Elbukta az ellenzék a Csepeli Hírmondó elleni sajtópert

Csepel.info

Erdősi Éva, a csepeli ellenzéki pártok polgármester-jelöltje azután kezdett sajtópert a Hírmondó ellen, hogy a lap beszámolt a Dobák István felhívására adott válaszáról.

Erdősi azt állította, hogy – az általa idézett mondatokkal szemben – nem azt akarta állítani a véleménycikkében, amit az olvasók és a Hírmondó újságírója is értett, hanem valami egészen mást. A Hírmondó ezt a kifogását-véleményét is közölte a lapban, de ismét idézte Erdősi Éva mondatait, amik magukért beszéltek.

Az ellenzéki politikus szerint az ő véleményét minden esetben teljes egészében kellene közölnie a Hírmondónak, és azt is állította, hogy az ő esetében a forrás megjelölésére általánosan használt QR-kód sem megfelelő.

A bíróság minden kérdésben a Csepeli Hírmondónak adott igazat.

Csepel.info

10 hozzászólás “Elbukta az ellenzék a Csepeli Hírmondó elleni sajtópert” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Attól még a Csepeli Hírmondó a Fidesz lapja.

  2. Nagyapó szerint:

    Igen, mert a csepeliek a Fidesz-KDNP-re szavaztak, az ő lapjuk a Csepeli Hírmondó, ellenben a maguk médiuma a CSEPELI SZEGFŰ.😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Hozzászóló szerint:

    Hogy rötyögnek a képen…Tuti beleültek valamibe!

  4. Ábel Attila szerint:

    Amikor a politikusok bemesélik maguknak meg a híveiknek, hogy az ellenfeleik birkák meg patkányok, nekik pedig mindig mindenben csakis igazuk lehet, sorra követik el a piti és nevetséges hibákat. Erről a sajtóperről például csak a legelvakultabbak hihették el, hogy megnyerik. A per tárgya, Erdősi írása egyrészt egyértelmű volt, a Hírmondó pedig korrektül hozta le a lényegét. Bangóné bal fele ráadásul olyan butaságokat kifogásolt, amitől – úgy hallom – a bíróságnak a haja is égnek állt. A momentumos Dukánnak legalább van annyi esze, hogy ilyen esetekben csak a Facebook-közönsége előtt hőbörög, és nem fordul bírósághoz. A Momentum fanatikusai is bármit bevesznek, és békeidőben elég a csipet-csapatot etetni. Dukán érti ezt a fészes szájhős-világot, Erdősi nem. Még van mit tanulnia. Bangónétól földönfetrengés órákat, Dukántól pedig Facebook-szájkaratét tanulhatna, ha akarna. Sosem késő.
    De lényeg a lényeg: a csepeli ellenzék nem képes elfordulni a Bangóné-Szenteczky tengelytől, és még mindig kiáll amögött a balliberális polgármesterjelölt mögött, aki Budapesten egyedüliként nem jutott be listáról sem a testületbe. És ezt egy ízig-vérig balliberális kerületben sikerült összehozniuk.
    Ezek ám a nagy dolgok kérem.

  5. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Nem tilos gondolkodni! A csepeliek fele szavazott kb. a Fideszre, ha nem veszik meg kilóra
    a Pákozdit, ma szarban lennének! Normális vezetés nem engedi kisajátítani a kerületi
    újságot, de hát hol vannak maguk a normálistól.

  6. Horváth János szerint:

    Ábel Attila!
    Nézz tükörbe!

  7. Ábel Attila szerint:

    Én minimum minden reggel és este megteszem.

  8. kerdes szerint:

    Az, hogy az mszp még létezik csepelen, egyetlen pártnak jó. (mármint az mszp-én kívül.) Lehet találgatni kinek. 🙂 Én meglennék nélküle és egy másik polgármesterrel…

  9. Ábel Attila szerint:

    Mi lehet az oka, hogy a csepeli ellenzék pártjait még mindig dróton rángatja az MSZP-s Szenteczky és Bangóné? Ez a kérdés “kerdes”.

  10. kerdes szerint:

    Szerintem nem kérdés. 🙂 Mert pont az a 5-10 % hiányzik ahhoz, hogy a valaki ne nyerje meg könnyedén a választást. Ezért nem sietik el az ügyeit. 🙂 Ha elítélnék, akkor az 5-10 % is lecsökkenne.

Itt lehet hozzászólni !