Zajlik a Popieluszko utca felújítása

Csepel.hu

A tervek szerint augusztus 28-áig, tehát az iskolaév kezdetéig szeretnék befejezni a Popieluszko utca felújítását. Ez is annak a Csepel új utakon című útépítési programnak a része, melyet Borbély Lénárd polgármester hirdetett meg.

A Popieluszko utca nagy forgalmat bonyolít le. A beruházást azért kezdték el most, mert nyáron némileg kevesebb autó közlekedik rajta.

A Vágóhíd és az Árpád utca közötti szakaszon összesen 660 méteren építik újjá a Popieluszko utat, 550 méteren lesz részleges járdafelújítás, és készítenek csapadékvíz-elvezető rendszert is.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a munkálatok ideje alatt félpályás útlezárás van. Egyirányú forgalmat vezettek be a Vágóhíd utca felől az Árpád utca irányába. Behajtási tilalom van a Deák Ferenc és a Károli Gáspár utcába. Folytatódnak az útépítési munkálatok a Vadgalamb utcában is, ahol most a Denevér és Medve utca közötti szakaszt építik.

Csepel.hu

5 hozzászólás “Zajlik a Popieluszko utca felújítása” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    A kép “fakenews”, szavaitokkal élve, mert még az egyik oldali szegélykő sincs kész, nemhogy aszfaltozás lenne. De ahogy nézem, az is majd megy rá a meglévő szarra, lesz ebből Kossuth 2.0. 😉

  2. lutria szerint:

    Ez a kép nem abban az utcában készült(pláne mert vasúti sínt aszfaltoznak),rákeresve a képre az egész ország ezt használja ha útfelújításról adnak hírt…

  3. […] Zajlik a Popieluszko utca felújítása […]

  4. Johnny szerint:

    …és az elmúlt 1 hétben mit csináltak az úttal?
    Hol van Karcsi? 🙂

  5. Johnny szerint:

    Ma sem csináltak szinte semmit. 🙂
    Strand 2.0?
    De occsó lesz…

Itt lehet hozzászólni !