Szenteczky kényszermozgásba kezdett

Csepel.info

Bangóné és Szenteczky ingyenételt oszt a kampányban: az ellenzéknek lehet, a kormánypártot feljelentik

Öt év semmittevés után, két hónappal a választási ciklus vége előtt kezdett el hirtelen késztetést érezni a munkához Szenteczky János, az MSZP csepeli frakcióvezetője. A politikus egy olyan, másfél évvel ezelőtti ügyben tett rendőrségi feljelentést, amiben másfél évvel ezelőtt választ kapott – értesült a Csepel.info.

A 2018-as választások idején – a törvényes kampányidőszakban – Németh Szilárd receptjeivel szakácsfüzetet és sört osztottak a Daru dombnál (Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó pedig ingyenételt osztottak). Az ellenzéki politikusok akkor azt találták ki, hogy Németh Szilárd Csíki söre biztosan önkormányzati pénzből volt, amire hamar nemleges választ és bizonyítékokat kaptak. Az akkori rendezvények számlái és szerződései egyébként is nyilvánosak voltak, bárki megnézhette azokat.

Szenteczky Jánost azonban a múlt héten csúnyán elutasította a Momentum, ami mellett Szabó Szabolcs ellenzéki politikus is kampányba kezdett ellene és Bangóné Borbély Ildikó ellen. Mivel az ellenzéki pártoknál most minden szócsata akörül forog, hogy melyik oldal a Fidesz igazi bérence és az ellenzék megosztója, Szenteczky bizonyítékot akar felmutatni, hogy ők a kérlelhetetlen ellenfelei a kormánypártnak.

Az MSZP frakcióvezetője ezért feljelentést tett a rendőrségen a másfél évvel ezelőtti eset miatt. A feljelentés nem csak bizonyíték arra, hogy ő az igazi dolgos jómunkás-szocialista, és ellenfelei, a Momentum valamint Szabó Szabolcs a fideszbérencek, de annak is egyértelmű jele, hogy megérdemli a kompenzációs lista második helyét.

Csepel.info

A témához kapcsolódó cikkek:

Az LMP is kiszállhat a csepeli “összefogásból”

MSZP: azért játssza a szüzet a Momentum, mert a Fidesz áll mögöttük

Megint nem jelentették be az “összefogást” Csepelen

Németh Szilárd: Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

“Szétveti az ideg” a csepeli szocialistákat

Friss hír: nem lép frigyre a Momentum a Szenteczky-bandával

Itt lehet hozzászólni !