Kérdőíves felmérés a lakosság körében, hogy mi épüljön az egykori Görgey Artúr Általános Iskola helyén

 

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2019-ben elbontatta az egykori Görgey Artúr Általános Iskola épületét. Az Önkormányzat kérdőíves felmérésbe kezdett annak érdekében, hogy megismerje a lakossági igényeket a terület hasznosítása kapcsán. A kérdőívek -amellett, hogy a sétányokon élők számára megközelítőleg 2500 háztartásba lettek eljuttatva- a Csikó sétány 9. sz. alatt található felnőtt háziorvosi rendelőben érhetőek el, és itt is lehet bedobni őket a kihelyezett szavazóládába.

A felmérés eredményeinek ismertetésére egy egyeztető fórum keretében kerül sor 2019. október 2.-án 18 órai kezdettel, az Arany János Általános Iskolában (1213 Budapest, Szent László u. 84.).

 

 

21 hozzászólás “Kérdőíves felmérés a lakosság körében, hogy mi épüljön az egykori Görgey Artúr Általános Iskola helyén” bejegyzésre

  1. Potter szerint:

    Stadion.
    Mi más?

  2. dühös magyar szerint:

    Kisvasút.

  3. PU szerint:

    Térkővel és rekortánnal borított játszótér napozópadikkal.

  4. abc123 szerint:

    Játszótér fém csúszdákkal árnyékolás nélkül.Természetesen fák telepítése sem javallott hogy jól áttekinthető legyen a terület mint a Parlamentnél.

  5. csak úgy szerint:

    Szoborcsoport – világosi fegyverletétel, országzászlóval és pavilonokkal. Rengeteg reklámtáblával, folytatjuk felirattal és még 35 ígérettel. Közlekedési park kamionokkal, és az utakat átszelő tehervonat forgalommal. Tudnám még folytatni …

  6. Manfred szerint:

    Pacalozó

  7. Nagyapó szerint:

    Jellemző a zellenzékre, hogy nincs egy értelmes gondolatuk. Náluk ciki a tervezés.
    Remélem a környék lakosságának nem ilyen ötletei lesznek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Jobban szerint:

    A stílus maga az ember….viszont a gerendát a saját szemükben sem veszik észre. Soha!

  9. concept szerint:

    Minimális számú utcabútor,szigorúan egyszemélyes padokkal egymástól minimum 5 méter távolságra-2 személy egymás mellett már beszélgetésbe elegyedhetne,szóba kerülne a politika is és nem biztosítható hogy a kormánypártnak kedvező témákkal kapcsolatban.
    (sikeresen tesztelve a sétálóutcában)

  10. Jobban szerint:

    Bezzeg az ellenzék, duzzad az ígéretes jelentől…alig tudtak összehozni egy tákolt összefogást, talán egyben maradnak a választásokig…talán kibírják addig. A májusi csoportosulás nem maradt egyben októberig. A tavaly áprilisit ne is említsük…. A ballib koalíciók sohasem bírtak egyben ki egy ciklust…koalíciós válság nélkül.

  11. zerge szerint:

    Szerintem ez egy rettenetes iskola volt, ezért egy emlékművet kéne állítani azon diákokra emlékezve, akiknek itt vesztek el örökre a továbbtanulási esélyeik.
    Ez persze csak tréfa, de tényleg rettenetes hely volt, ha olyan osztályt és olyan tanárokat fogtál ki.

  12. Fénybenjáró szerint:

    Valami olyant kellene létre hozni ahol sokat lehetne mozogni akár gyerekekkel közösen is. Valami játszó házra gondolok. Gyerekek jól érezzék magukat és a szülők is. Együtt is és akár külön is. Biliárdra, csocsora, ping pongra gondolok amin a felnőttek tudnak játszani, szórakozni amíg a gyerekek játszanak, ugrálnak.

  13. Dagobert bácsi szerint:

    Németh Szilárd szobrot 5 m-es nagyságban a tér közepére, elvégre az iskola igazgatója volt! 😉

  14. Kicsimanó szerint:

    Lehetne egy szuper uszoda!…egy tanuszoda, és egy meccsuszoda is elférne!Ez nagyon jó lenne szerintem arra környékre!…de most ne a választások miatt tegyük fel a kérdést, hanem csináljuk is meg!!!!

  15. csak úgy szerint:

    Jobban!

    A sok-sok szálkából, összejön egy gerenda.

  16. Szabó Ferkó szerint:

    Vezessük be oda a Dunát hogy a csukja alá bújó és letakart lajstrom számmal bohóckodó haveroknak legyen egy nyugodt helyük

  17. krapulax szerint:

    börtönt a kerületi mszp-seknek

  18. krapulax szerint:

    a dk-soknak meg siralomházat

  19. László szerint:

    Uszodára lenne végre szükség Csepelen! Iszonyatosan nagy forgalma lenne!!! Oda szívesen mennének sokan! Mivel a közelben egyáltalán nincs!

  20. László31 szerint:

    Uszodára lenne végre szükség Csepelen! Iszonyatosan nagy forgalma lenne!!! Oda szívesen mennének sokan! Mivel a közelben egyáltalán nincs!

  21. Dagobert bácsi szerint:

    Uszodát oda kell építeni, ahol termál víz van! A Kis-Dunaparton van! Szerintem a birkózócentrumot át lehetne alakítani fedett uszodává, az meg mehetne vissza a Csepel SC területére! Mint ahogy a többi kihelyezett sporttevékenység is!

Itt lehet hozzászólni !