Beemelték a főárbócot: megújul a kalózhajós játszótér

Csepel.info

Galériánkat itt nézheti meg

Megújul a csepeli “kalózhajós játszótér” méltán kedvelt hajója és több játszóeszköze. A szakemberek mindent tüzetesen átnéztek a nagy terheléssel működő játszótéren a karantén idején, és amit kell, az javítják, cserélik. 

A csepeli kalózhajós játszótér volt az első, ahová Budáról, Pestről és a Csepel-Sziget más településeiről is eljártak azok, akik szeretik az igényes és szép játszótereket – no meg a hajózást. Ez az első olyan játszótér is, amit egy alkalommal kisebbfajta forradalommal – kerítésmászással – nyitottak meg a szülők, akik nem akartak várni a hivatalos nyitásig. Szerencsére Csepel azóta két újabb “szuper-játszótérrel” is gazdagodott, így nincs szükség forradalmi hevületre egy kis játékhoz.

Galériánkat itt nézheti meg

A Rákóczi Kertben jó időben folyamatosan telt ház van, és a nemrég átadott Tejút park is nagy népszerűségnek örvend. A Tejút parkban két fővárosi cég egymás közötti kommunikációs nehézségei miatt volt probléma a mosdó működtetésével, ami remélhetően már megoldódott – vagy napokon belül megoldódik.

Csepel.info

5 hozzászólás “Beemelték a főárbócot: megújul a kalózhajós játszótér” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Legalább egy trikót viselhetne a segédmunkás, mert munkavédelmi szempontból sincs rendben, hogy fedetlen felsőtesttel dolgozik.

  2. Valdemar szerint:

    A pénzköltésről jut az eszembe, szét szedték a kalózhajót, mert elrohadt. Újat készítenek helyette. Az eddigi 2016-tól szolgált, négy évig. Mennyibe is került annak idején? S mennyi ez négy évre elosztva? S az újat is majd négy évenként ki kell cserélni? Feltéve hogy az akkori önkormányzat ezt majd kifizeti!
    Kik építik a kalózhajót? A Városgazda faipari osztály dolgozói, ha van még? Vagy kiszervezték, s most már mást gazdagítunk?

  3. Horváth János szerint:

    Ez nem megújulás, hanem új építés. Néhány éve lehurrogták azt, aki a karbantartási költ-
    ségeket firtatta, most akkor lehet fizetni!

  4. Valdemar szerint:

    Ügyes! Van már kalózhajó Dunaharasztiban, Kiskunfélegyházán és Erdélyben is egy! Vajon a mi elbontott kalózhajónk felújítva hová lesz jó pénzért eladva? Mi meg fizethetjük az újat!

  5. pl szerint:

    “Mi meg fizethetjük az újat”… Szerintem a Fidesznek már nincs szüksége kalózhajókra. Martalócaikkal egy ideje szárazföldön állnak harcban… Ha mégis kellene, majd lopnak egyet-kettőt!

Itt lehet hozzászólni !