Wolf József: kötelességünk az emberek gondjaira figyelni

Csepel.hu

Az egykori és mai csepeli munkások között akadnak, akik úgy érzik, nincs olyan párt, amelyre jó szívvel szavaznának.

Hogyan szólítaná meg őket, állítaná maga mellé a Munkáspárt?

A Munkáspárt ma nem kormánypárt. Mi nem tudunk lakást adni, nem tudunk munkahelyeket teremteni. De segíteni most is tudunk. Sok idős hölgy jött oda hozzánk Csepelen, és panaszkodott, hogy nem tudja, hogyan kell felhasználni a kilencezer forintos rezsicsekket. Segítettünk, elmagyaráztuk. Régi ismerőseink, gyermekeiket egyedül nevelő asszonyok is megkerestek.

Hiába írnak levelet mindenféle hatóságnak, nem kapnak érdemi választ. Na, adja csak ide a levelet! Majd mi utánajárunk, bennünket nem lehet olyan könnyen lerázni.

Tegyék ehhez hozzá, hogy most mi nem vagyunk bent az önkormányzatban.

Ha bejutunk, a mi dolgunk és kötelességünk az lesz, hogy az emberek gondjaira figyeljünk, és segítsünk azoknak, akik nem jutnak el a hivatalokig, vagy nem tudják, merre is kellene elindulni. A Munkáspárt más értékeket őriz, mint sok más párt. Mi nem tagadtuk meg az egykori Vörös Csepel hagyományait, a gyárra mi is emlékszünk, és azt akarjuk, hogy unokáink is tudjanak róla. A Munkáspárton kívül ki teszi ezt? És még valamit! Mi friss szemmel tudjuk nézni, mi történik az önkormányzatban. Friss szemmel sok minden olyat észre lehet venni, amire már nem figyelnek fel azok, akik régen ott vannak. A jót is észrevesszük, meg a rosszat is.

Hogyan vélekedik arról, hogy Csepel a reneszánszát éli, mert az elmúlt évek fejlesztései után még jelentősebb beruházások valósulhatnak meg a közeljövőben?

Csepel a Munkáspárt véleménye szerint is Budapest egyik óriási tartaléka.

Számos olyan terület van, amelyeket évtizedek óta nem használnak vagy rosszul használnak.

Akkor építsünk, fejlesszünk ezeken a területeken! Mondok egy példát. A múlt héten jártam a Római-parton. Hát, kérem szépen, a mi Kis-Duna-partunk Csepelen, és a Római, ég és föld! Nálunk rend van, tisztaság, pihenni lehet, a Római meg egy szeméthalmaz. Csepel sokáig „alvóváros” volt. Hazamentél munka után, és már sem erőd, sem kedved nem volt kimozdulni. És Csepelen nagyon nem is volt hova kimozdulni. A jövőbeni fejlesztésekkel Csepelt közelebb kell hozni a város többi részéhez. Ez nehéz feladat, mert nem szabad elveszíteni Csepel sajátos jellegét sem. A Munkáspárt ezért úgy véli, hogy a jövőről közösen, az emberekkel, a várostervezőkkel, a kultúra, a közlekedés tervezőivel közösen kell dönteni. Végül is Csepel a miénk!

Csepellel kapcsolatban milyen személyes kötődést, emlékeket említene meg legszívesebben?

A Táncsics Mihály utcában jártam általános iskolába. Néha most is összefutok osztálytársakkal, de már nehezen ismerjük meg egymást. Az élet nem volt egyszerű az elmúlt évtizedekben.

Jelenleg Soroksáron lakom, de gyakran átjárok Csepelre. Sok az ismerős, szeretek itt lenni. Piacra például Csepelre járok. Jó a csepeli piac, bár nem lehet olcsónak nevezni. A parlamenti választások idején jártuk a csepeli házakat is, mivel Soroksár és Csepel egy egyéni választókerület. Rengeteget álltunk a piac előtt, a sétálóutcán, a HÉV-megállóban. Sok emberrel már szinte ismerősök voltunk. Szívből szeretnék segíteni a csepelieknek, jobban mondva önmagunknak. Szavazzanak rám! • CSA

 

Csepel.hu

5 hozzászólás “Wolf József: kötelességünk az emberek gondjaira figyelni” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Aki igazán baloldali az szavazzon rá,ne az álbaloldali milliárdos gyurcsány klánra.

  2. Jobban szerint:

    Gyurcsány rátelepedett a baloldalra és elhiszik neki, hogy baloldali…hogy van köze a baloldalisághoz.

  3. Horváth János szerint:

    Az sem nagyobb hazugság, mint amikor Orbán kereszténydemokratának mondja magát!

  4. pl szerint:

    Ezt a két hülyét futtatjátok a baloldalról (a munkáspártit, meg a buckásat) a többit meg gyalázzátok… Ebből megint büntetés lesz, ami persze már gazdátokat sem érdekelte… Oszt jónapot!

  5. Borostyán szerint:

    Horváth János: Ott a pont!

Itt lehet hozzászólni !