Bangóné: a Fidesz szavazói patkányok

Origo

Nem határolódott el az MSZP képviselőjük, Bangóné Borbély Ildikó gyalázatos kijelentésétől: Bangóné patkányoknak nevezte a Fidesz szavazóit.

A csepeli MSZP Kabán élő elnökének nem ez az első botránya, igaz, minden eddiginél súlyosabb és felháborítóbb.

Bangóné volt az a képviselő, aki az MTVA székházában nem vette észre, hogy felvételt készít véletlenül képviselőtársa róla, és arról beszélt, hogy milyen hatásos kép lenne (primitív kifejezésével: k*rva erős kép lenne), ha hasra feküdnének és kezüket a fejük fölött tartják, úgy tiltakoznak. Később meg is valósította ezt a jelenetet. És amikor már tudta, hogy készül róla felvétel, hazug módon sírást imitált, és az általa megrendezett jelenetet valósnak hazudta, majd azt mondta, reméli, nem látják róla ezeket a képeket a gyerekei.

Bangóné Borbély Ildikótól, az MSZP országgyűlési képviselőjétől egy televíziós műsorban azt kérdezték, miért nő a Fidesz támogatottsága, mire a képviselőnő válasza az volt, hogy sok a patkány az országban. A döbbenetes kijelentéssel kapcsolatban megkerestük az MSZP-t is, azonban cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

Azt szerettük volna megtudni a szocialistáktól, hogy szükségesnek tartják-e, hogy az MSZP elnöksége bocsánatot kérjen a Fidesz szavazóitól Bangóné Borbély Ildikó kijelentése miatt? Azt is kérdezte az Origo, hogykizárják-e az MSZP országgyűlési frakciójából Bangóné Borbély Ildikót, valamint, hogy az MSZP elnöksége egyetért-e Bangóné Borbély Ildikó kijelentésével, patkányoknak tartják-e ők is a Fidesz szavazóit?

A lap azt ígéri, hogy frissítik cikküket, ha kitalálja végre az MSZP, hogy mit reagálnak erre a minősíthetetlen kijelentésre.

Forrás: Origo

60 hozzászólás “Bangóné: a Fidesz szavazói patkányok” bejegyzésre

  1. magyar wotan szerint:

    minden FIDESZ szavazó perelje be becsületsértésért 10.000 Ft-ra.
    Ha megy a híd a alá a büdös proli bangóné a családjával együtt akkor majd elgondolkodik rajta mit pofázzon.

  2. csepelikerdezo szerint:

    Ehhez nyíltan kellene felvállalnia a Fidesz szavazóknak önmagukat. Lehet mindketten Te is és én is megdöbbennénk…

  3. Hindenburg szerint:

    Nagyon nagy szarban érezhetik magukat, ha úgy reagálnak le mindent mint a sarokba szorított “patkány” 🙂

  4. bagoly szerint:

    Bangóné = “OO”

  5. Kkk szerint:

    Az semmi hogy patkánynak nevezte a szavazókat de utána kiirtásujra szólított fel. Bűncselekmény ez, feljelentést teszek.

  6. Johnny szerint:

    kKK!
    Kádár alatt is ezt tetted, mi? 😛

  7. Jobban szerint:

    Bangóné ezzel a kijelentésével, és természetesen az eddigi cselekedeteivel és viselkedésével is, nettó minősítette önmagát. A szavazók akik ilyen emberre képesek és hajlandók voksolni is bőven definiálják önmagukat, erkölcsi arcélüket.
    Az adófizetők pénzén nagyon jól élő, fizetett politikus, a kétharmad adófizetőit patkánynak nevezi?!? szemrebbenés nélkül, következmény nélkül? Majd tovább halandzsál…Hol élünk?
    http://www.blikk.hu/aktualis/politika/ez-bangone-borbely-ildiko-bocsanatkerese-patkanyozas-utan/42yw1dn

  8. Jobban szerint:

    “Rogán Antal: Bangóné 3 millió magyar embert patkányozott le
    Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik – jelentette ki Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV Bayer show című műsorában az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére. Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közösségi oldalán úgy reagált: a hasonló sértegetésekre mi mindig a szavazófülkékben adtuk meg a választ. Az MSZP és szövetségesei viszont érdemben nem reagáltak Bangóné kijelentésére.
    Ahogyan arról a Hír TV korábban beszámolt, lepatkányozta a fideszes szavazókat a szocialista Bangóné Borbély Ildikó. Az ATV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy miért nőtt tovább a Fidesz népszerűsége az elmúlt hónapokban, miközben a szocialistáké csökken azt mondta: “Sok a patkány Magyarországon”. A kijelentés még a műsorvezetőket is meglepte, kérdésükre, hogy ezt hogy kell érteni, a képviselő azt válaszolta, mindenki értse úgy, ahogy akarja.

    Bangóné Borbély Ildikónak nem ez az első emlékezetes megnyilvánulása.
    Bangóné 3 millió magyar embert patkányozott le – reagált a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére. Rogán Antal szerint ez is a vesztes választásokat követő ellenzéki forgatókönyv része. Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik. Most ez a lepatkányozás volt. A politikus kiemelte: a nemzetközi politikában volt hasonló eset a közelmúltban
    “Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy nem olyan régen volt Ausztriában, hogy alpolgármester lepatkányozta a bevándorlókat. Az egész liberális média, az egész elit nekik esett, és az alpolgármesternek le kellett mondania. Most Bangóné hárommillió magyar embert patkányozott le. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog csinálni a liberális média, van-e kettős mérce ebben a tekintetben vagy nincsen. Mert szerintem aki ilyet csinál, annak egész egyszerűen nincsen helye a politikai közéletben, onnan távoznia kell.”
    https://hirtv.hu/ahirtvhirei/rogan-antal-bangone-3-millio-magyar-embert-patkanyozott-le-2480167

  9. Jobban szerint:

    “Aláírásgyűjtés Bangó lemondásáért! Távozzon a patkányozó Bangóné a közéletből! – Aláírás, itt!
    Elég volt!Felháborító, és félreérthetetlen, amit Bangóné Borbély Ildikó nyilatkozott a minap. Szabályosan lepatkányozta a vele egyet nem értő, közel 3 millió Fidesz szavazót. Ez a viselkedés sem kampányidőszakban, sem kampányon kívül semmikor nem engedhető meg, ezért felkérjük, hogy Bangóné Borbély Ildikó mondjon le mandátumáról, és azonnal távozzon a közéletből!
    http://mindenszo.hu/alairasgyujtes-bango-lemondasaert-tavozzon-a-patkanyozo-bangone-a-kozeletbol-alairas-itt/

  10. PU szerint:

    Bangónéből szüntelenül feltörnek mindenféle szavak, amikkel értelmes embernek nincs ideje és kedve foglalkozni, de hogy ebből minek kell ügyet csinálni, azt nem tudom.
    Olyasmit kell aláírni, ami jelent valamit. Bangóné meg…?

  11. keménylegény szerint:

    Jobban mire veri a nyálát már megint?
    Bezzeg, akkor hallgat, amikor köpönyegforgató volt komcsik, egykori pártfunkcionáriusok, ügynökök (szekusok?), munkásőrök teli szájjal kommunistáznak?
    A képviselőnő szájából hangzottak nem valami épületes gondolatok, nem is azonosulok vele, de a magyar közélet már csak ilyen. Gyűlölettel teli.

    Nekünk ilyen rendszerváltás jutott.

  12. patkány szerint:

    A csótányokat ki kell irtani !

  13. Kkk szerint:

    Pont ez jutott eszembe. De a szocialista szavazók húznák a rövidebbet t ha machetet emelnének.

  14. Horváth János szerint:

    Van egy kis bája, amikor az 5-s számú tagkönyv tulajdonosa ennél durvábbakat mondott,
    akkor kussoltatok!

  15. Nagyapó szerint:

    Nem az a baj, hogy egy buta liba tesz ilyen kijelentést, hanem az, hogy pártja, az MSZP – melynek reklámarca – nem határolódik el tőle, azaz vállalja aljas meghatározását!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Dórika szerint:

    A patkányok aranyosak és még az atomrobbanást is túlélik, ne tessék bántani őket. Amúgy meg inkább vagyok patkány mint lapostetű, vagy féreg mert Bangóné meg az!

  17. Jobban szerint:

    “Bangóné! Kérem, le ne mondjon…A magyarság módszerváltás utáni történelmének egyik legnagyobb, egyszersmind pótolhatatlan vesztesége lenne, ha egy ilyen csekélység (pár millió magyar ember lepatkányozása) miatt lemondana parlamenti székéről Bangóné asszony, MSZP-s rágcsálószakértő. Kérem, könyörgöm, ne tegye! Hagyják őt tovább képviselősködni, beszélni, kúszni-mászni, graffitizni, szerepelni! Hogy miért? Pofonegyszerű! Őnagysága közéleti működése kiapadhatatlan forrása mindennapi kacagásainknak, s szükséges előföltétele a nemzeti oldal további szárnyalásának.”
    https://pestisracok.hu/bangone-kerem-le-ne-mondjon-az-eg-szerelmere/

  18. Jobban szerint:

    “És akkor még nem is beszéltünk a 2004. december 5-ei gyalázatos szerepvállalásáról, amikor képes volt a saját családját, kisgyermekeit biodíszletként ráfotóztatni Gyurcsányék nemzetáruló plakátjaira, hogy a gúnyhatárokon túl rekedt magyar testvéreink ellen hergeljen. Ez utóbbi megbocsáthatatlan, jóvátehetetlen bűn.”
    https://pestisracok.hu/bangone-kerem-le-ne-mondjon-az-eg-szerelmere/

  19. Jobban szerint:

    Ezért sem szabad elüldözni a parlamentből a rágcsálószakértőt! Akár viccelődik, akár festékszórózik, akár a földön fetreng, akár patkányozik – ő egy főnyeremény a nemzeti oldalnak! Bangóné az ellenzéki butaság, alkalmatlanság, szerencsétlenkedés reklámarca. Csak hagyni kell őt kamerák előtt beszélni, szerepelni – lehetőleg minél többet! Ő a következő fideszes kétharmadok kovásza.

    Bangóné pingáláshoz készülődik. (Fotó: Horváth Péter Gyula/PS)

    A magyarság módszerváltás utáni történelmének egyik legnagyobb, egyszersmind pótolhatatlan vesztesége lenne, ha egy ilyen csekélység (pár millió magyar ember lepatkányozása) miatt lemondana parlamenti székéről Bangóné asszony, MSZP-s rágcsálószakértő. Kérem, könyörgöm, ne tegye! Hagyják őt tovább képviselősködni, beszélni, kúszni-mászni, graffitizni, szerepelni! Hogy miért? Pofonegyszerű! Őnagysága közéleti működése kiapadhatatlan forrása mindennapi kacagásainknak, s szükséges előföltétele a nemzeti oldal további szárnyalásának.
    Aki valami véletlen folytán lemaradt a szenzációról: Bangóné Borbély Ildikó a minap az ATV-ben azzal magyarázta a Fidesz fokozódó népszerűségét, hogy „sok a patkány Magyarországon”. Következésképpen a kormánypárt szavazói patkányok. Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető hamarjában lemondásra szólította föl a szocialista politikust, ő viszont durcásan közölte, esze ágában sincs lelépni, hiszen félremagyarázták a szavait, s mindössze a budapesti patkányinvázióról beszélt…

    „Félremagyarázták”, mi? Hát persze… A felvétel itt vagy itt megtekinthető, s arról világosan kiderül, hogy Bangóné bizony en bloc lepatkányozta a fideszeseket. Utólag pedig egy csúcs béna hazugsággal próbálja letagadni az egészet. Micsoda jellem!

    Szó se róla: több millió Fidesz-szavazó érezheti most sértve magát. Bangóné egy visszataszító, dögvészt terjesztő rágcsálóhoz hasonlította – libsi szóhasználattal: „dehumanizálta” – őket. Igényesebb székelyföldi korcsmában valószínűleg ennek a tizedéért is megbicskáznák, errefelé, Pestszentlőrincen pedig szimplán fölpofoznák, aki így sértegeti az ivó törzsközönségét. És akkor még nem is beszéltünk a 2004. december 5-ei gyalázatos szerepvállalásáról, amikor képes volt a saját családját, kisgyermekeit biodíszletként ráfotóztatni Gyurcsányék nemzetáruló plakátjaira, hogy a gúnyhatárokon túl rekedt magyar testvéreink ellen hergeljen. Ez utóbbi megbocsáthatatlan, jóvátehetetlen bűn.

    Nemzetárulás családi biodíszlettel. (Forrás: Mandiner)

    Mégis azt gondolom, hiba lenne Bangónét a süllyesztőbe küldeni. A sértettségnél, a bosszúvágynál ugyanis létezik fontosabb szempont: a politikai haszon.
    Bangóné Borbély Ildikóról legkésőbb a köztévé székházában nyújtott citromdíjas alakítása óta sejthető, hogy – finoman szólva – kihívásokkal küzd. És itt elsősorban nem az ellenzéki földön fetrengés megkoreografálására gondolok, hanem arra, hogy nagy ésszel sikerült az egész színjáték megtervezését kamerába is elkotyognia. Felejthetetlen teljesítményt nyújtott a decemberi parlamenti obstrukció idején is, amikor vásári kofaként óbégatva rohamozta meg a fideszesek padsorait Kunhalmi Ágnessel karöltve. Majd következtek – szintén Kunhalmival párban – a helyesírási performanszok: előbb a „fojt” igével gyűlt meg a baja, majd a „minket” szó járdára graffitizése haladta meg a képességeit. Kiapadhatatlan humorforrás ez a Bangóné! Aki az elmúlt hónapokban nem kacagta magát könnyesre a Bangóné–Kunhalmi-duetten, az vagy reménytelenül sótlan, vagy Bangónénak és Kunhalminak hívják…
    Ám ennél is lényegesebb: Bangóné be van oltva politika ellen. Már 15-20 IQ-val is könnyen belátható, hogy a szavazókat tilos sértegetni, hiszen őket meggyőzni kell, és a saját táborhoz csalogatni. Aki lepatkányozza politikai ellenfele híveit, az vagy síkhülye, vagy a politikai ellenfelének dolgozik. (Utóbbit szerintem elegánsan zárjuk is ki a lehetőségek közül.)

  20. Jobban szerint:

    “https://pestisracok.hu/bangone-kerem-le-ne-mondjon-az-eg-szerelmere/”

  21. Jobban szerint:

    Milyen politikai párt az, amely megtűr esztelen politikai hibák sorozatát folyamatosan vétő parlamenti?!?!?! képviselőt?!?!?!? a tagjai között?

  22. Jobban szerint:

    “kocsmai szintre jutottak az ellenzéki pártok… az ellenzéki pártok egymásra licitálnak durvaságban, de ebből csak rosszul jöhetnek ki….Bangóné Borbély Ildikó nem az MSZP kevésbé ismert politikusa, hanem a párt „első vonalába tartozik”, ez pedig a morális problémák mellett felveti az alkalmatlanság kérdését is… az elmúlt időszakban ő és több ellenzéki képviselőtársa is használt már személyeskedő, durva, sőt, helyenként „primitív” hangnemet. …az ellenzékben mintha verseny alakult volna ki, hogy ki tud durvábbat mondani, de ezzel „kocsmai szintre” jutnak el, például trágárságokat firkálnak fel középületekre, falakra.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190426_lanczi_csak_rosszul_johet_ki_az_ellenzek_a_durvulasbol

  23. Horváth János szerint:

    Van pofád a kukkolós prostisrácokat idézni?

  24. Jobban szerint:

    Horváth János, “a stílus maga az ember”…ismét definiálja önmagát a személyeskedő, durva, trágár kommenttel, valamint ellentmond önmagának…

  25. Jobban szerint:

    “A patkányozás nem baleset, nem szerencsétlen mondat – a patkányozás bizony a lélek tükre…a politikusból pedig előbb-utóbb egy jól irányzott újságírói kérdésre, sőt, krónikus esetekben anélkül is előtör málló homlokzatú lelki nihilje, egy öncélúan cinikus, fájdalmasan üres, látszatból gazdálkodó belső univerzum.
    Ilyenkor szoktak megesni ezek a kis patkányozgatások. (Kisanyámozások, kurvaerősképezések, horribile dictu diktátorozások.) A patkányozás nem baleset, nem szerencsétlen mondat, nem alkalmi elővigyázatlanság – a patkányozás bizony a lélek tükre.
    Ez a politikus szavatossági idejének vége.
    Ilyenkor kell lemondani, visszamenni feltöltődni a nádudvari óvodába, esetleg valami csendes kis nonprofitba hűtlen kezelni, aztán pár év múlva esetleg visszajönni, ha az ember felvarrta lelki ráncait, vagy talán inkább akkor se….Aki valahol a kanyarban elhagyta a lelkét, és minden emberi minimálkorrektségét a tűzre dobná még három szavazatért, mert tudja, hogy aki undorító megosztást vet, lelkes bázist arat – nos, az alkalmatlanná vált arra, hogy tovább politizáljon. Aki pedig alkalmatlan a munkájára, váltson. Ellentétben azzal, amit az internet népe Bangónénak kíván, ne dögöljön meg, sőt, meg se rohadjon, ne perzselődjön lassú tűzön szegfűhamuvá – egyszerűen csak váltson, mert itt az ideje, és mert mindenkinek jobb lesz így. Béke, béke, béke már, legyen vége már. Tessék szépen kimondani a boldogító nemet.
    Lehet persze hazudni is, gusztustalan habdumával hímelni-hámolni, szerencsétlen magyar nyelvre mutogatni (ami mindig épp annyira csodálatosan félreérthető, amennyire annak szánják), időre játszani, mert minden botrány elül egyszer. Csak nem érdemes.
    A patkányozás nem apró vétek.
    A patkányozás egy elhúzódó politikusi válság viszketeg tünete,
    elsummantásával pedig a válság nem szűnik meg. A szellemi kiüresedettség, az erkölcsi gátlások pusztulása, az agresszióba forduló tehetségtelenség egy kis elnézéstől még nem megy sehova. Megmarad, és roncsol tovább közhangulatot, szavazatszámot, párthitelt.
    Bangónét le kell váltani, és nem azért, mert ő Bangóné a lövészárok másik oldaláról, és jóleső érzés kipöckölni a helyéről egy rettegett mesterlövészt. Ebben az országban a kormányoldalnak politikailag az a jó, ha minél több Bangóné patkányozza körbe az országot, mert patkánnyal nem lehet választást nyerni. A Magyar Szocialista Párt érdekében kell Bangónét leváltani, és mindenkoron mindazokat, akik hosszú és terméketlen politikai pályafutásuk során elbangónésodnak.
    A politikusok lelke fogyóeszköz, a lelkileg szervizeletlen politikus pedig épp olyan közveszélyes, mint a tükörradiálon futó pótos IFA. Menjen tehát haza békében pihenni Bangóné Borbély Ildikó, és kövesse őt hosszú, tömött sorokban az összes mindenkori dékás bangóné, fideszes bangóné, jobbikos bangóné, elempés bangóné, momentumos bangóné.
    Nem a Fidesznek, hanem az MSZP-nek lesz jobb, ha Bangónét menesztik. Nem kicsit. Nagyon.
    Azon ritka helyzetek egyikében leledzünk, amikor a nemzeti érdek a pártérdekkel egybeesik. Most tehát vétek pártérdek ellen cselekedni.
    Lejárt szavatosságú emberek konzerválásából pedig ne csináljunk rendszert.
    https://mandiner.hu/cikk/20190427_kohan_matyas_bangone_es_a_lelek_tukre

  26. Horváth János szerint:

    Szerintem Bangóné t te ihletted.

  27. Jobban szerint:

    Horváth János savanyú a szőlő? Hárítani kell valahogy a dicstelen mondatokat?
    A baloldal valljuk be jobb képviselőket érdemelne…

  28. Jobban szerint:

    Adófizetőként nem szeretném, ha a jövedelmemből levont járulékokból olyan képviselőt pénzelnének aki “patkányozik”, hatásvadászként a földön fetrengésre buzdít, álhelyzeteket kreálva, “elsővonalbéli” képviselőként ilyen szintű helyesírással “mutat” példát.

  29. Jobban szerint:

    “Várjuk a jogvédő, polkorrekt civil szervezetek, na és természetesen az MSZP elhatárolódását az eddig példa nélkül álló, magyar embereket gyalázó mondatok miatt.”
    https://www.flagmagazin.hu/heti-lampas/bangone-szerint-a-fidesz-szavazok-patkanyok

  30. pl szerint:

    Jut eszembe… Mikor lesz patkányirtás Budapesten, és az országban? Remélem nem voltam félre érthető…

  31. pl szerint:

    Grafomániás Jobban! Kurva sok mindent nagyon nem szeretnék/szeretnénk, az adónkból finanszírozni! De ti ezt tombolásotokban úgyis csak a végén értitek majd meg. Lehetne sok példa előttetek, hogy a nagy rablások után mindig a kicsik szopják meg. De csak told ezt az egyre süllyedő szekeret a nyáladzó, demens hajóépítővel!

  32. Jobban szerint:

    “Őket patkánynak nevezni nem hogy nem jó ötlet, hanem politikai szűklátókörűség, a politika nem értésének, a politikai alkalmatlanságnak a bizonyítéka.
    És már csak azért is le kell mondania Bangónénak, mert ez nem hasznos, mert ha lepatkányozod a Fidesz szavazóit, akkor biztosan nem fogod meggyőzni őket. Mert a kormánypárt ezt a patkányozást úgy fogja ráégetni az ellenzékre (és ne legyünk álszentek, ezt tette anno az MSZP a köteles beszéddel), hogy az nem lesz jó senkinek. Ez valószínűleg már nehezen menthető, de a lemondás, vagy ha ez nem történik meg, akkor a kizárás az egyetlen lehetőség ennek elkerülésére.
    Márpedig Bangónének nem ez az első olyan mozzanata, ami bizonyítja, hogy alkalmatlan képviselőnek. Az MSZP-nek lépnie kell, Bangónénak távoznia kell.”
    https://merce.hu/2019/04/26/itt-az-ido-hogy-bangone-borbely-ildiko-elmenjen-pihenni/

  33. Jobban szerint:

    “a szocialista Bangóné Borbély Ildikó „vicces” akart-e lenni, vagy nem ismeri az összefüggést egy párt népszerűsége és annak szavazói között, nem tudni, de tény, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett az ATV csütörtöki műsorában.”
    http://www.blikk.hu/aktualis/politika/bangone-borbely-ildiko-sok-a-patkany-magyarorszagon/w8cj93p

  34. Jobban szerint:

    „Azért csak hogy egy mondatot mondjak, ha már szókimondó vagyok… Sok a patkány Magyarországon. Ha már a patkánytéma így felhozódott.”
    Az ezután azonban nem „hozódott fel” a beszélgetésen során, hogy az állandóan a közbeszéd állapotáért aggódó ellenzék szerint mennyire etikus közel hárommillió Fidesz-szavazó magyar állampolgárt egy tévéműsorban lepatkányozni.”
    https://demokrata.hu/magyarorszag/bangone-sok-a-patkany-magyarorszagon-123389/

  35. Dagobert bácsi szerint:

    A patkány nagyon okos állat! Egy eszik a kihelyezett ételből, a többi nem! Így csak olyan anyaggal lehet elpusztítani, amely több nap múlva hat!

    Orbánnak is vannak előkóstolói! Az erzsébeti templomavatásnál a TEK már két nappal előbb kitelepült. Az ünnepség napján az Orbánnak felszolgálandó ételeket több előkóstoló is megvizsgálta! Orbán is okos! Még az előkóstolt ételeket sem fogyasztotta, mindössze egy kávét ivott!

  36. Jobban szerint:

    “Le a kalappal Bangóné sokoldalúsága előtt! Minden húron játszik. (Ráadásul élvezi saját sziporkáit…) Hol látványtervezőt alakít, aki megfekteti harcostársait a köztévében, máskor kortárs festőt, aki telefonfülkéket mázol össze a Váci úton randalírozva. Volt, hogy katonai szakértőként nyilatkozott; kijelentette: szamárság honvédséget tartanunk idehaza. Ildikó asszonytól tudjuk azt is, hogy az édesanyák eredendően baloldaliak. Most meg itt ez a megállapítása: sok a patkány az országban. Mi jöhet még?”
    http://mindenszo.hu/pilhal-gyorgy-egy-patkanyszakerto/

  37. Jobban szerint:

    “Már csak az MSZP védi az utolsó vérig Bangóné patkányozását”
    https://pestisracok.hu/mar-csak-az-mszp-vedi-az-utolso-verig-bangone-patkanyozasat/

  38. Dagobert bácsi szerint:

    Göncz Árpádot is patkányozták anno.

  39. Kkk szerint:

    Inkább lennék patkány mint féreg mint az mszp-sek

  40. Jobban szerint:

    “mind Bangóné, mind az MSZP szánalmas magyarázkodásba kezdett az esetet követően, tényleges megbánásra, egy tisztességes bocsánatkérésre azóta se került sor. Ennek oka pedig nyilvánvalóan csak az lehet, hogy Bangóné egyszerűen óvatlanul kimondta azt, amit a szocialista politikusok gondolnak a magyar választókról. Ekkora gyűlölet él a választásokat sorra elbukó, alkalmatlan szocialistákban a választókkal szemben – hívta fel rá a figyelmet az Origo.
    Bangóné Borbély Ildikó politikai pályafutása egy gyűlöletkampánnyal kezdődött: ő volt a határon túli magyarok állampolgársága elleni Gyurcsány-kampány arca. Így egyáltalán nem meglepő, hogy a gyűlölet megint ilyen erővel robbant ki belőle.”
    https://hirtv.hu/ahirtvhirei/ezert-nem-ker-elnezest-az-mszp-a-patkanyozas-miatt-2480229

  41. Nagyapó szerint:

    Dagobert bácsi! Gönczöt saját börtöntársai patkányozták (vajh miért?).
    Az ’56-osok nem a választókat patkányozták le és nem állt mögöttük párt, mint az MSZP Bangóné mögött, akik vállalják ezt a szemétséget.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  42. Horváth János szerint:

    Na szóval, mi van a Bayer féle patkányozással?

  43. Kkk szerint:

    A csepeli mszp figyelmeztesse a patkányozó jelöltjüket, hogy Csepelre ne jöjjön jó ideig mert nem tudják garantálni a testi épségét, elég sok erre a patkány, még megharaphatják.

  44. Tsepeli szerint:

    Inkább legyek patkány egy bangóné szemében mint egy büdös koszos cigány mint amilyen bangóné és családja.

  45. Lili Züllig szerint:

    A kínai horoszkóp szerint a 1900,1912,1924,1936,1948,1960,1972,1984,1996,2008 évben született emberek mind patkányok. A 2020-as év is a patkány éve lesz. Csóközön 😘

  46. Jobban szerint:

    “Gulyás Gergely: A magyar ellenzék végtelen intellektuális mélységét bizonyítja Bangóné patkányozása….Az eddig nem volt szokás a magyar közéletben, hogy „nem csupán egymást, hanem az egyes pártok választóit is a legdurvábban minősítsék, ráadásul úgy, hogy ehhez a Magyar Szocialista Pártnak semmilyen hozzászólása nincs…Jobb lenne itt megállni, nem biztos, hogy mindenkinek részt kell venni a közéletben. Aki már attól sem tudja távol tartani magát, hogy az ellenfél választóit minősítse, annak biztosan nem kell részt vennie a közéletben.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190427_gulyas_gergely_a_magyar_ellenzek_vegtelen_intellektualis_melyseget_bizonyitja_bangone_patkanyozasa

  47. Jobban szerint:

    „»Látni kell, hogy Magyarország fele a Fideszt támogatja…. Erre,…Bangóné Borbély Ildikó arra tesz utalást, hogy a Fideszesek patkányok lennének.
    Mélységesen felháborít. Felháborít azért, mert ma Magyarországon nem az árkok ásására, hanem a hidak építésére van szükség. Mert nem a gyűlölet keltésére és gerjesztésére, hanem a politikai békének a megteremtésére van szükség….
    Tudjátok, legjobban az szomorít el, hogy minden egyes nap azon dolgozunk, hogy betemessük azokat az árkokat, amelyek a társadalmunkat mérgezik. És akkor jön Bangóné és kezébe veszi az ásót…Remélem lesz következménye a kijelentésének.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190426_legyen_kovetkezmenye

  48. Jobban szerint:

    “Mire felkelünk holnap, Bangóné már nyilván nem országgyűlési képviselő.
    Mire felkelünk holnap, Bangóné már nyilván nem országgyűlési képviselő. Mert.
    1. Ellenzéki képviselőként lepatkányozott több millió magyart.
    2. Nem érti a magyar nyelven neki szánt kérdéseket, s még visszakérdezésre sem tudja felfogni, mit kérdeznek, s ő mit mond válaszként. Azaz alkalmatlan országgyűlési képviselőnek.
    Több opció nincs.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190426_peto_peter_tobb_opcio_nincs

  49. keménylegény szerint:

    Nem lepődnék meg, ha a végén csepeli polgármesterjelölt lenne….

  50. EgyNarancsBolsi szerint:

    Azért ez tényleg nem volt szép tőle! A patkányok közel sem olyan agresszívek mint a fityisz-hívők! 😀 😀 😀

  51. Dagobert bácsi szerint:

    Bayer Zsolt szerint: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”

  52. Johnny szerint:

    A maradék 7,2 millióból, a maradék 4 millió munkaképes elfeledne adózni, drága Zsoltikám, azt hiszem leszopnád saját magad! Csak, hogy a szavaiddal éljek. 😉

  53. Jobban szerint:

    “Úgy tűnik, hogy egyformán értik az emberek, amit Bangóné mondott és ez tulajdonképpen egy politikus tragédiája, hiszen Bangóné nem csak a saját nevében nyilatkozik, hanem nyilvánvaló az MSZP-ben szocializálódott, következésképpen hiába próbálják úgy feltüntetni, hogy ez egy egyéni „teljesítmény”, arról szól, hogy a szocialistáknak ez a véleménye a szavazókról. Ha demokráciáról beszélünk, akkor adjuk már meg azt a lehetőséget, hogy a szavazók nem minősítjük.”https://hirtv.hu/magyarorszageloben/csizmadia-laszlo-ez-egy-politikus-tragediaja-2480178

  54. Dagobert bácsi szerint:

    A Fidesz 5-ös számú párttag-könyvének tulajdonosa nyilvánvalóan a Fidesz és annak hívei nevében rohadtállatozta le a 2.8 millió Fidesz-szavazón kívül az összes magyar állampolgárt! Ugyanis a Fidesz az elmúlt egy év alatt sem határolódott el Bayer Zsolttól és nem zárta ki!

  55. Horváth János szerint:

    Ennyire féltek?

  56. Dagobert bácsi szerint:

    Be vannak szarva a hatalom és a zsozsó elvesztésétől!

  57. dühös magyar szerint:

    Amúgy akik nem írtak alá a fityesznek, azoknak a neveit miért írták fel a kapucsengő alapján? Más is tapasztalta ezt?

  58. Lennox szerint:

    Bayer ennél különbeket, konkrétabbakat mond és régóta. Az bocsánatos bűn? Akkor nem volt ennyi mimóza. Aki magára vette, az pattog.

  59. […] – fogalmazta meg a konklúziót a patkányozós politikus. […]

Itt lehet hozzászólni !