Adventi keresztet állít a Jobbik

Jobbik csepeli szervezete

118 hozzászólás “Adventi keresztet állít a Jobbik” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Szép dolog, hogy a Jobbik egy zsidó nő fiára, egy zsidó ács fogadott fiára emlékezik. Azért remélem, hogy nem feledkeznek el bocsánatot kérni a legyilkosozott lacházi cigányoktól, elmégre a karaszt a szeretet jele is. Ja, és remélem, hogy nem lesznek ott kakastollas bohócok, csak hogy még a keresztállítást is sikerüljön botrányba fullasztani egy só kis törvéysértéssel.

  2. magyarka szerint:

    Manitu

    Minden Fideszes képviselőjelölt ilyen gyűlöletkeltő?

  3. Hugi szerint:

    Magyarka, ugye azt azért ti se tagadjátok, hogy Jézus zsidó volt? Kiskunlacháza miatt meg tényleg illene bocsánatot kérni!

  4. Gordon szerint:

    Én is várom a jobbikbal bocsánatkérését, elvégre láthatóan folyamatosan “árad a szeretet” a kommunikációjukból. Ha rajtuk múlna, akkor már lassan alig élne magyar ebben az országban (számukra az a magyar, akire ők azt mondják, vagy a soha meg nem határozott “aszerint él”, főleg párttagok, gazdasági szerepvállalók, akik pénzelik, támogatják, segítik őket). Így megy ez azon a tájékon ők “aszerint élnek”… Szomorú, de ez van.

  5. magyarka szerint:

    A jobbik és a gárda még senkit nem támadott a származása miatt.
    Ti, mint csepeli Fidesz képviselőjelöltek viszont, egyfolytában gyalázzátok azokat a hazát szerető, a hazáért tenni akaró embereket, akik nem a ti már leszerepelt polgári-liberális eszméteket vallja. Lemajmozzátok a gárdistákat, pedig bármelyikük többet tett az országért, mint ti.
    Ti mit tudtok felmutatni azon kívül, hogy különböző blogokban gyalázzátok azt, aki nem Orbán hívő?

  6. Manitu szerint:

    magyarka, vegyél be gyógyszert, ha már ennyire elborította az agyadat az összeesküvés-elméleted.

    Ha a hazaszeretet alatt kakastollak magunkra aggatását értitek, akkor valóban többet tesznek a gárdisták az országért, mint bárki más. De lehet, hogy rossz országban élnek, ugyanis a tollas fejdísz az indiánoknál szokás.

  7. Manitu szerint:

    Ahhoz senkinek egy rossz szava nem lehet, hogy a zsidó-keresztény kultúrának megfelelve a Jobbik keresztet állít a zsidó Jézus születésére emlékezve.

  8. Gordon szerint:

    Ti legfeljebb Vona úr származásáról nem mertek beszélni, de mindenki máséról igen. A származás firtatása egyébként normál politikai körökben nem megszokott, ezt csak ti szoktátok emlegetni 8volt itt szó már a részetekről fejformákról, és “galiciaiakról”, kárpótlási törvényekről).

    A kétkezi bűnözést a cigánysággal, a gazdasági bűnözést a zsidókkal azonosítjátok, holott az alapvető gazdasági ismereteietek is hiányoznak. Azt hazudjátok, hogy bezzeg a muszlim bankok nem szednek kamatot (szednek csak másképp, és ez egyébként nem bűn), mert tiltja a Korán. Amikor meg Gordon bebizonyítja, hogy ez képmutatás, hogy a muszlim bankok is nyereséget szednek a hitelkihelyezéseik után, akkor lapítotok, mint nyuszi a fűben.

    Ti azt kamuzzátok, hogy Horthy úrnak köszönhetjük a kikötőt (ezért róla kellett volna elnevezni a Weiss Manfréd utat), és amikor Gordon bebizonyítja, hogy már Horthy úr szinrelépése előtt évtizedekkel konkrét kikötőtervek és elképzelések születtek a korabeli döntéshozók fejében, akkor szintén lapítotok, mint nyuszi a fűben.

    Arról beszéltek, hogy ki a külföldi tőkével az országból, majd ti rendberakjátok azt. Persze, csak tudnám miből fogtok munkahelyeket teremteni, beruházásokat finanszírozni. Semmiből. Ebben még példaképetek, Horthy úr is előbbre járt, azért épült a kikötő anno külföldi tőkéből. Gondolom ti ezt sem tudtátok… 🙂

    Magasház és felhőkarcoló sem kell a városba, mert az fújj, nyugati csúnya dolog. Amikor meg Gordon bebizonyítja, hogy a világ legmagasabb felhőkarcolója épp egy muszlim országban épült meg (íme a bizonyíték:http://hu.wikipedia.org/wiki/Burdzs_Dubaj), akkor se nagyon tudtok majd mit mondani. Ehelyett a muszlim vallási szélsőségeseket nevezitek szabadságharcosnak. Nem azok. A fejlettebb muszlim országok már felismerték (többek között épp ezért is lettek fejlettebbek és sikeresebbek egyéb országoknál), hogy a működőtőkének “nincs szaga”, és jót tesz a hazájuknak, országuknak.

    Amelyik vitába belekezdtek azt rendre el is bukjátok. Gordonnak csak le kell ütni a poént. 🙂

  9. Vátesz szerint:

    Gondon, te símán idióta vagy, már egyszer beírtam ide Vona Gábor származását, de te mindig előveszed a lemezt az újak kedvéért. A nagy Gordon nem vitatja senki származását, csak a jobboldaliakét, az nem számít, mert ők biztosan nem védett csoportba tartoznak.
    Vona nem szlovák, hanem magyar származású, heves megyei parasztcsalád leszármazottja. “Mind anyai, mind apai ágról kisparaszti családból származik, ennek tulajdonítja a föld szeretetét és antikommunista elveit. Édesapja húgának családja ma is gazdálkodik Hevesen. Másik meghatározó családi élménye apai nagyapja (szintén Vona Gábor) halála volt, aki Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni harcok során. Apai nagyanyja ezután feleségül ment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette Vona Gábor apját, így születhetett meg Zázrivecz Gábor néven 1978. augusztus 20-án a Heves megyei Gyöngyösön. „Vér szerinti” családi nevét csak egyetemista korában „vette vissza”, valamikor 2000 után.” (Wikipédia)
    Éppen tegnap hallottam a tv-ben, hogy a pécsi gyilkos egyetemista rendszeresen egyesszám harmadikszemélyben beszélt saját magáról. Most pszichológusok vizsgálják, egyáltalán beszámítható-e vagy skrizofrén tudathasadása van. Gordon, remélem neked nincs maroklőfegyvered!

  10. Manitu szerint:

    Lényegtelen, hogy milyen származású. Ha magyarnak vallja magát, akkor magyar.

  11. Csepel-sziget szerint:

    Melyik az az idióta, aki azt gondolja, hogy a keresztény erkölcs szerint élés magával hozza a tehetetlenséget, a naivitást és mások szarháziságának eltűrését?
    Mit tett Jézus Krisztus a kereskedőkkel (kufárokkal) a templomban?
    Egyébként pedig Jézus zsidó voltát feszegetni tipikusan a zsidóság köreiben terjedt el, s ők remek kommunikációs érzékkel ezt is megetették sokakkal.
    Jézus Krisztust nem, mint egyszerű földi halandót (magyart, németet, cigányt, zsidót stb.) számítjuk, hanem mint az Úristen fiát. Innentől kezdve nincs értelme vitázni, valamely népcsoporthoz történő besorolása a legnagyobb idióták sajátja.

  12. Vátesz szerint:

    Az eszement Gordon szokott itt zazriveczezni, ahelyett hogy megtanulna egyesszám elsőszemélyben beszélni önmagáról.

  13. Csepel-sziget szerint:

    Gordon, láttad már azt a képet, amely Horthy Miklósról készült, amint az első vágást ejti a földön a mai Szabadkikötő helyén?

  14. Gordon szerint:

    De csak ha “aszerint”- szokták mondogatni a jobbikbalosok. Hogy ez az”aszerint”, pontosan mi takar azt még nem láttuk egyértelműsítve.

    Maroklőfegyvere tudtommal egyes jobbikbalosoknak lehet, hisz a gárdatoborzón különböző kiképzésekről, és parancsuralmi rendszerről volt szó.

    Attól még hogy valaki szlovák származású lehetne jó politikus (de nem így ahogy Vona úr csinálja).

  15. Gordon szerint:

    Csepel-sziget! Láttad már azokat a képeket, melyen gyurcsány úr vagy demszky úr átvágja a szallagokat? 🙂

    A kikötő terve többször is változott, volt amikor a Kis-dunára tervezték… folyamatosan csúszott a beruházás, közbejött a nagy háború, majd részben francia tőkéből és segédlettel épült fel végül.

  16. Kafa szerint:

    Igazad van Vátesz. Több mint gyanús Gordon egyes szám harmadik személyben történő hozzászólása. Szerintem ő nem is tudja magáról, hogy ilyen problémája van. Remélem vannak felelősen gondolkodó hozzátartozói és időben orvoshoz viszik.

  17. Snow szerint:

    Hihetetlen, hogy a sok gyűlölködő ebbe is csak belekötni tud. Meg, hogy Jézusról is az első, ami eszébe jut, hogy zsidó származású volt (ami nyilván igaz). Vegyél kipát és térj át egy másik hitre akkor bazz…

  18. Vátesz szerint:

    Gordon, ne lelkesedj annyira Dubai-ért, egyrészt muszlimok, neked ősellenség, másrészt éppen most mennek csődbe!
    Piac : – Sokkoló bejelentés: Dubai csődközelben – ecoline.hu2009. nov. 27. … Hatalmas megrázkódtatásként érte a pénzügyi világot a Dubai World bejelentése: az állami tulajdonban lévő, mintegy 60 milliárd dolláros …
    ecoline.hu/piac/20091127_dubai.aspx?s=rss – 3 órával ezelőtt

  19. Snow szerint:

    És akiknek Jézusról egyből a zsidók jutnak eszébe: jusson eszébe az is, hogy ők ölték meg 🙂 Mert ugyebár választhattak, hogy egy tolvaj vagy Jézus maradjon életben és a zsidó főpapok a tolvajt választották…

  20. Gordon szerint:

    Már Horthy úr is (aki bizonyára nagy keresztyén volt) is felismerte a kereskedelem fontosságát. 21. századi utódai most mégis arról papolnak, hogy nem kell ide olyan, hogy “tőzsde” (szegény ostobák nem ismerik pl. az árutőzsde árszabályozó szerepét), kufárkodásról, meg külföldi bankokról papolnak. Holott anno a kikötő is külföldi tőkéből épült, sőt közösvállalat keretében a használati jogot is megkapták 50 évre. A befolyt jövedelem egy fix hányada is megillette őket.

  21. Vátesz szerint:

    Horthy Miklós újratemetése napjának éjjelén az Esztergomi Bazilika tetőszerkezete VÉLETLENÜL kigyulladt, s a VÉLETLEN olyan műveletlen volt, hogy nem tudta, hogy Horthy református volt, nem katolikus. Copyright Vátesz.

  22. Attila szerint:

    Csepel-sziget!

    Így van. Miután követelték halálát, vállalva, hogy helyette egy gyilkos legyen szabad, elkezdik hülyíteni a népet. Egyrészt a zsidó-keresztény kultúra hülyeség. Kb. olyan, mint azt írni hideg-meleg kultúra.
    Már írtam, hogy Jézus az emberiség megváltására jött a földre, nem a zsidókéra, másrészt megtagadták, elárulták, megölették.
    Tévesen a bűn népe helyett, kiválasztottaknak nevezik őket, de ez nem igaz.

  23. Vátesz szerint:

    Gordon, még véletlenül se menj jósnak, mert ha azt mondod felfelé ível a gazdaság, másnap megbukik az egész világ!
    A Dubai Worldnek decemberben mintegy 3,5 millird dollárnyi adósságot kellett volna törlesztenie. A társaság résztulajdonos – többek között – a Las Vegasi-i MGM Mirage kaszinóban, a londoni központú Standard Chartered bankban és a New York Barneys luxusáruházláncban is, teljes eszközállományának értéke megközelíti a 100 milliárd dollárt.
    Dubai: hitelből finanszírozott növekedés
    Dubai – az Egyesült Arab Emírségeket alkotó hét “állam” egyike – hat évnyi gazdasági növekedés után 2008 második fele óta küzd a recesszióval. Az emírség adósságállománya a hivatalos adatok szerint 80 milliárd dollár, az elemzők szerint azonban a tényleges összeg ennek akár a kétszerese is lehet.
    Az emírségben az ingatlanárak ez elmúlt 12 hónapban 50 százalékkal estek.

  24. Gordon szerint:

    Tévedsz Vátesz, mert a muszlimok nem az “ősellenségeim”. Sőt, nem is az ellenségeim. Én a muszlim vallási fanatizmust ítélem el, és az sem tetszik, ha vallási vezetők pampognak bele a gazdasági folyamatokba, vagy épp akadályozzák a szabad információáramlást. Márpedig több muszlim országban ezt megengedhetik maguknak a vallási vezetők. Ez nevetséges, főleg úgy hogy ugyanazt megcsinálják mint a nyugati bankok, csak képmutató módon kitalálnak egy másik rendszert rá (lásd: lakáshitelezés). Ez humbug és képmutatás.

    Egyébként az emírségek előbb állnak majd talpra a válságból, mint mi. Mindig volt recesszió, de a hozzám hasonló nyitott gondolkodású emberek tudják, hogy recesszió idején kell befektetni, mert a kilábalás idején megtérül.

    A hozzád hasonló ostobák csinálják azt, hogy olvasnak egy hírt, hogy hú baj van, és mint az örültek mentik a befektetéseiket. A hozzám hasonló intelligens ember meg tudja, hogy hova érdemes befektetni válság idején. Na ez a különbség. 🙂

  25. Manitu szerint:

    Én úgy tudom, hogy rómaiak döntöttek Jézus kivégzéséről és ők is feszítették keresztre.

    De szerintem lényegtelen, mint ahogy az is, hogy zsidó volt.

    Az a baj, hogy pont erről van szó: vagy fogadja el valaki, hogy fajgyűlölő, de akkor állítson keresztet, vagy ne legyen fajgyűlölő, de akkor meg ne tiltakozzon, hogy Weiss Manfrédról neveznek el utcát, csak azért, mert ő is zsidó volt, és ne cigánybűnözőzzön. Nem cigányokat kell elkapni, hanem a bűnözőket.

  26. Gordon szerint:

    “Az emírségben az ingatlanárak ez elmúlt 12 hónapban 50 százalékkal estek.”

    Jajaj de megilyedtem, estek az ingatlanárak, tényleg. Idióta. Te tuti hogy bevizelnél, és elpasszolnád féláron, hogy ments az irhád, én meg várnék még hogy meddig mennek le az árak (lehet hogy lesz még roszabb is a helyzet), és amikor már elég alacsonyan van, de egyértelműsíthető hogy a kilábalás megkezdődött, na akkor, akkor bevásárolnék. Hi-hi. 🙂 Picit gyorsabban pörögne a pénzem, mint a bankban.

    Csak azt a pillanatot kell jól eltalálni, mikor a lefelé száguldó vonat elkezd felfelé menni. Na akkor kell felülni rá. Tanulnod kell még ezt Vátesz. 🙂

  27. Vátesz szerint:

    Gordon, akkor azonnal vegyél Burdzs Dubai részvényt!
    A legnagyobb európai bankok részvényárfolyamát követő Dow Jones Stoxx 600 Banks index közel öt százalékot zuhant csütörtökön. A Barclays és a Royal Bank of Scotland nyolc százalékos mínuszban zárta a kereskedést, a Deutsche Bank részvényárfolyama hat százalékkal csökkent, a HSBC, a Credit Agricole és a BNP Paribas öt százalékot gyengült.
    Az államadósság bizonytalanságát számszerűsítő CDS-ek az egész régióban emelkedtek csütörtökön: Dubai CDS-e 90 bázisponttal, 5,3 százalékra ugrott, ez jelenleg a világon az ötödik legmagasabb érték; Szaud-Arábia mutatója február óta nem látott mértékben, 18 bázisponttal 1,08 százalékra emelkedett.
    A Dubai World bejelentése a globális befektetői hangulatot is alaposan elrontotta. Ezt jelzi többek között a “menekülődevizaként” számon tartott jen árfolyamának mozgása: a japán deviza a szerdai gyengélkedés után szintén erőre kapó dollárral szemben csütörtökön 14 éves csúcsra erősödött.
    A részvények és a feltörekvő piaci devizák ezzel párhuzamosan gyengültek; az euró/forint árfolyam is jóval 270 fölött zárta a napot. Az olaj ára mintegy két százalékkal csökkent.

  28. Attila szerint:

    Manitu!

    “Én úgy tudom, hogy rómaiak döntöttek Jézus kivégzéséről és ők is feszítették keresztre.”

    Lényegében ők korbácsolást akartak, az emberek szeme láttára. Mivel nagy volt a felháborodás – melyeket a farizeusok generáltak – féltek egy esetleges felkeléstől. Így alakult ki, hogy Barabás illetve Jézus közül választhattak. A gyilkos Barabást választották, így Jézust keresztre feszítették. Tehát nem a rómaiak döntöttek.

  29. Attila szerint:

    Azt lehagytam, hogy ez a döntés, és az ilyen nagy fokú gyűlölet a rómaikat is megdöbbentette, pedig nekik aztán mindegy volt.

  30. Csepel-sziget szerint:

    Pilátus most kezeit, ezzel a döntés felelősségét a farizeusokra ruházta.

  31. Vátesz szerint:

    Úgy van! Ezért is mosta Pilátus a kezeit, “én nem találok ebben az emberben hibát”. Mire a tömeg “akkor te nem vagy a cézár barátja!”

  32. Vátesz szerint:

    Gordon-félék voltak a hangadók a tömegben!

  33. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Ha van muszlim vallási fanatizmus, akkor bizonyára van zsidó vallási fanatizmus is. A gyerekeket, nőket halomra gyilkoló, a “civilizált”, végtelenül “demokratikus” Nyugat aktív és hallgatólagos támogatását élvező terrorállam, Izrael önmaga a vallási fanatizmus és a mellé generált eszme, a cionizmus megtestesülése.
    Miért van az, hogy senki, még a “nagytestvér” USA sem akar/tud beleszólni Izrael viselt dolgaiba? Hogyan lehet Izraelnek nukleáris fegyvere? Honnan az a rengeteg technikai vívmány?
    2 válasz létezik, elsősorban azért, mert a világ majd’ minden országa (kivéve talán egyes muszlim államokat, Kínát és Oroszországot) gazdaságilag függ az ún. karvaly tökétől, s így Izraeltől, másrészt pedig Izrael és a Moszad jó kapcsolatainak és kitűnő titkosszolgálati munkájának… Nem egy technikai újítást sikerült a Moszadnak ellopnia, ellopatnia.

  34. Gordon szerint:

    Miért vennék, mert csökkent? És? Nem ez a fontos, hanem a tendenciák. Nem fogok valamit megvenni azért, mert épp csökkent. Csökkenjen. Nem veszem meg, mert lehet hogy még tovább csökken, így állni fog a pénzem egy befektetésben (az is veszteség ha áll a pénzed valamiben, ami sokáig nem kezd fejlődésbe, ezt nem tudtad?).

    Ha több tőkém lenne, biztos könnyebben fektetnék hosszabb távon megtérülő, kockázatos dolgokba. Legfeljebb elbuknám. Ha lenne miből bukni, akkor ez is rendben lenne számomra (bár nem örülnék, hisz befektetőként elsősorban a nyereség érdekelne).

    Akkor is be lehet vásárolni valamiből, mikor az a toppon van, csak valószínűleg kisebb lesz a nyereség (ha meg rosszul jön ki a lépés, akkor negy bukta lesz belőle). Valahol olyan ez mint egy szerencsejáték, bár annyival jobb a kaszinónál, hogy itt lealább lát az ember folyamatokat, míg a rulettnél nem számít hogy a pörgetésed előtt hányszor jött ki a fekete. Akár 100-szor is jöhet fekete egymás után, a pirosra akkor is ugyanannyi esély van. Minden pörgetés más, nem függnek egymástól.

    Floridában is csökkentek a lakásárak. Lehet hogy mégis be kellene vásárolni? 🙂

  35. Manitu szerint:

    Aha értem!

    Akkor ha Jézus azért nem zsidó, mert a zsidók kérésére végezték ki, akkor nagyon sok magyar történelmi személyiségünk nem magyar, mert magyarok ölték meg. Pl. lezárhatjuk a csűnya Koppány ügyet, mert ugye Koppány nem volt magyar, ez egy jobbikosnak világos, mint a Nap!

    Nem könnyű beletanulni a jobbikos gondolkodásba, nekem túl szemellenzős és egyoldalú, de igyekszem.

    Amúgy egy rossz szavam sincs az ellen, hogy a zsidó-keresztény kultúrának megfelelve a Jobbik keresztet állít a zsidó Jézus születésére emlékezve.

  36. Csepel-sziget szerint:

    Koppány magyar volt, sőt mi több, ő volt az, aki a hagyományos, pogány magyarságot képviselte.
    Ugyanakkor a nemzet, a magyarság érdeke úgy kívánta (ahogy ezt Szent István király felismerte), hogy a magyarok térjenek a keresztény hitre, kvázi komprumisszumként a maradásért és a nyugati államok általi elfogadásért cserébe.

  37. Manitu szerint:

    Az én szememben Koppány lehet magyar, de egy jobbikos szemében nem.

    Rohadt nehezen tanulom a jobbikos gondolkozást, mert nagyon szemellenzős és egyoldalú, de ha Jézus azért nem volt zsidó, mert zsidók ölették meg, akkor nyilvánvaló, hogy Koppány nem lehetett magyar.

    Áruld már el, hogy mit rontok el a logikában, mert szeretnék jobbikosként gondolkozni!

  38. Gordon szerint:

    Csepel-sziget! Ha az USA nem fogná vissza Izraelt, akkor Irán helyén már nem lenne más, mint egy két kilométer mély füstölgő katlan. Az hogy ez még nem követekezett be az az USA-nak köszönhető.

    Korábban is írtam már hogy nem örülök az atomfegyverek jelenlétének a térségben, de inkább Izraelnek legyen, mint az Európa és USA gyülőlő muszlim fővezéreknek és paprikajancsiknak.

    Egyébként Izrael a hagyományos fegyverzet terén is erősebb Iránnál. 2015-ig bevárolnak F-35 – ösökből. Azokkal gyakorlatilag úgy lőhetik porrá az iráni objektumokat, hogy gépeiken karcolás se esik. Az USA szerencsére megakadályozta eddig, hogy nyílt konfliktusba torkolljanak az ellentétek. Nem örülnék egy háborúnak. A muszlim vallási fantikusok nagyrészt csak civil célpontokat mernek támadni merényleteikkel (sok helyen saját testvéreiket sem kímélik, muzulmán nőket és muzulmán gyerekeket ölnek). És akkor még nem is beszéltünk a siíta szunnita ellentétről.

  39. Attila szerint:

    Manitu!

    Jézus azért nem volt zsidó, mert nem zsidónak született. Isten fia, ha úgy tetszik Isten ember képében. Amennyiben Isten is zsidó, akkor én kérek elnézést.
    Kuszálhatod a szálakat, de te gabalyodsz bele.

  40. Árpádvére szerint:

    Gordon.
    Minek emlegeted állandóan a muszlimokat? Mi közünk hozzájuk?
    Mi at, hogy “zsidó Jézus”?…
    Deffiniálnád nekem , mit jelent az ” összeesküvés elmélet”? Honnan ered, mire irányul, kiktől származik, és kinek falaz?
    Rettenetesen okosnak hiszitek magatokat Manituval együtt… Igaz?

  41. Gordon szerint:

    Igaz. 🙂

  42. Árpádvére szerint:

    Manitu.
    Ha igaz magyarként fogsz gondolkozni, akkor Jobbikosként fogsz gondolkodni..:-)

  43. Árpádvére szerint:

    Okosan próbáljátok kiforgatni a magyart, és hülyének, tehetségtelennek beállítani féligazságokkal…

  44. Gordon szerint:

    Attól még hogy Vona Gábor szlovák felmenőkkel rendelkezik még lehet igaz magyar ember (az én felmenőim se Árpáddal jöttek be az országba). De nem azért lesz igaz magyar ember, mert jobbikos. Annak ehhez semmi köze.

  45. Manitu szerint:

    Attila és a többiek!

    Ha nem vagytok fajgyűlölők, miért fáj nektek az, hogy Jézus zsidónak született, vagy ha meg éppen úgy tetszik, akkor Isten egy zsidó anyát választott?

    És igenis, Koppány meg magyar volt!

  46. Gordon szerint:

    Én legfeljebb csak benneteket akarlak – Gordonnal szemben – tehetelen hülyének bállítani benneteket, jobbikosokat. Az nem ugyanaz, mint amiről te írtál 12:22-esedben.

  47. Vátesz szerint:

    Gordon, most Dubai után Izrael dícséred, nosza rajta, alijázz, nagy szükség van ott ilyen eszes, bátor emberekre. Amennyiben mégis kilőnék azokat a rakétákat, az összes arab Izraelre támadna, vagy megennék őket, de inkább a Földközi tengerbe szorítanák őket. Amerika azért tartja némileg kordában őket, mert tudja neki kellene igazán nagy bajban megvédeni őket, mert túlságosan el vannak szállva önmaguktól. Karcolás se esne a repülőiken, lehet, de otthon a családjukat Ábrahám kebelére röpítené egy egyszerű, bombának öltözött palesztín. Jobb a békesség, inkább egyezzenek meg a palesztínokkal! Mi lenne, ha végre betartanák az ENSZ határozatokat.

  48. Attila szerint:

    Manitu!

    Pilátus maga elé hivatta Jézust, és megkérdezte tőle: Te vagy-e a zsidók királya?
    Jézus így válaszolt: Magadtól mondod ezt, vagy mások mondták neked rólam?
    Pilátus ezt felelte: Hát zsidó vagyok én? Saját néped és a főpapok adtak kezembe. Mit tettél?
    Ekkor Jézus így szólt: Az én országom nem ebből a világból való. Ha ebből a világból volna az országom, szolgáim harcra kelnének, hogy ne kerüljek a zsidók kezére. De az én országom nem innét való.

  49. Gordon szerint:

    Attila! Látod most lőttél hálószaggató öngólt magatoknak. Ha az ő országa nem innét való volt, és emiatt nem lehetett zsidó, akkor magyar meg párthus (meg még mit tudom én milyen baromságokat zagyváltatok össze) sem lehetett. Köszönöm, hogy elismered. 🙂

  50. Gordon szerint:

    “Amennyiben mégis kilőnék azokat a rakétákat, az összes arab Izraelre támadna, vagy megennék őket, de inkább a Földközi tengerbe szorítanák őket.” -írja Vátesz.

    Leszámítva, hogy Irán nem arab ország (és én Irán legyőzéséről beszéltem a fentiekben) azért tudhatnád már kedves Vátesz, hogy korábban támadták Izraelt a szomszédjai egyesült seregekkel és orosz kommunista támogatással, mégis elbukták a harcot. Emlékezhetünk még rá hogy futottak az egyiptomiak.

    A kudarc óriási volt, és gondolom Izrael szomszédjai nem akarják újra átélni a vereség érzését. Főlényben voltak, mégis megszégyenítő vereségeket szenvedtek el a hadvezetésük töketlenkedése, és hozzánemértése miatt.

  51. Öreg halász szerint:

    Keresztelő Szent János vagy Jézus zsidó származása nem lehet kérdés. A keresztény Biblia is Ószövetségből és Újszövetségből áll, amelyből az Ószövetség ugyebár szintén a zsidóság történetéről szól.

    Aki keresztet állít, annak ezt tudnia kell.

  52. Vátesz szerint:

    “Izrael addig létezik, amíg Amerika nagyhatalom!” Copyright Vátesz.
    Ugyan mit csinálna Izrael az Amerika által nyújtott többtízmilliárd dolláros segély nélkül. Fingani se tudna. Vagy az izraeli tankok és repülőgépek működnek az arab olaj nélkül? Feltalálták már az olívaolajjal működő hadigépezetet? Esetleg a kecskeszarból nyernek ki metánt?

  53. Gordon szerint:

    He-he Izraelt senkinek se kell megvédeni, hiszen nukleáris hatalom. Egyetlen gombnyomásra letörölheti az ellenségeit a térképről. Anno egyébként a kezdet kezdetén még Franciaország segített nekik a háborúiban (Franciaország anno kicsit még korábban Horhy úrat is segítette a hatalomra kerülésben – ez csak a Horthy rajongóknak mondom).

    Az arab gazdaság se működne, ha nem tudnák extraprofittal (fújj fújj tőke, fújj fújj kamat ugyebár – na persze, hiszi a piszi) eladni a kőolajat a fejlett nyugati államoknak.

    De nem is ez a lényges, hanem hogy a muzulmán vallási elitnek el kell fogadnia Izrael létezését. Le kell állítani a terrorakciókat, és értelmes békét kell kötni. Csak akkor lesz önálló Palesztin állam, ha sikerül békét kötni. Ha annak idején a saját szélsőségesei nem lövik le Rabint, akkor talán az oslói folyamat sem szakad meg, és már béke lenne, vagy legalábbis békésebb élet lenne a Közel-keleten.

  54. Gordon szerint:

    Egyébként az USA jelenlegi elnöke, Barack Hussein Obama is muzulmán.

  55. Vátesz szerint:

    Az ENSZ annak idején felosztotta Palesztínát két részre, mikor húznak el az izraeliek a nekik jutatott részre? A Golan fennsík meg eleve szír terület volt.

  56. Attila szerint:

    Gordon!

    Én inkább úgy látom, hogy te igazoltál engem és ezzel együtt cáfoltad meg Öreg halászt.

  57. Csepel-sziget szerint:

    Egy hiba van a képletben, Gordon. Míg a zsidók féltik az életüket, addig az arabok nem félnek meghalni sem a célért.
    Ha a muzulmán államok összefognak, nincs az az Izrael és USA, amelyik meg tudná őket fékezni.
    De ez az összefogás pont a shiita-szunnita ellentét miatt nem fog bekövetkezni talán soha. Ugyanakkor az oroszok látják a lehetőséget és alkalom adtán segíteni fogják az arabokat, ebben szinte biztos vagyok. Oroszországnak van jövője az USA-val ellentétben.

  58. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! A te szemedben van különbség emberi élet és emberi élet között? Többet ér a szemedben egy európai vagy egy izraeli gyermek, mint egy arab vagy néger?
    Én (aki szerintetek jobbikos vagyok, pedig nem) nem teszek különbséget, csak az embertelenséget láton.

  59. Gordon szerint:

    Én nem teszek különbséget gyerek és gyerek között, inkább ti tesztek a hazai cigányság ledorongolásakor, lebűnözőzésekor. Izrael nagyjából olyan stílusban kezeli a területén élő palesztinokat (67 határ plusz megszállt területek), mint ahogy ti kezelnétek a magyarországi cigányokat. Bűnözőnek tekintik őket és foylamatos hatósági vegzaturának vannak kitéve Izraelben. A Balóné Gárda meg bakancsot csattogtat és azt ordítja, hogy majd ők lesznek Magyarországon a hatóság. Nem lesznek. Pont amiatt amivel engem vádoltok a fentiekben. Mert származása alapján tesznek különbséget ember és ember között Magyarországon.

    Egyébként a vallási szélsőségesek gyerekeket is gyilkolnak az aljas akcióikkal (magyar gyereket is öltek már meg). De ti azt a gyerekgyilkosságot “szabadságharcnak” tekintitek. Na ez az igazán undorító.

    Ha egyszer felébrednétek zavaros álmaitokból, akkor észrevennétek, hogy már vállig a biliben van akezetek/karotok. 🙂

  60. Gordon szerint:

    67 határ = 67-es határ

  61. Gordon szerint:

    Csepel-sziget írja: “Ugyanakkor az oroszok látják a lehetőséget és alkalom adtán segíteni fogják az arabokat, ebben szinte biztos vagyok. Oroszországnak van jövője az USA-val ellentétben.”

    Muhahahaha. Idióta. 😀 Most aztán országos baromságot írtál. Oroszország ugyanis a Kaukázusban jó ideje nyílt háborút visel a muszlim (elsősorban csecsen) szélsőségesek ellen. A hidegháború korszaka elmúlt, új kihívások vannak előttük. Az oroszok fő ellenfele nem az USA vagy a NATO, hanem a tőle délre található muzulmán ország muszlim szélsőségesei, akik valószínűleg szerparatizmust szítanak a szomszédos orosz tagköztársaságokban.

    Oroszország kemény, vallásos keresztény ország, nem fogja megengedni az iszlamisták előretörését, sőt tűzzel-vassal fogja őket visszaszorítani. A moszkvai iszlamista merényletek (ott is civil célpontokat támadtak azok, akik szerintetek “nem félnek” ) után nem is tehet mást.

    A ruszkik ha amikor szükségesnek ítélik keméynen le fognak csapni a müezzinrajongókra. Sajnálom a muzulmán országok civil lakosságát, hogy néhol teljesen felelőtlen és korlátolt politikai és vallási elittel rendelkeznek.

  62. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Emlékezz, hogyan reagáltak az oroszok a dél-oszétiai esetkor az USA mozgolódására. Hidd el nekem, Putyinék ahol tudnak, ott fognak keresztbe tenni a buta amcsiknak.

  63. Gordon szerint:

    Attila óriási tévedésben van ha arra vár, hogy majd Gordon igazolja őt a Halásszal folytatott vitában. Szegény próbál a Bibliára hivatkozni, azonban amit ír mindössze hit kérdése. Vagyis, hogy Jézus Isten országából jött volna, és ezért nem lehet zsidó. Erre mondtam én, hogy akkor ők is szamárságokat locsognak össze, amikor párthusnek nevezik.

    Ha a vallási dolgokat félretesszük (világi emberként nyugodtan félretehetjük egy időre), akkor egy zsidó Jézust látunk, akit egy zsidó nő szült meg, akinek a nevelőapja szintén zsidó volt (tehát zsidó családban nőtt fel), és aki a zsidók között lerakta tanításaival egy új vallás alapjait. Az első keresztények is valószínűleg zsidók lehettek. A kereszténység tehát zsidó gyökerekkel rendelkezik, és nem a semmiből lett.

    Attól még hogy valakik keresztet állítanak (most a jobbikbal) nem lesznek jó keresztények, ahhoz megfelelő viselkedés is szükséges. Direkt nem azt mondom, mint a jobbikbal a “magyarnak lenni” kérdésre, vagyis, hogy “aszerint kell élni”, mert az ő “aszerintjük” sehol nincs összefoglalva, míg a keresztény értékek világosan le vannak írva a Bibliában. Bár mindannyian emgszegtük már a tízparancsolat egyes előírásait.

    Gondolom mivel a Torát (törvények, ami az Ószövetség része) a jobbikbalosok nem olvassák, akkor gondolom a Bibliai teremtéstörténetet, és a tízparancsolatot sem fogadják el (pl.: ne ölj – לֹא תִּרְצָח׃ – Ló tircách!). Ez szomorú.

  64. Manitu szerint:

    Már csak halkan merem megjegyezni, hogy nem csak Keresztelő Szent János volt zsidó, mint az itt elhangzott, de Magyarország védőszentje is az volt, és persze Jézus apja is.

    És akkor még meg sem említettem, hogy a 12 apostol is mind zsidó volt, sőt, a kereszténység elterjesztője, Szent Pál is. Milyen szép összeesküvés-elméletet lehetne ebből összerakni!

    Remélem azért, hogy ezek után még mindig keresztet állítani megy ki a Jobbik, nem pedig keresztet dönteni. Jaj, most nem jut eszembe, melyik zsidó ünnepre épült a karácsony?

    😉

  65. Csepel-sziget szerint:

    Saul rabbi pontosan Szent Pál, ez tény.

  66. Csepel-sziget szerint:

    ÉS a hanukára gondolsz…

  67. Árpádvére szerint:

    Jézus figyel!!! Mindenki beszólását látja, és jaj annak aki hamis!:-))

  68. Attila szerint:

    Gordon!

    Te biztosan nem vagy normális, úgy beszélsz magadról, mint valami pszichopata.

    Manitu!

    Hanuka nem egyenlő a karácsonnyal, de még csak nem is eredetezhető belőle:
    “A Hanukka, mint fent olvashattuk, a fények, illetve a szentély újjáavatásának ünnepe, és semmi köze karácsonyhoz.”
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hanukka
    Egyébként miért nem mész ki egy kicsit izraelbe, ha már szeretnél mindenkit zsidónak látni?

  69. Vátesz szerint:

    Gordon írta 15:58-kor : ” Egyébként a vallási szélsőségesek gyerekeket is gyilkolnak az aljas akcióikkal (magyar gyereket is öltek már meg). De ti azt a gyerekgyilkosságot “szabadságharcnak” tekintitek.”
    Gordon, csaknem Solymosi Eszterre gondoltál? Biztosíthatlak, azt mi egyáltalán nem tekintjük “szabadságharcnak”!

  70. médi szerint:

    Állati unalmas ez a sok zsidózás.Akár a cigányozás. Közben a lábunk alól kilopják a földet. Ne a wikipédiát olvassátok, nézzetek ki az ablakon!
    Szoclib barátaink pedig meggyőzhetetlenek, elvesztett energia minden betű. Ők tudják miért.
    Jobbikost nem ismerek, ezért nincs véleményem róluk, mert nem a népszava alakítja a véleményem.

  71. Papi szerint:

    Ne haragudjatok ti mind akik itt hozzá szóltatok!
    Egyszerűen elképesztőek vagytok, ahogy elolvastam az itteni és máshol beírt hsz-eiteket valahol mind egy oldalon álltok és itt meg annyi hülyeséget írtok, hogy a maszoposok kétpofával röhögnek rajtatok. Miért probléma, hogy egy párt keresztet állít? Szeríntem nincs ebben semmi féle üzenet ill. annyi, hogy egy (kitudja vélt vagy valós) személynek emléket állítanak! Mi a csudának kell zsidózni állandóan? A kereszténység nem Jézussal kezdődöt. Ez történelmi tény! Az egész történet amitt Jézusról írtak 150-200 évvel kesőbbi keletkezésű és ha nem éppen ezzek az apostoli levelek maradnak fennt lehet, hogy egészen más fajta lenne a keresztény vallás. Ne értsetek félre nem akarok véleményt mondani sem a Bibliáról sem a Tóráról sem a Koránról minden tiszteletem a hívő embereké csak nem értem mi a francért álltok le vitatkozni azon, hogy a Jobbik Keresztet állít? Szerintem szíve-joga! Ha nem értesz vele egyet ne menj oda, ha egyetértesz vele tegyél egy szál virágot a keresztővébe!

  72. Vátesz szerint:

    Itt Manitu kezdte a zsidózást, Gordon meg a zazriveczezést. Nem gondolom, hogy nekünk ezt tűrnünk kellene, vagy ha igen, akkor a te zsebedből is kilóg a kettősmérce!

  73. Papi szerint:

    Vátesz!
    Én egy szóval sem utaltam arra, hogy kikezdte ezt az egész idióta dumát! Engem ugyan úgy zavar ha zsidóznak vagy cigányoznak mert nem ők a hibássak abban, hogy ma Magyarországon ilyen rossz gazdasági és erkölcsi viszonyok vannak! Egyszerűen arról van szó, hogy mi jobboldali érzelmű emberek mi hibáztunk mert nem összefogtunk hanem szét húzunk mint a fenti hozzászólások bizonyítják! Gyakorlatilag meglehet nézni a választások eredményeit mindig a jobboldal győzőt de mivel soha nem fodott össze így mindig az össze rántott “bal” oldal volt a nyertes. Nézd meg a választások eredményét és az fényesen igazolja az igazamat. Lehet vitatkozni Jézusról vagy bárkimásról de abba nem szabad bele keverni a napi politikát. csak ezt akartam az előbb mondani!
    Még csak annyit, hogy a Tiszaeszlári pernél bebízonyosodott, hogy nem voltak igazak a vádak a zsidókkal kapcsolatban!
    Szóval össze kéne fognunk végre és nem széthúzni mert megint a tolvaj magyar ellenes banda fog nyerni!

  74. Gordon szerint:

    Amikor egyesek arról böfögnek ezen a fórumon, hogy a muszlim bankok milyen erkölcsösek, amiért nem szednek kamatot (ugyanis tiltja a Korán), akkor a hozzám hasonló, a gazdaság működése iránt érdeklődő ember kénytelen leírni, hogy ez a fenti szép elv csak azok fantáziájában létezik, akiknek fogalmuk sincs a valóságról.

    A valóság ugyanis más. Ezt anno bekopiztam, belinkeltem. A muszlim bankok is beszedik a profitot a hitelkihelyezéseik után. Nem adnak ingyen semmit, egyáltalán nem igaz, hogy náluk nincs kamat. Szépen beépítik a nyereségüket a törlesztőkbe.

    folyt.köv

  75. Gordon szerint:

    Amikor Gordon bebizonyítja az igazat, akkor nem bocsánatkérés érkezik felé, hanem az, hogy menjen Izraelbe. Ez a fajta sértett düh a tudatlan és korlátolt emberek dühe. Dühöt éreznek mert szavukról kiderült hogy hazugság; dühöt éreznek mert lelepleződnek; és dühöt éreznek, mert nem tudják Gordon bizonyítékait megcáfolni. Nagyjából ennyi.

    Amiről ők pampognak az max. a Muhamed Yunus bangladeshi közgazdász féle “szegények bankja” lehet, de az a konstrukció sem működőképes, ha nincs jelentős alaptőke, és az elején egy vagy több kereskedelmi bank nem áll mögé. Magyarországon is van/volt ilyen kezdeményezés (a Raiffeisen Bank támogatta), és elsősorban a Váteszék által gyülölt cigány nagycsaládokat próbálták vele segíteni.

  76. Papi szerint:

    Gordon!
    Biztos igazad van nem tudom nem értek hozzá de hogyjön ez a Jobbik kereszt állításához?

  77. Gordon szerint:

    Úgy, hogy láthatóan a jobbikhoz (vagy a csepeli mszp-hez???) köthető szemlyek fröcsögtek róla. Általában tendencia, hogy a hozzászólások nem csak az adott hír témájához kpcsolódnak, hanem kötetlen rapidviták alakulnak ki a felek között. Gordon meg élvezi megnyerni ezek a vitákat. Főleg ha még bele is kötnek a Vátesz troll-hoz hasonló provokátörök.

    Anno a felhőkarcolós bejegyzésnél is csak annyit írtam elsőre, hogy számomra nem lenne elvetendő (magyarul: engem nem zavarna), ha Pest egyes külső kerületeiben magasházak vagy felhőkarcolók épülnének, a város új jelképeivá válva, egyfajta új kereskedelmi központot létrehozva (jó lenne ha nálunk lenne a regionális kereskedelmi központ). Erre lehurrogtak, hogy fúj tőzsde, mindek az, gonosz dolog… menjek Izraelbe… így a zsidók, meg úgy a zsidók… de bezzeg muszlim bankok kamatot se szednek (mint kiderült ez hazugság).

    folyt.köv

  78. Gordon szerint:

    A kamatszedés nem baj, nem a kapzsiság miatt szedik, hanem egyéb gazdasági tényezők miatt, csak ezt a tudatlanok nem értik Ezek azt hiszik, hogy az lenne a megfelelő, ha a bankok 0%-ra adnák a kölcsönöket, így futamidő lejárta után csak az eredeti összeget kellene visszafizetni az adósnak. Ez nem működik. Leszámítva ha az állam az adófizetők pénzén kifizeti a hitel költségeit valamilyen különleges konstrukció vagy cél miatt.

    Azért nem működik, mert pl. van éves infláció (pénzromlás). Bár most Japánban épp 1,8%-os defláció van, ott ezért valószínűleg alacsonyabbak a kamatok, mint nálunk ahol 6-8%-os az infláció. Továbbá vannak a banknak működési költségei (munkahelyeket teremt és fizeti az adókat és járulékokat az alkalmazottai után, valamint a bérüket, emellett fel kell szerelni a bankot eszközökkel, épületekre van szükség, fizetni kell a rezsit stb., stb.). Nem mellékesen fizetni kell a hozzám hasonló betétesek nyereségét.

    Az infláció (defláció esetén ez nem jelentkezik) és a működési költségek (ez mindenféleképpen jelentkezik) után pedig profitra is szükség van, mert a bank tulajdonosai (egészen a néhány ezer forintnak megfelelő tulajdoni hányaddal rendelkező egyszerű kisrészvényesekig) nem fogják ingyen a bankban, mint vállalkozásban tartani a pénzüket. Miért tennék? Vátesz tegye. Adja el amilye van, álljon össze a többi nagyokossal, és dolgozzanak ingyen, illetve dolgoztassanak ingyen, fizesség a pénzintézetük működési költségeit a saját zsebükből. Na persze, hiszi a piszi, vagy ahogy Fletó mondta: “Lóxart mama!”

    Ráadásul állambácsi is leszed még 20% adót a kamatból.

    folyt.köv

  79. Gordon szerint:

    Egyébként ha a bank rosszul megy (kevés profitot termel), akkor a részvénysek kivonják tőkéjüket, elpasszolják a papírokat, melyek tömeges eladás esetén elértéktelenedhetnek (most hagyjuk az egyéb spekulálás miatti ingadozásokat). A X.Y. bank, mint vállalkozás iránt megrendül a bizalom, a betétesek is elkezdenek pánikolni, kivonják a pénzüket stb., stb.

    Szóval ha nincs haszon, nincs eredmény, nincs jövedelem, csak kudarc és kudarc, akkor egy idő után be lehet csukni a boltot (alkalmazottak mennek az utcára, nővelve a munkanélküliséget, hagy ne soroljam a következméyneket). ha egy vállalkozás nem termel jövedelmet a tulajdonosainak, akkor – a nonprofit dolgokat leszámítva – be lesz zárva. Oszt jónapot!

    Nagyjából ezért van kamat. Nem gonoszság, hanem gazdasági észszerűség, és mértéke mindig nagyon sok tényezőtől függ. Tényleg csak nagyvonalakban érintettem a kérdést, nem mennék bele szabályozási kérdésekbe (pedig azok is érdekesek lennének). Csupán az alapvető “banktagadás”, “kamattagadás” ostobaságára és tarthatatlanságára kivántam felhívni a figyelmet.

    folyt.köv

  80. Gordon szerint:

    Váteszék ott tartanak, hogy szerintük ugyanaz odaadni a sót kölcsönbe a szomszédnak, mint a pénzt. Fenéket. Vagy ha mégis ezt állítják, akkor Vátesz! Vátesz! Adj már kölcsön 10 évre 10 tonna sót és 10 millió forintot a szomszédodnak. 10 év múlva visszafizeti (a sót is visszaadja, de az most tök mindegy, legfeljebb a só árának változásán kereshetnél ,vagy bukhatnál, a só attól még só maradna).

    A pénz azonban nem só, teljesen más. Vátesz tegye meg, adjon kölcsön 10 milliót 10 évre teljesen ingyen (természtesen úgy hogy a 10 évre vetítve nincs defláció), ha szerinte ez rendben van. Nem teszi meg, mert ő is tudja, hogy 10 év után visszakapva az infláció miatt jóval kevesebbet érne a 10 milliója (plusz veszteség még hogy a pénze nem hajtott számára hasznot 10 évig).

    Szamárság ezeknek minden szavuk, Papi hidd el.

    folyt.köv

  81. Gordon szerint:

    Jobbikbalos, mszp-s hülyegyerekek! Vagy alátámasztjátok a mondandótokat gazdasági érvekkel és összefüggésekkel vagy reménytelenül el fogtok veszíteni minden ehhez hasonló vitát, aztán csak a vagdalkozás marad, meg az önérzeteskedés, meg az izraelezés. Lásd Vátesz 22:09-ét, hogy ők “nem tűrnek”, meg a korábbi “nehogymá így”, meg “nehogymá úgy”-okat…

    Dehogymá. Bizony dehogymá. Gordon fenékbe beillent benneteket tényekkel és értelmes érvekkel alátámasztott hozzászólásaiban. Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz. Ezt megígérhetem. 🙂

    folyt.köv

  82. Gordon szerint:

    Papi! Persze várok ide értelmes vitára kész embereket is, akikkel végre megbeszélhetném a fontos társadalmi/ gazdasági kérdéseket a magunk szintjén (ami messze van a szakmai/tudományos szinttől). A “Bajnai takarodj”-al is egyetértek, de amint azt észrevehetted, kezdek ebből kinőni. Ez már nem nagyon köt le. Pedig valóban szép dolog lenne, ha jövőre leváltanák ezt a tehetségtelen tolvajbandát (olvasd el Gordon korábbi, a magyar baloldalt bíráló hozzászólásait).

  83. Vátesz szerint:

    Na Gordon, te jól pofára estél a Burdzs Dubai dícséretével, az esti híradóban mondták, hogy annak a tulajdonosa is érintett a csődhelyzetben. Nagyon képlékeny a helyzet, nagy nemzetközi hatásai lehetnek, akár ránk nézve is. Én sokkal jobb látnok (=vátesz) vagyok, mint te. Én az internetet tájékozódásra is használom, nemcsak szájtépésre, pontosabban a billentyűzeten körömkoptatásra. Ha olvastad a linkemet a csepeli 11.3Mrd-ról, akkor tudhatod, én már 2003-ban pontosan láttam az ingatlanpiaci helyzetet. Nem azt kell nézni, mit hazudnak az ingatlanfejlesztő cégek, hanem látni kell a saját szemeddel.Például a Wallis Ingatlan Rt. azzal reklámozta akkor a Szent László Kórház mögötti új irodaházát, hogy már 28%-a elkelt (vagy kiadva, erre pontosan nem emlékszem). Persze kb. 6 vagy 7 emeletes, a földszintre és az első emeletre beköltözött a Wallis Motor Rt. egyik autókereskedése. Az utánna következő két évben kb. csak az Erdért költözött még be kb a negyedik emelet néhány irodájába. Hiába télen korán sötétedik, s látni az ablakokon, melyik rész van kiadva. Persze az újságokban lehet konjunktúrát hazudni. Amellett én tanulmányoztam az interneten a Wallis (XIII. Klapka u. 11) felépítését, leánycégeit, vezetőit, s ráadásul az éppen mellette levő irodaházban dolgoztam két évig. Így volt szerencsém találkozni Wachsler Tamással és három munkatársával a Wallis székház előtt. Innen vagyok ilyen tájékozott Észak-Csepel és Wallis ügyekben. A fejemet én nemcsak a sapka hordozására használom. Én takarítottam ki a Wallist Bajnaistól Csepelről, az összes országgyűlési képviselő tud róla, hogy ejtettem pofára Gyurcsányt, de mindenki pártsemlegesen hallgat. Tóth Mihály és társai ott áltak sóbálvánnyá válva, amikor hosszasan kezetfogtam Gyurcsánnyal, a második alkalommal meg kezébe nyomtam egy levelet, amit mellesleg Tóth Mihálynak írtam. Benne volt, amit rólam tudni érdemes. Gyurcsány meg erre köszönőlevelet küldetett nekem. Vesztére, mert a pártelnöki székébe került.
    Volt ennél még két nagyobb dobásom is, de annak még nem jött el az ideje, hogy a széles nyilvánosság tudomást szerezzen róla, így is tudják néhány százan. Szoktam ugye írni, A BARÁTSÁG ALAPJA A PONTOS ELSZÁMOLÁS. Akire tartozik, az érti. Ha meg nem olvassa a csepelinfót vagy a hunhírt, vannak kollégái, aki továbbadják neki. Klassz dolog, ha az emberről akta van az NBH-nál, rólam biztos van, mert aki Gyurcsánnyal levelezett és ráadásul közismert szélsőséges, azt figyelik. Én már 1995. márc. 19-i Népszabadság 2-dik oldalán levő fényképem aláírása szerint is szélsőséges vagyok (“a Bazilikánál a szélsőségesek a magyar-szlovák alapszerződés ellen tüntettek”, egyedül vagyok a képen a TRIANON-os zászlómmal, Szabó Barnabás felvétele).

  84. Gordon szerint:

    Azért pont a Burdzs Dubai-al jöttem ki, mert ez a világ eddigi legmagasabb épülete, és történetesen az általatok agyondicsért muszlim országok egyikében van (ott nem utasítják el ostoba ideológia okoknál fogva a felhőkarcoló építést). A befektetők nyilván kockázatot vállaltak azzal a beruházással, és nem jött jól nekik a válság. De egy ekkora épülettel, és egy ekkora befektetéssel szerintem nem pár évre gondolkodnak, hanem évtizedekre.

    Mindenestre még mindig többre nézem azokat a befektetőket, akik vállalják a kockázatot, és megpróbálnak maradandót alkotni, mint a hozzád hasonló “tanuljunk meg kicsik lenni” típusú rinyamadzagokat.

    folyt.köv

  85. Gordon szerint:

    De említhettem volna a Petronas tornyokat, vagy Hong Kongot is, mint ahogy abban is egész biztos vagyok, hogy az Empire State Building is sokáig lesz még New York jelképe. A Freedom Tower építése a válság miatt szerintem el fog húzódni (541 méteres lesz, mellyel most a világ második legmagasabb épülete lenne, és több mint 100 méterrel nagyobb lesz, mint a legendás ikertornyok).

    Jelenleg a Taipei101 a legnagyobb már teljesen elkészült torony (508 m).

    Mekkában is terveznek egy majdnem 600 méter magas (az Empire “csak” 381 méter) többtornyú épületet. A fejlettebb gondolkodású muszlim országok az utóbbi években a fejlődés útjára léptek, bár most a hozzád hasonló károgó varjak örülnek a válságnak (okosnak hiszik magukat), de minden válságot kilábalás követ. Csak idő kérdése. Tegnap fekete péntek volt New Yorkban, de a Dubai helyzet még nem egyértelmű.

    folyt.köv

  86. Gordon szerint:

    Ha tényleg nem csak beszélnél róla, hanem használnád is tájékozódásra a netet, akkor olvastad volna azokat az elemzői véleményeket, miszerint elképzelhető hogy csak tesztelik a hitelezőiket. Ezt még nem tudjuk, én most várakozó állásponton vagyok. Az utóbbi pár hónapban picit elkezdte kihúzni magát a mélyütésből a piac, de nem egyértelmű, hogy a kilábalás megkezdődött. Hektikus lehet az elkövetkező pár hónap is.

    Egyébként ha olyan jól tudod már évekkel korábban, hogy mi lesz, akkor miért nem fektesz be!? Nem vagy biztos magadban? Bár inkább ne is fektess be, mert csak végigrinyálnád a befektetésed teljes időtartalmát. Az ilyen hozzád hasonló rinyagép befektetők csak felforgatják a piacok nyugalmát. Bár pont az ilyen ostobákból lehet néha-néha hasznot húzni.

  87. Gordon szerint:

    Mindenesetre elképzelhető, hogy Magyarországon azért lesz esetleg magasabb egy jelzáloghitelesnek a törlesztője, mert Dubai mondjuk bedobja a törölközőt. A hírnek nem örülök, de ezért érdekesek a gazdasági kérdések.

    Ezért nem életszerű, hogy majd gyün a jobbikbal, csattogtat kettőt a Balóné gárdával, kiadja az ukázt, majd hirtelen minden rendben lesz, mindenki jól fog élni… vagyis “minden nagyon szép lesz”, “minden nagyon jó lesz”, és “mindennel nagyon meg leszünk elégedve”. Francokat. Nem leszünk megelégedve. Bizonyos törvényszerűségeket nem tudsz elkerülni, Dubai messze van, mégis lehet hogy hat majd ránk. Meglátjuk.

    Ha holnap reggel a befektetők úgy ébrednek fel, akkor pár perc alatt bedöntik a magyar forinthoz hasonló játékpénzeket. Remélem nem így lesz, de ez a realitás. Balóné hiába vezényli majd a “balra át” – ot, és hiába fog hiányozni a farktolla minden kakasnak.

  88. csepeli szerint:

    Ezzel a keresztállítással több bibi is van:

    1. Igénytelen, ronda fakereszt. Rombolja a városképet.

    2. Kettőskereszt. Ez nem Jézusra utal, hanem a keresztény királyi hatalomra. Ilyenformán nincs köze a karácsonyhoz vagy az adventhez.

    3. Adventkor koszorút szokás készíteni, nem keresztet szokás állítani.

    4. Közterület-használati engedélyt kéne hozzá kérni, amit kétlem, hogy megtettek. Természetesen a közterület használatáért díjat is kell fizetni.

    A kettőskereszt ebben az esetben politikai reklámnak minősül, lévén a Jobbik emblémájában benne van a kettőskereszt. Tehát ez közterületen elhelyezett reklámhordozó. Az idevágó önkormányzati rendeletek értelmében ilyet csak meghatározott helyeken lehet elhelyezni, díjfizetés fejében. Az illegálisan elhelyezett reklámokat hatóságilag el lehet távolítani.

  89. csepeli szerint:

    Ha viszont nem kérnek hozzá közterület-használati engedélyt, akkor tulajdonképpen a kereszt alakban otthagyott hulladékfa illegálisan lerakott hulladéknak minősül. Ezt az FKF rendkívüli lomtalanítás keretében elszállítja, és a közterület-felügyelet pedig a Jobbikot szemetelésért megbírságolja.

  90. shadow187 szerint:

    Sziasztok!
    Olvasgatom itt a fórumot de csak állítás és ellen állítást látok mindenki meg akarja cáfolni a másiakt olyan történelmi kérdésekben ,amelyek természetesen nyitottak és sok nem bizonyítható csak írásos emlékkekel alátámasztott felvetések. Az hogy ki ,mikor,miért és hogy feszítette meg a Názáreti Jézust és ,hogy milyen származású volt nem számít a hit szemszögéből valamint a vallás szemszögéből ,mivel csak az számít amit hirdet és ez ha segít az embereknek vallástól valamint faji hovatartozástól fügettlen akkor nem kell firtatni a mivoltját. Egyébként hozzátenném ,hogy én az ezoterika valamit a mágia világában kutatgatok és sokkal több igazság valamit összefonodás és nem összeesküvés van a valássokban valamit a vallások közt mint azt gondolnánk. Teljesen mindegy ,hogy az nyugati vagy keleti kialakulású. Érdekesség ,hogy sok olyan vallás amely egymástól elszigetelve alakult ki sok ponton hasonló valamint egységes motívumokat ,”igéket” mondanivalókat ,személyiség tulajdonságokat mutatnak. Feltlhetjük a kérdés miért? … Sok magyarázat van de ezt már döntsétek el ti “vagy kezdjetek el kutatni saját iagazatokért”. (Ne legyetek szűk látókörüek és ne csak egy vallást vegyetek szemügyre)
    Csepelnek meg annyit írnák csak ,hogy a magyarság keresztény történelméhez sokkal közelebb van a kettöskereszt és nem csak vallási hanem történelmi szempontból is sokkal erősebben kötődik a magyarsághoz.
    http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/nemzetijelkep.html
    http://tudos.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=69759

  91. zed szerint:

    “1. Szóljak bár emberek vagy angyalok nyelvén,
    Ha szeretet nincs bennem,
    Csak zengõ érc vagyok vagy pengõ cimbalom.
    2. Legyen bár prófétáló tehetségem,
    ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt,
    Legyen akkora hitem, hogy hegyeket mozgassak,
    Ha szeretet nincs bennem,
    Mit sem érek.
    3. Osszam el bár egész vagyonom a szegényeknek
    S vessem oda testem, hogy elégessenek,
    Ha szeretet nincs bennem,
    Mit sem használ nekem.
    4. A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
    A szeretet nem féltékeny,
    Nem kérkedik, nem gõgösködik,
    5. Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
    Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
    6. Nem örül a gonoszságnak,
    De együtt örül az igazsággal.
    7. Mindent eltûr, mindent elhisz,
    Mindent remél, mindent elvisel.”

    /Pál apostol elsõ levele a korintusiakhoz/

  92. vermes szerint:

    zed!

    “Csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom. Rohadjon meg mindenki. Gyűlöllek.”

    Esterházy Péter
    (liberális magyarellenes író)

  93. csepeli szerint:

    vermes: magyarellenes az apád fasza

  94. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Az a baj, hogy olyan szintű fölényességet, egoizmust árasztasz, hogy az az összes többi fórumozó zsebében nyitogatja a bicskát.

    Nem hinném, hogy bárki is azt gondolná, hogy bármely bank is kamatmentesen fogja kihelyezni a kölcsönöket, ugyanis a gazdaság lényege pontosan a profitszerzés, s a bank így jut profithoz. A probléma az erkölcstelenséggel és a kapzsisággal van (amely ugyebár elvezetett a mostani gazdasági válsághoz is, sorolhatnám a hitelképtelenek hitelezésbe való bevonását, a megfelelő fedezet nélkül kiutalt kölcsönöket…), mint pl a Provident 200 %-os kamatra kihelyezett pénzei, vagy az egyoldalú szerződésmódosítgatások a bankok részéről.

    Zárszóul megjegyezném, hogy ez a mások oldalán csak hülyék és idióták lehetnek gondolkodás, amit tanúsítasz pontosan a mostani szoclib “elit” sajátja, én (szerinted “jobbikbalos”) pl. elismerek korábbi szocialista gondolkodókat is (pl. George Orwell), s nem úgy indítok, hogy mindenki, aki másképp gondolja, mint én, az hülye. Ez rólad is mindent elárul.

  95. Csepel-sziget szerint:

    Esterházy, Faludy és Kertész, valamint Spiró is méltán kiérdemelte a magyarellenes költő címet.
    Költő??? Cöhhh…
    Akkor Radnótira vagy Adyra milyen jelzőt használnánk? Na ők KÖLTŐK voltak.

  96. Csepel-sziget szerint:

    Csepeli! Komolyan azt kell higgyem, hogy te nem szereted ezt az országot és a hagyományait. Valamint azt is, hogy a történelemmel sem vagy tisztában.

    Ronda fakereszt? Mi az, hogy ronda? Keresztény emberként a fakereszt egyáltalán nem lehet ronda, magyar emberként a kettőskereszt egyáltalán nem lehet ronda.
    Ha a kettőskereszt politikai reklámnak minősül, akkor a címerből is el kéne távolítani (“há’ ne reklámozza má’ a “nácikat”!” alapon).

    Kíváncsi lennék, hogy akkor neked a turul is csak egy ronda papagáj-e, vagy Szent István is csak egy szakállas lovasbohóc-e? Szánalmas, amit művelsz!

  97. nagyapó szerint:

    Csak azt szeretném tudni, hogy az adventi kereszt a Jobiknál Szt. István, Koppány, Ajtony, vagy kinek a jelképe? Ősi magyar sámán jelkép, vagy mi?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  98. Papi szerint:

    A kettős keresztnek sok értelmezése van. A Bizánciak is használták a katolikus vallásban apostoli kereszt és a régi ősmagyar amlékekben is megtalálható! Egyébként a legeltejedtebb nézet a magyarság tudathoz kapcsolódik!
    De még mindig nem értem minek kell ezen fenn akadni!
    Szeríntem van helyfoglalási engedélyük és kifizetik a helypénzt is és akinek nem tetszik a kettős kereszt az menjen el a hazug Ferkó tanácsa alapján!

  99. Vátesz szerint:

    Salamon Berkowitz által a Parlamentnél állított Hanuka gyertyatartónak van helyfoglalási engedélye és fizetnek helypénzt?

  100. Gordon szerint:

    Biztos fizetnek vátesz, és jó helyen volt/van a parlament előtt, mint ahogy a fakereszt is. Az általam elképzelt Magyarországon legalábbis mindenféleképp.

  101. Gordon szerint:

    Csepel-sziget! Már korábban is írtam, hogy lehet önérzeteskedni, mikor Gordon tényekkel alátámasztott hozzászólásokat ír. Láthatóan karcolást sem tudtok rajta elérni, nemhogy legyőznétek egy vitában. A tények alapján minden szavam igaz, ezért használok több esetben is konkrét forrásokat.

    Három dolgot szoktatok csinálni, mikor Gordon felülkerekedik egy vitában:
    1. Leírjátok, hogy túl sokszor és túl hosszan szól hozzá, majd kijelentetik, hogy a forrásait és érveit nem olvassátok el (ami Gordont abszolút hidegen hagyja egyébként)
    2. Egyszerűen nem válaszoltok, hanem elbújtok a vita elől.
    3. Kiragadtok egy részkérdést abból a témából, melyről Gordon nagy általánosságban beszélt, és kivetítitek teljes igazságként.

    Ez utóbbit tetted 14:18-asodban.

    Nézzük csak, azt írod:
    “Nem hinném, hogy bárki is azt gondolná, hogy bármely bank is kamatmentesen fogja kihelyezni a kölcsönöket, ugyanis a gazdaság lényege pontosan a profitszerzés, s a bank így jut profithoz.”

    Gordon mondja erre: De van aki ezt gondolja, olvasd vissza a korábbi hozzászólásokat. A haverjaid arról papoltak, hogy pénzt kölcsönadni ugyanolyan, mint mondjuk a sót. Örülök, hogy végre elfogadtátok a profit jogosságát, vagyis, hogy egyetlen – nem nonprofit – vállalkozás sem dolgozik ingyen, hanem jövedelemre törekszik. Kár hogy korábban mikor ellentétes hozzászólások hangzottak el, akkor ezt te nem tartottad fontosnak megemlíteni. Érdekes. De azért örülök, hogy fejlődsz.

    folyt.köv

  102. Gordon szerint:

    Majd azt írod: “A probléma az erkölcstelenséggel és a kapzsisággal van (amely ugyebár elvezetett a mostani gazdasági válsághoz is, sorolhatnám a hitelképtelenek hitelezésbe való bevonását, a megfelelő fedezet nélkül kiutalt kölcsönöket…), mint pl a Provident 200 %-os kamatra kihelyezett pénzei, vagy az egyoldalú szerződésmódosítgatások a bankok részéről.”

    Gordon írja erre: ha figyelemsen olvasnád amit írok, akkor láthattad volna, hogy megam is megemlítettem a szabályozási kérdéseket. Például engem is zavar, hogy a devizahitelesek törlesztője a forint gyengülése esetén nő (többet fizetnek forintban), de ha gyengül, akkor az csak hat havi elszámolási ciklusokkal jelenik meg. Ez nem fer.

    Nem volt fer, hogy a bank egyoldalúan módosíthat szerződéseket. Az ilyen szerződés diktátum, és nem kölcsönös megegyezésen alapszik (bár az is igaz, hogy az aláíráskor az adós elfogadta ezt a feltételt)

    Szóval át lehetne gondolni egyes szabályozásokat, de ez a Gordonhoz hasonló embernél nem azt jelenti, amit egy két itteni ostoba leír néha néha (mármint, hogy a kamat gonosz dolog, és így a zsidók, meg úgy a zsidók… bezzeg a muszlimoknál milyen nagy a társadalmi és gazdasági igazságosság). Aztán mikor Gordon bebizonyítja hogy ez nem igaz (ott is szednek hasznot a bankok, ami Gordon szerint egyébként nem baj, csak sivalkodó alulművelt ellenfelei szerint), akkor elsunnyognak, vagy zsidóznak egy öblöset, Csepel-sziget meg megjelenik és kijelenti hogy Gordon stílusa milyen fölényes. Szerintem te is érzed, hogy ez édeskevés, és nem jön át.

  103. Papi szerint:

    Gordon! Vátesz4
    Tudodjátok mit én felállítanék minden vallási írányzatból egy jelképet mert a karácsony többek között a szeretetről és megbékélésről is szól!

  104. Gordon szerint:

    Papi! Sajnos a magukat nagy kereszténynek nevező itteni jobbikbalosok (kiderült: a kereszténység történetével sincsenek tisztában) kommunikációja egyáltalán nem a megbékélésről szól.

  105. Papi szerint:

    Gordon!
    Igazad van! De nekünk nem kell az ő szinvonalukra lesüjedni!

  106. csepeli szerint:

    A Hetek írta 2003-ban:

    “A kereszt politikai célú használatában nincs semmi új, ez már a keresztes hadjáratok, majd az ellenreformáció óta bevett gyakorlat” – mutatott rá Ormos Mária történész, akadémikus. Mint lapunknak elmondta, a rekatolizáció – amelynek komoly és egyértelmű politikai céljai is voltak – a kereszt jegyében zajlott, a keresztes hadjáratok során pedig a Szentföld meghódítására szintén a kereszt alatt egyesítették a harcoló csapatokat. Ormos Mária a kereszt politikai “hasznát” a saját tábor integrálásában látja. “Magyarországon a Horthy-korszakra volt igazán jellemző a szakrális tárgyak iránti politikai nosztalgia, bár ebben felfedezhető egy belső rendszertani ellentmondás, ugyanis az ország – többségében református – politikai vezetése felsorakozott a katolikus ünnepségek mellé, ahol a feszület szimbolikus értéket képviselt” – mondta a történész. Egyébként a vallási szimbólumok politikai célú, szélsőjobboldali használata a 20. században leginkább Portugáliára és Romániára volt jellemző.

  107. Vátesz szerint:

    És az MSZP szórólapja az micsoda, ahol az ötágú sheriff-csillagot hatágú Dávid-csillaggal helyettesítik! A kettőskereszt egyébként a hatályos magyar címer része, ugyanúgy mint az árpádsáv! Gyurcsány mondta, akinek nem tetszik el lehet innen menni! Mondjuk egy kis fogyókúrára Észak-Koreába.

  108. csepeli szerint:

    Vátesz: tévedésben leledzel, a seriffcsillag egyaránt lehet öt-, hat-, valamint hétágú is.
    Kettőskeresztet pedig nem szokás karácsonykor állítani, sőt, semmilyen keresztet nem szokás karácsonykor állítani, mivelhogy Jézust nem karácsonykor feszítették keresztre, úgyhogy elég nagy seggfej volt, aki a karácsonyi keresztállítást kitalálta.

  109. Suttogó szerint:

    Megint beszívtad Vátesz. Itt egy vadnyugatos oldal, ahol hatágú sheriff-csillagokat is árulnak.

    http://www.wildwest.hu/index2.php?content=termekek&D_id=1&C_id=8

  110. Suttogó szerint:

    Mindenkinek elege van már a hozzád hasonló alakokból, ezt én sem tűröm tovább szó nélkül.

  111. Vátesz szerint:

    Én nem szívtam be semmit, mert hetekkel ezelőtt én már ide és a hunhirbe is beírtam, s abban is benne volt, hogy létezik hatágú is, de a lényeg az, hogy az MSZP végleg ejtette az ötágú csillagot, mostmár a hatágúra tesz. Éljen a nemzetközi nagytőke, Marx meg Lenin a kukába.
    Kispofám, hamarabb kellett volna regisztrálni, s akkor nem maradtál volna le az akkori cikkről. Egyébként meg előbb kelljen fel az a komcsi, aki rajtam kifog! Csókoltatom az összes komcsit!
    Én takarítottam ki a Wallist Bajnaistól Csepelről, az összes országgyűlési képviselő tud róla, hogy ejtettem pofára Gyurcsányt, de mindenki pártsemlegesen hallgat. Tóth Mihály és társai ott áltak sóbálvánnyá válva, amikor hosszasan kezetfogtam Gyurcsánnyal, a második alkalommal meg kezébe nyomtam egy levelet, amit mellesleg Tóth Mihálynak írtam. Benne volt, amit rólam tudni érdemes. Gyurcsány meg erre köszönőlevelet küldetett nekem. Vesztére, mert a pártelnöki székébe került.
    Klassz dolog, ha az emberről akta van az NBH-nál, rólam biztos van, mert aki Gyurcsánnyal levelezett és ráadásul közismert szélsőséges, azt figyelik. Én már 1995. márc. 19-i Népszabadság 2-dik oldalán levő fényképem aláírása szerint is szélsőséges vagyok (“a Bazilikánál a szélsőségesek a magyar-szlovák alapszerződés ellen tüntettek”, egyedül vagyok a képen a TRIANON-os zászlómmal, Szabó Barnabás felvétele).

  112. Vátesz szerint:

    Ezenkivül csókoltatom Salamon Berkowitzot is, a Parlamentnél Hanukakor állított menórájával együtt!

  113. Suttogó szerint:

    Tudod hogy van hatágú sheriff csillag is. Te mégis Dávid csillagot írsz arra amit az MSZP használ. Egy igazi gané ember vagy.

  114. Vátesz szerint:

    Gyurcsány meghal, eltemetik, majd virágot szeretnének ültetni a sírjára. Akárhogy igyekeznek, semmilyen virás nem marad meg. Neves kertészszakembereket hívnak, de senki sem tudja, miért hal el minden virág. Végül hívják János bácsit, a vidéki parasztembert. Az megvizsgálja körülményeket, s csóválja a fejét. Kérdezik mi a baj, mire János bácsi:
    – Kérem itt nemhogy virág, de még fű sem fog soha lenni, mert mélyen van a gané!

  115. Vátesz szerint:

    Áll a kettőskereszt a Szent Imre téren a Kossuth Lajos u-nál. Gondolom majd Ernő honlapján rajta lesznek a képek, kellemes karácsonyt illetve boldog hanukát kívánok a csepelieknek, ki mit ünnepel.

  116. Gordon szerint:

    DVSC – ZTE a félidőben 5:3

    Nézhető a meccs.

  117. Újvilág szerint:

    Nagyon szép lett a kereszt.Isten áldja meg a kezét annak aki készítette.Kívánok kellemes ünnepet minden Csepeli jobbik tagnak.

  118. csepeli szerint:

    Kettéfűrészeltek egy jobbikos keresztet – 2009.12.04

    Kettéfűrészelték a Jobbik Pomázon állított adventi keresztjét múlt éjjel – tudatta a párt. Mint írták, a kereszt felállításra törvényes engedélyük volt, és ünnepi műsor keretében egy katolikus pap is megáldotta.

    Korábban erdő Péter bíboros elhatárolódott. Azt nyilatkozta, az egyház vezetőinek tudta nélkül vettek részt az adventi keresztállítási akciókon a katolikus papok, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia pedig csak “egy bizonyos politikai csoport leveleiből” értesült erről.

    http://klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=99642

Itt lehet hozzászólni !