Szenteczky János hirtelen súlyos beteg lett

Csepel.info

szj_targyalas

Szenteczky ritkán jut el büntetőpereinek tárgyalásaira, a bíróságon pedig fotóérzékeny

Az ellenzéki pártok MSZP-s kampányfőnöke az elmúlt hetekben, napokban még mindenhol megjelent, semmi jele nem volt annak, hogy hirtelen rosszul lesz. Szenteczky János azonban éppen szerda délre, és így pontosan a 2009 óta húzódó korrupciós büntetőügyének tárgyalására betegedett le ennyire.

Úgy tudjuk, hogy a csepeli lakásmutyi ügyben őt védő ügyvéd azt kérte, hogy a politikus súlyos betegségét személyes okok miatt a bíróság kezelje titkosan.

Szenteczky János a csepeli DK-Momentum-MSZP-Jobbik-LMP összefogás kampányfőnöke. Őt eddig aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt ítélték el jogerősen. Több rendbeli hűtlen kezelés, vagyis korrupciós bűncselekmény vádjával áll még bíróság előtt. A csepeli lakásmutyi néven elhíresült büntetőügyek során kivételezett emberek kaphattak szociális önkormányzati lakásokat, amiket átadás előtt közpénzből felújítottak, majd hat hónappal a bérleti jogviszony kezdete után harmadáron vehettek meg.

De ez semmi ahhoz képest, amit a felújítások során nyúlhatott le egy Szenteczkyhez és az MSZP-hez szorosan kötődő baráti cég. A felújításon ugyanis a gyanú szerint magasan a piaci ár felett dolgoztak, és olyan számlákat is kifizettek, amelyek mögött nem volt teljesítés. Szenteczky és ügyvédei mindent megtettek, megtesznek azért, hogy a lehető legkésőbb érjen véget a lakásmutyi per. Úgy tudjuk, hogy kirívóan sokszor, hol betegségre, hol tanulásra, hol utazásra hivatkozva maradt távol a politikus a tárgyalásoktól.

A lakásmutyi per eljárása tíz és fél évvel ezelőtt kezdődött.

A szerdai tárgyaláson már a perbeszéd és az iratismertetés került volna sorra, amit így tovább halasztottak.

Csepeli ellenzék: a bűn szövetsége

Takács Krisztiánt, az ellenzéki pártok másik MSZP-s közös jelöltjét a csepeli önkormányzat – vagyis az adófizető polgárok – elleni korrupciós bűncselekmény miatt, becsületsértés miatt, valamint magánokirat-hamisítás miatt is elítélték jogerősen. Horváth Gyulát, az ellenzéki pártok listavezetőjét – a DK helyi elnökét – egyelőre első fokon ítélték el rágalmazás miatt.

Más tekintetben is kriminális a csepeli ellenzék

Az elhíresült csepeli szocialista politikusok között volt az elmúlt években pedofil bűnöző és ügyfeleit átverő ügyvéd is. A leghírhedtebb mind közül Deme Gábor, akit kettős emberölés miatt ítélték életfogytiglani börtönre. A csepeli baloldal segítőin is látszik, mennyire tartják fontosnak a törvények betartását és a közpénzt. Egyiküket szintén a közelmúltban ítélték el sikkasztás miatt, amit közös képviselőként követett el.

Csepel.info

23 hozzászólás “Szenteczky János hirtelen súlyos beteg lett” bejegyzésre

  1. PU szerint:

    Csepeli kérdező! Én még olvastam a sebesen törölt hozzászólásodat.

    És részemről befejezem a kommentelést ezen a fórumon. Terrorkülönítményekkel nem óhajtok ujjat húzni.

  2. Csepeli Kérdező szerint:

    PU,

    Köszi, képernyőkép van 🙂
    Még jó, hogy a szólásszabadság nagy képviselőjeként kapott februárban elismerést a csepel.info

  3. Potter szerint:

    Ne aggódjatok!
    A TEK mindig a szomszédra töri rá az ajtót.

  4. Kitiltott szerint:

    Volt kitol tanulnia.
    Igaz polgi mester?

  5. Jobban szerint:

    Ismert per halasztási művelet, mutyi mutyi hátán…nem ma kezdte a manipulációt…

  6. concept szerint:

    Hogyan is volt nemrég azzal a belvárosi fideszes kévpiselővel aki évekig mindig a tárgyalásai előtt betegedett el,a munkahelyén az testületi ülésekre mindig meggyógyult (hogy meglegyen a többség)és hosszú hétvégékre is el tudott utazni-amíg nem jött a következő tárgyalási nap…

  7. Jobban szerint:

    Jelen esetben csepeli MSZP-s képviselőről van konkrétan szó….aki továbbra is aspirál politikai babérokra.

  8. Ajkai szerint:

    Azért aspirál, mert a bosszú és a pénz inspirálja.

  9. Lennox szerint:

    Concept: köszi 👌

  10. Attila szerint:

    Kövér László is hirtelen lett rosszul…

  11. János szerint:

    Kíváncsi vagyok, hogy Szenteczky ott lesz-e a piacon a szombati kampányon? Hátha nem is olyan beteg… le kéne fotózni.

  12. Dagobert bácsi szerint:

    A Csepelinfó miért nem ír az önkormányzati cégek és az SZTK vezetői munkaszerződéseinek meghosszabbításáról újabb öt évre! Az érvényes szerződésük az előző önkormányzati választás után keletkezett, így a lejáratuk is a jelenlegi választás után lenne!

    Ez is a pénzre megy! Ha az ellenzék venné át Csepel vezetését s le akarná cserélni a megnevezett vezetőket, KÖVETELHETNÉK A TÖBBÉVNYI FIZETÉST EGY ÖSSZEGBEN! Persze arra is van számos megoldás, hogy ne kelljen őket kirúgni, hanem maguk mondjanak fel! Abban az esetben csak a működési idejük hossza szerinti törvényben előírt végkielégítés járna nekik! Biztos lehetne találni a munkájukban olyan mozzanatot, ami alapján bíróság elé lehetne vinni őket, s kártérítést kérni tőlük, ami kitenné a végkielégítés összegét! A lényeg az, én erkölcstelennek tartom vezetők munkaszerződéseit meghosszabbítani választás előtt! Ez is mutatja, CSEPEL JELENLEGI VEZETŐI NEM TISZTELIK A CSEPELI VÁLASZTÓKAT! A választói akaratot előre semmissé kívánják tenni!

  13. Antiszemét szerint:

    Dagobert te kommunista patkány, hiába óbégatsz mentek a csatornába ha megszavaznak a fogatlan prolik, ha nem.

  14. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi! Ne blöfföljön! Írja le, hogy az önkormányzati cégek és az SZTK? (nem OTI?🙂) vezetőninek munkaszerződései mikor jártak/járnak/fognak lejárni! Ha lejártak ki vezeti majd a területet?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Dagobert bácsi szerint:

    Ha lejártak a választás előtt, akkor megbízást kell nekik adni EGY HÓNAPRA! A jelenlegi vezetés tisztelje a NÉPAKARATOT, akár újra választja őket, akár nem! Tisztességtelen a csepeli adózókat azzal terhelni, hogy esetleg 5 éves jövedelmet kelljen kifizetni azon cégvezetőknek, akikkel esetleg a következő vezetés nem kíván együtt dolgozni!

    Antiszemét, én még annyira sem vagyok kommunista, mint Németh Szilárd, mert nem származom csepeli munkáscsaládból! Meg ráadásul nem is voltam tagja az SZDSZ-nek!

    A cégvezetőknek esetleg feleslegesen kifizetett 5 éves jövedelmet a csepeli nép számon fogja kérni azokon, akik ezt a helyzetet előidézik! Én tisztelem a csepeli választók akaratát! Akkor sem teszem felelőssé őket, ha beveszik a sok ígéretet, meg a fideszes tábla és plakáterdőt! Hát akkor majd kapnak megint ingyen krumplit és almát, s mehetnek nyugdíjasként meg családosként hajókirándulásra!

  16. Jobban szerint:

    Dagobert, “vicces” és nem kicsit visszatetsző, ahogy görcsösen igyekszik erkölcsről “prédikálni”…úgy tesz, mint aki maga is elhiszi amiről ír…tisztességtelen a csepeli adózókat”…..mit tett az MSZP-s vezetés 4 ciklus, azaz 16 év alatt: galvániszap szennyezés, kármentesítés nélkül, kettősgyilkosság, eperföldi terror, kórházbezárás…TISZTESSÉG? Hol volt a tisztesség? A csőd közeli kerületi vezetés???? TISZTESSÉG?
    Emlékszünk a ballib mechanizmusra amit “nagyban” alkalmaztak országos szinten 2002 után, amit ön is említ…”arra is van számos megoldás, hogy ne kelljen őket kirúgni, hanem maguk mondjanak fel!” Igen, “természetesen” “szigorúan “szakmai” alapon végezték a tisztogatást. Rövid idő alatt.
    Dagobert! Ne keresgélje más szemében a szálkákat, hiszen a gerendák ott sorakoznak…
    A csepeli választók 16 évig, 4 ciklus erejéig bevették a sok ígéretet!!!
    Pedig az akkori “szociálisan” “érzékeny”??? önkormányzat sem ingyen krumplit sem almát nem osztogatott, sőt családi hajókirándulásokat sem szervezett. Úgy beszélnek ezekről a polgárbarát intézkedésekről mint valami szégyellni való intézkedésről. Az MSZP-s vezetés anno sajnálta ezt a lakosoktól vagy eszükbe sem jutott?

  17. Dagobert bácsi szerint:

    Jobban, erkölcsöségről nem beszélhettek, Németh Szilárd a saját zsebe helyett a csepeli adófizetők pénzéből adakozott az elhunyt barátja, Barati Attila síremlékére! Ezt a fukarságot! A saját lakcímére bejegyzett alapítványnak is az államkasszából kunyerált 4 Milliárdot!

  18. HelenHaddile szerint:

    Helló.

    Hol lehet letölteni XEvil ingyen a honlapon?
    Információt kaptam a Támogatásodtól. XEvil tényleg a legjobb program captcha megoldása, de szükségem van a legújabb verzióját.

    Köszönöm.

  19. Jobban szerint:

    Dagobert, cizellálja helyesírását, szemrebbenés nélkül ír valótlanságokat.

  20. Jobban szerint:

    Dagobert, a legjobb védekezés a támadás. A kommentemben péntek 22:19 leírtakra persze nem reagál.

  21. Dagobert bácsi szerint:

    Nagyapó volt ma az ügyeletes Admin, engem félnapra letiltott. Szerencsére Jobban váltotta fel, így tudok majd válaszolni a kérdésére! Nos kedves Jobban, mik azok a valótlanságok, amit írok?

  22. […] még bíróság előtt – már amikor elmegy, ugyanis a szeptember 25-i ülést is miatta, állítólagos betegsége miatt kellett elnaponi. A csepeli szocialisták közül az elmúlt tíz évben ítéltek el politikusokat gyilkosság és […]

  23. […] Szenteczky is időhúzásra játszott, így a tárgyalások több alkalommal maradtak el hirtelen jött betegség vagy tanulásra, vizsgára való készülés […]

Itt lehet hozzászólni !