Kinyitott a csepeli strand, itt vannak az első képek!

Csepel.info

A víz tökéletes, hely bőven van és a csúszda is működik

Már várták a nyitást

Már a nyitás előtti percekben kisebb sor állt a strand ideiglenes bejáratánál. A fürdőzőket minden igényt kielégítő konténeres öltözők várják, természetesen külön pelenkázó szoba is van.

A kivitelező hibájából még nem készültek el a strand bejárati épületei, amelyeket kerítéssel választották le a medencéktől. A víz tökéletes, hely is bőven van, a rendre pedig szigorú biztonsági őrök vigyáznak. Köszönjük Ábel Attilának a fotókat!

Nézni is jó

Borbély Lénárd polgármester ígéretéhez híven jelentősen csökkentett jegyárakat vezettek be, ami azt jelenti, hogy a csepeli lakcímkártyával rendelkező 14 év alattiaknak 500, a felnőtteknek 1000 forintot kell fizetni a strand egész napos használatáért. A nem csepelieknek ugyanez 1000, illetve 2000 forint. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportjának tagjai pedig ugyancsak 2000 forintért vehetik igénybe a fürdőt családonként.

Mozgáskorlátozottaknak és kisgyermekeseknek is ki van alakítva egy-egy helyiség

A nyugdíjasoknak a hét első három napja továbbra is ingyenes, a többi napokon napi 500 forintért – a kedvezményre jogosultság igazolásával – használhatják a strandot egész nap. 3 év alatt pedig maradt ingyenes a fürdő.

Zavartalan működés

A strandfejlesztés munkálatai a nyitás ellenére sem állnak le, ezek a fürdőzni vágyók nyugalma érdekében egy jól elzárt, elkülönített részen folytatódnak. Egy duplaszövésű, több mint két méter magas mobilkerítéssel választották le a medencéket az építési területtől. A strand ideiglenes bejárata a büfé melletti résznél van a pénztárakkal.

Panorámakép arról, hogyan hagyta ott a vállalkozó az épületeket – a készültségi szint az igazságügyi szakértő szerint 28%

Borbély Lénárd polgármester az Index újságírójával

Öt férfi és öt női öltözőkonténer áll a strandolók rendelkezésére, kézmosókkal, tusolókkal, mellékhelyiségekkel. Utóbbival kapcsolatban érdemes tudni, hogy a Duna-partra néző felújított mosdó is teljes kapacitással működik. Ezeken kívül természetesen mozgáskorlátozott mellékhelyiség is van, pelenkázó helyiséggel.

Csepel.info, Csepel.hu

9 hozzászólás “Kinyitott a csepeli strand, itt vannak az első képek!” bejegyzésre

  1. Tündér Ilona szerint:

    Minek megcsinálni normálisan, ha így is egy elégedett hangvételű cikk született róla.

  2. Johnny szerint:

    Az a “pár darab” konténer mennyibe kerül havonta? 🙂

  3. PU szerint:

    Ha nincs sapkája, az a baj, ha van sapkája az a baj? – Akkor tessék lemenni Aligára! Vagy Fonyódtól Lelléig bármelyik építkezésbe.

  4. Johnny szerint:

    PU!
    Az úgy volt az ottani polgik szerint, hogy “National Water Head” májusban talált valami pénzmagot és gyorsan kiírta pályázatra. A Polgik meg hülyék lettek volna nem kifésülni a partot.

  5. PU szerint:

    És a polgik ugyanakkor fölrobbannak a dühtől, mert a saját lábon álló nemzeti vízfejintézet a szezonba kényszerített megkésett felújítási cirkusszal sok millióval károsítja a települést a szolgáltatási kiesések miatt. Tajtékzik mindenki: polgi, szolgáltató, üdülőtulajdonos, strandolni vágyó turista a szép ajándék miatt — de neked ez akkor is sokkal jobb, mint a csepeli strand, ami használható.
    Egyébként: miből is lett és mikor az a pénz, amit a csepeli önkori a strand felújítására szándékozott elkölteni?

  6. Tsepeli szerint:

    Bezzeg a szar kommunista patkányok ingyenjegyet osztogattak a cigányoknak akik telehugyozták a medencéket és végiglopták a vendégeket.

  7. PU szerint:

    Johnny! Kiegészítésül a fenti válaszomhoz: Aliga nem ebből az okból lett használhatatlan. Ott csak egy habzsikáló sajátlábú kivásárolt valamit a legfőbb vízfejből, és önkényt nem enged többé átárást a birtok szélén, ahol az eladó még engedett. Az egyáltalán nem érdekli, hogy volna más is, aki fürdene meg pecázna, mint eddig.

  8. Johnny szerint:

    Lili!
    Bors, jobber szennyzeitung… Mit vártál tőlük?

Itt lehet hozzászólni !