Németh Szilárd: Mi meg fogjuk védeni az országot!

Hír TV

A Nyolcas című műsor vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt.

Vajon az új főpolgármester, és a megválasztott ellenzéki településvezetők várost akarnak vezetni vagy az ellenzéki politizáláshoz használják majd fel pozíciójukat? Erre a kérdésre is választ kaptunk A Nyolcasból. G. Fodor Gábor vendége ezúttal Németh Szilárd a Fidesz alelnöke volt.

Egy hét telt el az október 13-ai választás óta. Csepel a Fideszé, az I. kerület az ellenzéké. Hogyan lehetséges ez? Tette fel a kérdést szinte egyből Németh Szilárdnak, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárának a műsorvezető.

„Ha országosan nézzük, akkor a Fidesz nyert. Úgy, hogy egyébként Budapestet, sok budapesti kerületet, sok régi, fideszes vezetésű budapesti kerületet viszont elvesztettünk. Néhány veszteség ért bennünket a vidéki városokban is. A szavazatok számát, ha nézzük, akkor több, mint 1 800 000 szavazatot kaptunk. Míg a teljesen egészében összeállt ellenzék, a szélsőbaltól a szélsőjobbig – ugye mindenki belekeveredett ebbe az ellenzéki összefogásba – ők 1 340 000 szavazatot kaptak.”

– foglalta össze Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.

Karácsony Gergely várost szeretne vezetni vagy ellenzéki politikát szeretne folytatni? Abortusz téma, klíma vészhelyzet, Liget projekt és más, hasonló dolgok kapcsán is felmerültek kérdések.

Ezekkel kapcsolatban is elmondta véleményét Németh Szilárd, majd tovább is fűzte gondolatait a Fidesz-KDNP vezetésével és annak céljaival kapcsolatban.

„Egy kis mozdulatra sincs szükség. Megyünk tovább abban az irányban. Nagyon fontos a családtámogatási rendszer további erősítése, a magyar családok megerősítése, nagyon fontos, hogy gazdaságvédelmi akcióterveket hozzunk létre, a munkahely teremtés és a munkahely megőrzés, a világgazdaság alakulása. Ezt nekünk mindenféleképpen kötelezővé teszi és nagyon fontos, hogy foglalkozzunk a migrációval. Azt gondolom, hogy jól látható, mi zajlik körülöttünk.”

– jegyezte meg a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A Magyar Falu Program végrehajtásáról, magyar családok életkörülményeinek és gyermekvállalásának segítéséről, a migráció felvetette kérdésekről, a választások eredményeiről, a lengyel választások végkimeneteléről és még sok másról is szó esett a műsorban.

Forrás: Hír TV

27 hozzászólás “Németh Szilárd: Mi meg fogjuk védeni az országot!” bejegyzésre

  1. Boldog Karácsonyt szerint:

  2. Attila szerint:

    Ez a kósa meg mindenre alkalmas. Jó egészséget a 83 éves válllalkozó kedvű anyósának.!

  3. Nagyapó szerint:

    Attila jó a trollkodás, de a cikkben Németh Szilárd a Fidesz alelnöke válaszolt!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. pusssh szerint:

    “Beszélgetni kell az emberekkel, hogy ők hogy látják. Arra lennék kiváncsi, hogy az emberek mit látnak. … Egy politikusnak mindig meg kell hallghatni a választóit.” … Nemzeti konzultáció, ó! … “A kormány politikája például azért nagyon sikeres, mert az emberek érzik, hogy abba beleszólhattak.” Például a migráció és az ország megvédése. Az igen.

    De tisztelettel kérdezem: a többi kérdésben mikor hallgatott a kormány a zemberek véleményére? Mi másba szólhattak bele? MTA, CEU, egyetemek, középiskolák és szakképzés, tanárok helyzete, közgyűjtemények, műemlékvédelem, környezetvédelem, egészségügy, közlekedés és infrastuktúra lerohadása, rabszolgatörvény, termőföld-mutyik, KESMA stb. mind a zemberek támogatásával fordult a zemberek ellen?

  5. Borostyán szerint:

    Nagyapó: Attila “Boldog Karácsonyt” üzenetére reagált csak. ÉS milyen igaza van, de érdekes, ezzel a fideszesek nagyon nem foglalkoznak! 🙂

  6. kiss istvan szerint:

    PUSSH !

    a zemberek véleménye!!!

    Milyen ember az, aki a győri a budaörsi, vagy kispesti és a szombathelyi

    stb.választáson ilyen alkalmatlan, szemét, a saját közösségét eláruló,

    hedonista, lopó, csaló, drogozó, undorító emberekre szavaz???

    Hánynom kell, komolyan! Milyen emberek ezek???

    És még mentegetik is őket!

    Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken. Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felordítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek. Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek. Ha érzéseikre akarsz hatni, fütyköst ragadnak. Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában: nem ismernek más megoldást, csak a bosszút. Ne alkudozz velük, kerüld el őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást.

  7. keménylegény szerint:

    Vaklaki szólhatna már neki, hogy Csepelen”döntetlen” lett a harc eredménye.

  8. kiss istvan szerint:

    kinek kellene szólni?

  9. kiss istvan szerint:

    PUSSH!

    vagy?

  10. Tóth kati szerint:

    Ma olvastam a neten,Orbán Viktor azt mondta,ha Budapestnek nem kell a Liget projekt,nem lesz.Ha nem kell észek Csepelen atlétikai stadion,nem lesz.Ha nem kell női kézilabda eb nem lesz kézilabda csarnok.Karácsony mondja meg konkrétan mit akar.Szeretném mondani,hogy Csepelnek égetően szüksége van a Gerincútra,mi szeretnénk,gondolom Borbély Lénárd is,úgy hogy ezek helyett ezt építse meg a kormány!

  11. Tóth kati szerint:

    Csepelen miért lett volna döntetlen az eredmény?Azt a képviselőt is a szoclibekhez számoljátok,aki azért lépett ki a jobbikból,mert nem volt gyomra a moslékkoalicióhoz?

  12. csak úgy szerint:

    Tóth kati, a Geincutat én is várom, főleg, hogy átadták a kínai vasutat! Még több kaminon lesz befelé, kifelé!

  13. keménylegény szerint:

    Tóth kati!
    Miért gondolod,hogy a független képviselő Lénárdék tervezett költekezéseire feltétel nélkül rábólint?

  14. pusssh szerint:

    Tóth Kati, keménylegény!
    Azért sorolják a civil képviselőt és az egész Buckát, mert eleve lefitymálták és nem szavaztak rá.
    Ahogyan lefitymálták a semmilyen párttal nem szövetkező Puzsért (akinek a programját senki sem volt hajlandó elolvasni, csak a KariGeri, aki elcsaklizta), és nem szavaztak rá.
    Ezért van most KariGeri főpolgink és 8 … hmm … izé az önkormányzatban akadékoskodni.
    Éljen a több évtizedes gyűlölt pártpolitika, az acsargás, a szavazatvadász hazudozás, a háttérmutyi – vesszenek a civilek és ami értelmeset ajánlanak, mert sose fogunk bízni bennük (sose fogunk bízni magunkban)! – ezt mondják a legyintgetők és fitymálók. Ők éltetik a minden ízében marakodásra épített pártpolitizáló közéletet.

  15. pusssh szerint:

    Kimaradt két szó: “Azért sorolják a civil képviselőt és az egész Buckát AZ ELLENZÉKHEZ, mert…

  16. pusssh szerint:

    kiss istván!
    A zemberek sokfélék. Mindenesetre ez a “demokrácia” nevű borzalom az ő véleményükre van alapítva. És ha csak hazug maszlagot és gyűlöletkeltő fröcsögéseket hallhatnak, mert az értelmes szónak nincs médiuma, akkor ez van.
    Egyébként a “győri a budaörsi, vagy kispesti és a szombathelyi stb. választáson” egészen különböző dolgok történtek. A győri és a kispesti valóban gyalázat, előbbi különösen. A többit vitatnám.

    A zemberek alighanem úgy voltak vele, hogy az oda-vissza mocsolódásokat és videózgató karaktergyilkosságokat mindenütt egységesen negligálták mint szokásos hazudozást: tojtak a kampányra, és arra szavaztak, akitől jobb életet reméltek, legalábbis nem rosszabbat.

    De mit szólsz ahhoz a mélységesen morális kampányfelfogáshoz, hogy bízzuk az emberekre a döntést egy mocsok ügyben: szavazzák meg ők maguk, hogy a mocskot pártolják és kérik, mert nekik az a jó – aztán bármikor a pofájukba nyomhatjuk, hogy ti voltatok a mocskok, akiknek ez kellett, mi végreis eltartottuk a kisujjunkat és kitettük a kakit oda a küszöbre nektek. Mennyivel elegánsabb ez, mint úgy tenni, mintha nem is volna semmi probléma a kokózásos lopkodás ?

  17. Tóth kati szerint:

    Ja,egyébként Karigeri azt is mondta,nem épül Budapesten stadion addig,amíg nincs mjnden kerületben CT.36 Ct és 25 MR készülék van Budapesten.Csepelen nincs,mert Demszkájék azt is elvitték csepelről.

  18. Qqriq szerint:

    Az ország nem csak Budapestet jelenti, amit meg kell védeni az idegállapotba kerülő állahu akbározóktól!

  19. pusssh szerint:

    Majd lesz egy rahedli hatlövetű új CT – amit csak használni nem lehet, hanem szépen megrohadnak álldogálva, mert nincs pénz és szakértelem a működtetésükre…

    A CT-kampányőrületről:
    “De hiába lesz akár minden útkereszteződésben is egy nagy értékű diagnosztikai eszköz; ha a tb nem finanszírozza a berendezések működtetését, attól még nem gyorsul fel a beteg emberek ellátása. Márpedig nagy az ellenállás az új gépek támogatására.”
    Lásd:
    valaszonline: A nagy kampány ct-sztori: így sül fel garantáltan a fideszes és az MSZP-s jelölt is Élő Anita·2019.10.11

  20. Nagyoroszi Zsigmond szerint:

    Most látom nagyapó fantasztikus konklúzióját.MiszerintCeterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. Tehát róluk beszél?Orbán Viktor ,Miniszterelnök 1990 előtt a KISZ titkár.

    Matolcsy György 1990 előtt MSZMP tag és a III/2 ügynöke.

    Pintér Sándor ,Belügyminiszter 1990 előtt MSZMP titkár

    Járai Zsigmond ,Pénzügyminiszter 1990 előtt az MSZMP tagja és a III/2 ügynök.

    Varga Mihály Pénzügyminiszter 1990 előtt KISZ titkár

    Mikola István 1990 előtt a Hazafias Népfront tagja.

    Harrach Péter Szociális és családügyi miniszter 1990 előtt MSZMP tag

    Fónagy János 1990 előtt MSZMP tag.

    Deutsch Tamás Ifjúsági és sportminiszter 1990 előtt KISZ titkár.

    Kövér László Titkosszolgálatokért felelős tn. miniszter 1990 előtt KISZ-titkár.

  21. Nagyoroszi Zsigmond szerint:

    Védjük meg országunkat!

  22. Nagyoroszi Zsigmond szerint:

    A haza mindenek elött!Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. Tehát róluk beszél?Orbán Viktor ,Miniszterelnök 1990 előtt a KISZ titkár.

    Matolcsy György 1990 előtt MSZMP tag és a III/2 ügynöke.

    Pintér Sándor ,Belügyminiszter 1990 előtt MSZMP titkár

    Járai Zsigmond ,Pénzügyminiszter 1990 előtt az MSZMP tagja és a III/2 ügynök.

    Varga Mihály Pénzügyminiszter 1990 előtt KISZ titkár

    Mikola István 1990 előtt a Hazafias Népfront tagja.

    Harrach Péter Szociális és családügyi miniszter 1990 előtt MSZMP tag

    Fónagy János 1990 előtt MSZMP tag.

    Deutsch Tamás Ifjúsági és sportminiszter 1990 előtt KISZ titkár.

    Kövér László Titkosszolgálatokért felelős tn. miniszter 1990 előtt KISZ-titkár.

  23. Boldog Karácsonyt szerint:

    A kommunista nem vész el csak átalakul……Fideszessé.

    😀

  24. Pusi szerint:

    Csepel főútján ( II.Rakóczi Ferenc utca ) ahol most új park épül
    napi 1000-1500 kamion halad pár méterre, hála a csepeli
    vezetőknek akik engedélyezték,hogy csepel közepére építsenek egy újjab konténer terminált ( Metrans ) amihez persze megfelelő
    infrastruktúrát már nem biztosított. Ezért sem lehet közlekedni csepelen

  25. Nagyapó szerint:

    Napi 1500 kamion, az óránként 62, azaz percenként megy – éjjel-nappal – egy Metrans.🙂
    “Hazsudnak rendületlenül”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  26. Nagyapó szerint:

    Nagyoroszi Zsigmond! Most sorolja föl azt a sok szemetet, akik megmaradtak kommunistának.
    Kezdheti: Gyurcsány(i), Nagyoroszi (sic.)Zsigmond, Varjú és még hosszú sor!!
    Ők nem jártak a damaszkuszi úton!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop. (Kispest)

  27. Gyula szerint:

    Szilárd itt megbukott, erről ennyit…

Itt lehet hozzászólni !