Erzsébetvárosban indul újra az ország leglustább politikusa

A Demokratikus Koalíciót fogja “erősíteni”

Csepel.info

“Közösen megcsináljuk!” – hirdeti egy plakáton Niedermüller Péter képviselőjelöltjei között Borka-Szász Tamás. A Demokratikus Koalíció politikusa nem ma kezdte a pályát. Ha pedig azt csinálják meg közösen, amit eddig ő Csepelen, akkor Niedermüller veszíteni fog.

Borka-Szász Tamás a csepeli szocialistákkal kezdte pályafutását, és egészen az frakcióvezetésig vitte a ranglétrán. Állítása szerint ő volt az egyetlen szoci Csepelen, aki semmit nem tudott a kettős gyilkosságig fajuló ellentétről az általa vezetett frakcióban. Ezek után nem meglepő, hogy vezetőként olyan sikereket tudott még felmutatni, mint hogy 16 év után elveszítették a választást Budapest legbaloldalibb kerületében.

Ám Borka-Szász különleges Mr. Beannek bizonyult: azt azért el tudta érni, hogy Csepel egyik legbaloldalibb egyéni körzetét kaphassa a választásokon. Az elmúlt kilenc, végiglazsált év ezért úgy telt el a számára, hogy lényegében munka és jelenlét nélkül maradt benn a csepeli képviselő-testületben, és vett fel ezért sok millió forint honoráriumot.

A DK politikusa augusztusra 60 százalék feletti hiányzást ért el, amivel az ország leglustább képviselőjévé edzette fel magát. És ez bizony csak a testületi ülések hiányzásait takarja, a bizottsági üléseken szinte egyáltalán nem jelent meg. Hozzá kapcsolódik az a történet is, hogy egy alkalommal, amikor hosszú idő után megjelent egy önkormányzati ülésen, egy néhány hónapja ott dolgozó köztisztviselő csaknem elzavarta: azt hitte, hogy valaki viccelődni próbál azzal, hogy képviselőnek adja ki magát.

Információink szerint Borka-Szász Tamás a csepeli önkormányzat szerda délután kezdődött, délutáni üléséről is hiányzik. Úgy tudjuk, hogy a politikus munkahelyi elfoglaltságra hivatkozva nem tud dolgozni.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikk:

Éveket lazsált néhány csepeli politikus, de a pénzt felvették

Itt lehet hozzászólni !