Átadták a megújult Sárkányos játszóteret

Csepel.hu

Borbély Lénárd polgármester és Tukacs Lívia, a körzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő-jelöltje közösen adták át a kibővített és minden elemében megújult Sárkányos játszóteret a Puli sétányon, amelyet először az Erdősor Óvoda óvodásai vehettek birtokukba.

A Puli sétányon található játszótér négytornyos várral, mászólétrával, három csúszdával, hálós- és lengőhíddal várja az ideérkező gyermekeket. Továbbá két homokozó, hinták, forgó– és rugós játékok gondoskodnak az önfeledt szórakozásról.

500 négyzetméternyi felületen ütéscsillapító gumiburkolatot alakítottak ki, továbbá a térkőburkolat is megújult. A korszerűsítéseknek köszönhetően ivókutat és szemétgyűjtőket is kihelyeztek, a felnőttek pihenését pedig háttámlás padok szolgálják.

Tukacs Lívia elmondta, a korábbi, kisebb játszótér már nagyon elavult játszóeszközökkel rendelkezett, és nem is volt olyan biztonságos, mint most, a felújítás után. A megnövelt játszótérnek és a korszerűbb játékoknak köszönhetően a környéken élő kisgyermekes családok még tartalmasabban tudják eltölteni a szabadidejüket.

Csepel.hu

4 hozzászólás “Átadták a megújult Sárkányos játszóteret” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A szép felújított játszótér a Rákóczi kert zsúfoltságát is csökkenti.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Csepeli Kérdező szerint:

    A szépen felújított játszótér átadása csak 2 hónapot késett.
    Önkormányzat kötbérigényét jelző dokumentum hol érhető el?

  3. Betke szerint:

    Viszont a strand és környéke botrány! Most kerekeztem arra, egy fia munkás nem sok, annyi sem dolgozott! Bezzeg a leendő új sportlétesitménynél? A kalóz játszótér miért van zárva?

  4. PU szerint:

    Szép tepsi. Copy-paste. (De legalább van.)

Itt lehet hozzászólni !