Elindult a Bringázz a munkába! kampány

Csepel.hu

Idén tizenhatodik alkalommal indították el a Bringázz a munkába! kampányt az Innovációs és Technológiai Minisztérium és az Aktív Magyarország támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében.

A mindennapi munkába biciklizést népszerűsítő kampány emberek ezreit szeretné nyeregbe ültetni idén tavasszal és majd ősszel is.

A cél, hogy minél többen kipróbálják, mennyivel egyszerűbb, olcsóbb, egészségesebb és környezetkímélőbb kerékpárral a munkába járni. A tavaszi kampány 2019. május 6-tól 31-ig, az őszi pedig szeptember 9-től 22-ig tart.

További részletek a bringazzamunkaba.hu oldalon

Csepel.hu

4 hozzászólás “Elindult a Bringázz a munkába! kampány” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Szinte garantált a donor szerep, ha Szigetszentmiklósra kerékpárral járnék dolgozni…
    Igaz, nem Csepel, de a Hajóállomás utcánál is biztonságos lehet kerékpárral közlekedni.

  2. Szabó Imre szerint:

    Persze, aki csatakosan, kifáradva, izzadtan akar munkába állni és utána fáradtan hazatekerni annak kiváló alternatíva. Mondom ezt tapasztalatból, hogy én is biciklivel járok dolgozni.

  3. Qqriq szerint:

    Faluhelyen még ma is nagyrészt bicajjal közlekednek az emberek. Ugyanakkor errefelé az efféle kampányoknak nagyjából annyi foganatjuk van mint az autómentes napnak. Problémát jelentenek a kerékpárlopások, a kétkerekűek biztonságos elhelyezése, tárolása általában nem megoldott sem a közterületeken, sem a munkahelyeken.

  4. PU szerint:

    Én szeretnék biciklizni, csak az sajnos a munkába járással ls a budapesti közlekedéssel nem egyeztethető össze. És még korainak érzem az elgázosításomat.

Itt lehet hozzászólni !