A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház is beszámol a koronavírus-járvány megállítása érdekében megtett intézkedéseiről

Csepel.hu

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház a Facebookon számol be a koronavírus-járvány megállítása érdekében megtett intézkedéseiről. 

Alább a rendelkezések!

„1. Kórházunkban újabb területeket készítettünk elő arra az esetre, ha a tovább nőne a koronavírus-gyanús betegek száma. Folyamatosan vizsgáljuk a betegek számát és alakítjuk ahhoz a működésünket!

2. A Sebészeti Osztályon befejezéséhez közelít az orvosi gázhálózat fejlesztése, hogy ott lélegeztetésre alkalmas további intenzív ágyakat tudjunk működtetni. Műszaki Osztályunk folyamatosan egyeztet az orvosi gázszállító cégekkel a gázellátás biztonsága érdekében.

3. Újabb védőeszközök érkeztek kórházunkba: maszkok, overallok, védőszemüvegek, vizsgálókesztyűk.

4. Fogadtuk a Fővárosi Védelmi Bizottság képviselőit, ismertettük az eddig megtett védelmi intézkedéseinket, megadtuk, hogy az elkövetkező időben a hatékony védekezés fenntartásához milyen eszközökre, beszerzésekre, intézkedésekre van szükség.

5. Döntöttünk a Központi Betegirányító Csoport létrehozásáról. A Csoport feladata lesz az újonnan felvett koronavírus-gyanús betegek kórházon belüli elhelyezésének irányítása.

6. Megkezdtük a hozzánk érkező felajánlások, adományok szervezett gyűjtését a hivatalos Facebook-oldalunkon. Felhívásunk oldalunk elején érhető el: kérjük, ha van módjuk adományok eljuttatására, tegyék meg! Az is nagy segítség, ha megosztják a felhívást!

7. Pesterzsébet Önkormányzatának segítségével továbbra is lehetőséget biztosítunk a kórházi dolgozóink bölcsődés és óvodás korú gyerekeinek elhelyezésére.”

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !