Képek: csepeli gyerekekkel voltak tele a parkok, játszóterek

Csepel.info

Pénteken valóságos gyerekparadicsommá vált a kalózhajós játszótér, a Rákóczi Kert, az Iskola téri KRESZ park és a többi felújított csepeli játszótér. Úgy tűnik, hogy az itt élő családok már nem más kerületekbe, hanem a csepeli, különleges élményeket kínáló nagy játszóterekre, felújított parkokba viszik a gyerekeiket akkor is, ha nem csak egy óra jut a játékra.

Ezzel megbukott az ellenzék utolsó érve is a fejlesztések ellen. Az egyik visszatérő bírálat ugyanis az volt, hogy kevés a gyerek, és így nincs játszóterekre igény, mert nincs “alanya” az önkormányzat fejlesztéseinek. A csepeli DK a felújított KRESZ parkot azzal is bírálta, hogy felesleges a KRESZ oktatása, mert a gyerekek úgyis mindent megtanulnak a szüleiktől.

Természetesen a Rákóczi Kertben voltak a legtöbben, sokan sportolásra használták fel itt a szabadidejüket

A Rákóczi Kert melletti mini versenypálya is sok nézelődő gyereket vonzott

Panorámakép az új csepeli kedvencről

Az Iskola téri, felújított Kresz park is tele volt gyerekekkel

Csepel.info

4 hozzászólás “Képek: csepeli gyerekekkel voltak tele a parkok, játszóterek” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    Köszönjük! Épül, szépül a kerület… 🙂

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Április 26. 23:12 óta senki sem szólt hozzá ehhez a poszthoz, Bercsik úr is jobban tenné, ha a szupermarkettel foglalkozna! Hol vásároljanak az ott lakók, miután jól kijátszották magukat a Rákóczi-kertben?

  3. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi! Rossz a szövege! “..az ott lakók, miután jól kijátszották magukat a Rákóczi-kertben..” átballagnak a Reálba (Katona-Temesvári sarok) és bevásárolnak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Dagobert bácsi szerint:

    A poszt a Rákóczi-kertről ír, Bercsik úr meg a királyerdei szupermarket ügyében illetékes helyi képviselőként, Jobban tenné, ha azzal foglalkozna! Aki meg nem akar válaszolni, az direkt félremagyarázza!

    Amúgy meg arra céloztam, a kutyát sem érdekli a játszótér, mert senki nem kommentelt!

Itt lehet hozzászólni !