – már van jelöltjük Csepel-Soroksáron

Pesti Srácok

Jobbikból kilépett önkormányzati képviselők: a csapatból Staudt Csaba soroksári képviselő később momentumos lett

Ahogy arról lapunk a csepeli-soroksári vonatkozása miatt beszámolt, önállóan készül a 2022-es országgyűlési választásokra a Polgári Válasz. A párt saját listát, az egyéni választókerületekben pedig saját jelölteket állít – közölte Bencsik János független országgyűlési képviselő csütörtökön.

Információink szerint Kovács Dávid Attila, aki Bencsik János titkára és a Jobbik színeiben vett részt az ellenzéki összefogásban, majd független képviselő lett, ennek a pártnak lesz a jelöltje. Így ő az első olyan országgyűlési képviselőjelölt Csepel-Soroksáron, akit név szerint lehet ismerni. A balliberális-jobbikos oldalon előválasztás lesz, ott eddig Komjáthi Imre (MSZP), Paál Géza (DK) és Szabó Szabolcs (pillanatnyilag Momentum) jelentkeztek be. A többi párt jelöltjeinek személyét még nem ismerjük. Az alábbiakban a Pesti Srácok cikke olvasható.

Bencsik János közleménye szerint az elmúlt hónapok történései az eddigieknél is világosabbá tették: a keresztény, konzervatív gondolatnak jelenleg Magyarországon nincs politikai képviselete.

A mozgalom indulása óta sok jelzést kaptak az ország minden részéről, amelyek azt bizonyítják: sokan várják, hogy valaki felemelje a polgári Magyarország zászlaját, amelyet a Fidesz rég eldobott, a baloldali ellenzék pedig soha nem is hordozott – írta Bencsik János. Közölte, hogy 

a Polgári Válasz nem szolgálja a hatalom érdekeit ellenzéki logó alatt, és nem csatlakozik a hatpárti baloldali ellenzéki összefogáshoz sem.

A párt azokat képviseli, akiket senki más nem képvisel: a hagyománytisztelő, teljesítményelvű és nemzetben gondolkodó állampolgárokat – tette hozzá. Ismertette, a párt célja az egymást gyűlölő, mégis egymást életben tartó politikai szekértáborok meghaladása. Emellett értelmes és őszinte közbeszédet, érdemi és kulturált vitát szeretnének folytatni, és ugyanezt várják el a közélet minden szereplőjétől.

A Polgári Válasz a törvényes rend pártján áll, de a jogszabályok betartásáért cserébe a hatalom birtokosaitól példamutatást vár el. A párt továbbá a mindennapokban kiszámíthatóságot, józan ész szerinti működést, átláthatóságot és ellenőrizhető kormányzást követel – olvasható a közleményben.

Bencsik János szerint napról napra egyre több magyar embernek lesz elege a két nagy politikai tömb alantas mocskolódásából, amely sokszor csak a háttérben kötött alkuk és összefonódások leplezését szolgálja. A Polgári Válasz az ő hangjuk kíván lenni – hangsúlyozta. Sokan vagyunk, csak meg kell találnunk egymást, hogy közösen cselekedjünk hazánkért – írta a független országgyűlési képviselő.

Forrás: Pesti Srácok

6 hozzászólás “Párttá alakul a Polgári Válasz – már van jelöltjük Csepel-Soroksáron” bejegyzésre

  1. Zsivány szerint:

    Megélhetési politikusok gyülekezete

  2. Horváth János szerint:

    Ezeknek mennyit fizetett a Fidesz?

  3. Marika szerint:

    Egy rakat hülye gyerek, úgy néznek ki, mint akik még az általános iskolát sem fejezték be…

  4. aki fideszes kínaival oltat szerint:

    Bencsik is történelemtanár mint Vona, csak hét évvel fiatalabb kiadásban. Ismerik a történelmet, ezért azt hiszik, mindent tudnak a politikáról! Egy pszichológus az emberi természetet ismeri, tudja hogy a sikeres politikusok anyagiasak és szemetek, nehéz legyőzni őket az igazsággal!

    Az általa lenézett ellenzék viszont tudja, amit a farkasok, győzni csak összetartással, együttműködéssel lehet!

    A Polgári Válasz, meg a többi finnyás széplélek, csak a Fidesznek tesz szívességet!

  5. robi szerint:

    Egy Bikini slágert dúdolok hajnalban:

    “Mindenki mindenki ellen,
    mindegy, csak dolgozni ne kelljen..”

  6. Marika szerint:

    Találó az idézet Robi 🙂

Itt lehet hozzászólni !