Kilépett a Jobbikból a párt csepeli képviselője

Csepel.info

Kovács Dávid Attila az összefogás jobbikos jelöltjeként nyert egyéni képviselői helyet tavaly ősszel Csepelen. A Jobbik még megmaradt nemzeti vonalát képviselte, ami ellen az új pártvezetés háborút hirdetett. Nem egyedül döntött a kilépés mellett, két budavári és egy soroksári képviselő is vele tartott.

Kovács Dávid Attila az elmúlt hónapokban ellenzéki politikát folytatott, ám nem vett részt az MSZP és DK magyarellenes megnyilvánulásaiban. A felújított csepeli Wass Albert szobor avatásán is részt vett. Nem a gyűlölködő ellentüntetők, hanem az író-költőre emlékezők között. Az alábbiakban a Jobbikból kilépő képviselők közös közleményét olvashatják.

A mai napon kiléptünk a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. Nemzeti ellenzékiként továbbra is 21. századi, konzervatív, jobboldali politikát fogunk folytatni. Ezen értékek képviseletére azonban a Jobbikban már nem látunk lehetőséget.

Önkormányzati képviselői munkánkkal a jövőben is a kerületünkben élő polgárokat kívánjuk szolgálni. Egykori tagtársainknak jó munkát kívánunk, sajtómegkeresésekre nem kívánunk válaszolni.

Varga Dániel önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)
Zsitnyák János önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)
Kovács Dávid Attila önkormányzati képviselő, XXI. kerület (Csepel)
Dr. Staudt Csaba önkormányzati képviselő, XXIII. kerület (Soroksár)

Forrás: Facebook

Korábbi hírünk:

Utolsó szakaszába ér a Jobbik szétverése

2 hozzászólás “Kilépett a Jobbikból a párt csepeli képviselője” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Mennyi?

  2. Volt már ilyen szerint:

    Neki milyen pozíciót szán Borbély Lénárd? Nem várhatja ingyen a szavazatát, ha már a másik kettőt megdobta egy alpolgármesteri illetve egy bizottsági elnöki pozícióval és jövedelemmel!

Itt lehet hozzászólni !