Idén is igényelhető a napi egyszeri étkezés a rászoruló gyerekeknek

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat idén – önként vállalt feladatként – napi egyszeri, meleg étkeztetést biztosít a rászoruló gyerekeknek.

A részletekről Nagyné Kovács Timea, a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának vezetője elmondta: az ellátást a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult kiskorú gyermekek vehetik igénybe szülőjük vagy más törvényes képviselőjének kérelmére július 1. és augusztus 31. közötti munkanapokon.

A kérelmet a Humán Szolgáltatások Igazgatósága (1211. Budapest XXI. Táncsics M. u. 69.) központjában kell benyújtani, az ehhez szükséges formanyomtatvány kitöltésével. Az étel munkanapokon átvehető a Humán Szolgáltatások Igazgatósága épületében az alábbi időpontokban:

– hétfő: 13 -17.45
– kedd-csütörtök: 12.00-17.45
– péntek 11.00-13.45

Bővebb információt a 425-24-08 és a 278-08-10-es telefonszámon kaphatnak.

Az önkormányzat a nyári napközis táborban szervezett szünidei programok alatt is biztosítja a rászoruló családok számára azokat a kedvezményeket, amelyekre az érintettek az intézményi (iskolai) gyermekétkeztetés során jogosultak.

Csepel.hu

 

3 hozzászólás “Idén is igényelhető a napi egyszeri étkezés a rászoruló gyerekeknek” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ez a csepeli önkormányzat, amelyik részt vesz a fidesz kormány “egészségoktatás” tönkretételében, képes megvásárolni a rászoruló gyerekeket.
    Pedig tudhatná, hogy nincs INGYEN EBÉD!!!
    Ugye eetásak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Talán nem a csókosoknak kéne kiszervezni a lóvét, s akkor kevesebb rászoruló lenne!

  3. dühös magyar szerint:

    Egyáltalán dübörgő gazdaságunk, jobban teljesítő Magyarországunk és családbarát kormányunk mellett miért is vannak rászoruló gyerekek?

Itt lehet hozzászólni !