Azzal kampányol a DK, hogy Csepelre telepítik a Hős utcai gettólakókat

Egyszer ezt ők valóban megtették

Csepel.info

Hős utcai drograzzia – fotó: Zsaru magazin

A Csepel.info úgy tudja, hogy a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai azt terjesztik Hároson, hogy ide telepítik a szanálásra kerülő Hős utcából a lakókat, főként a drogosokat.

A történet csattanója, hogy 2010 előtt valóban voltak betelepítések, méghozzá a IX. kerület gettósodott bérházaiból. Ráadásul éppen a jelenlegi szocialisták és DK-sok álltak mögötte. Akkor, a milliárdos ingatlanüzlet miatt pörgetett áttelepítések idején a most cigányozó szimpatizánsok kikérték maguknak, hogy bárki “rasszista indítékból” vádaskodjon.

Felszámolják a Hős utcai gettót

Az év végéig lebontják a Hős utcai gettót, az ottani önkormányzat folyamatosan vásárolja fel a lakásokat. Valójában egyetlen, nagyobb házról van szó, ahol a drogosok miatt állandó a rendőri jelenlét – ám ez a drogterjesztőket nem nagyon zavarja. Már amíg szabadlábon vannak: a rendőrség éppen április elején számolt fel ott kilenc drogtanyát.

A Hős utcai gettó megszüntetésének hírére a környékbeli kerületekben, főként Zuglóban valóságos hisztéria alakult ki a kirajzó drogosok miatt. Ők inkább a belvárosi környezethez ragaszkodnak, messzebbre nem szívesen költöznének. Ettől függetlenül mindenhol, Csepelen is megjelent már a rendkívül olcsó “zombidrog”: emiatt több kábítószer-fogás volt az elmúlt hetekben, és nagyobb rendőrségi jelenlét van a kerületünkben.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a hárosi rémhírek miatt több bejelentés érkezett az önkormányzathoz állítólagos Hős utcai áttelepítésekről. Ezeket egyenként ellenőrizték, és egy sem bizonyult igaznak.

A 2010 előtti beköltöztetéseket egyébként Németh Szilárd leplezte le. Ő polgármesterré választásakor megüzente a a többi budapesti polgármesternek: ha közülük bárki Csepelre meri telepíteni a nem kívánt szociális bérlőit, innen fog hasonló szomszédokat kapni. Amíg fideszes vezetése van Csepelnek, az ígéret megmarad, ám eddig nem kellett teljesíteni – tudtuk meg önkormányzati forrásból.

Érdekelt cég az MSZP-DK mögött

Információink szerint a csepeli MSZP-DK szövetséget az az ingatlanbefektetésekkel foglalkozó offshore-cégcsoport segíti, amely a Csepel SC sokmilliárdos ingatlanegyüttesét is megszerezte. A cégcsoport szeretné a Csepel SC területét beépíteni, ehhez azonban elengedhetetlen a csepeli politikai vezetés megszerzése. A jelenlegi, fideszes önkormányzat ugyanis hallani sem akar a sportlétesítmény lebontásáról és beépítéséről.

Egy lakóparkos-plázás beépítési terv a sok közül: ezen a terven meghagyták a stadiont, ám azt nem újítanák fel, csak feltételekkel (forrás: Archiplan.hu)

Információink szerint ez az ingatlanbefektető cég szerezte meg a gyári munkásszállók többségét is. Ezek között van olyan is, amelyik a valóságban fizetős hajléktalanszállóként működik. Úgy tudjuk, hogy a cégcsoport az elmúlt években megpróbálkozott munkásszállók építésével is a Csepel Művek területén – az önkormányzat jelenlegi vezetése miatt egyelőre sikertelenül.

Abban az esetben azonban, ha a politikai akadály megszűnne, beépíthetnék a Csepel SC és a volt Görgey iskola telkeit. Korábban lakóparkokat terveztek ezekre a helyszínekre, de nem kizárt a munkásszálló vagy a diákszálló-építés sem. Takács Mónika, az MSZP-DK és a Momentum polgármester-jelöltje mindenesetre máris szociális lakásokat ígért a megválasztása esetére. Ez arra enged következtetni, hogy az építkezés fejében a szobák meghatározott százalékát szociális lakásokként adhatnák ki csepeli vagy más kerületekből érkező bérlőknek.

Csepel.info

16 hozzászólás “Azzal kampányol a DK, hogy Csepelre telepítik a Hős utcai gettólakókat” bejegyzésre

  1. miki szerint:

    Kéne egy rendes impresszum, hogy lehessen perelni benneteket a hazugságokért. Nyilván nem Mr Gabeet, mert Ő egy szimpatikus lúzer, ellentétben Ábel Úrral, e cikk szerzőjével, aki pedig aljas.

  2. admin szerint:

    A DK-sok között akad, aki nevét vállalva terjeszti “az igét”. Tessék csak megnézni a Facebookot, nincs itt semmi ferdítés!

  3. miki szerint:

    A cikkben az van, több bejelentés érkezett az önkormányjzathoz Nem látok önkormányzati megszólalót, hogyan kerül egy pártlaphoz egy önkormányzathoz érkezett bejelentés?

  4. miki szerint:

    Linket szívesen fogadnék, s ha a facebookon van a hülyeség, azt kell írni és nem az önkormányzatra hovatkozni.

  5. Johnny szerint:

    Admin!
    Mit ellenőriztek ti?
    Én a saját tulajdonú lakásom, ha eladom akárkinek, az hol és milyen alapon tartozna már rátok? Baromságokat ne írkáljatok már!
    Leköteleznétek, ha nem hazudoznátok mindenütt!

  6. miki szerint:

    Ja és azért lenne jó ha perelni lehetne a csepel.infot, mert akkor többé Ábel úr se merné leírni azt a hazugságot, hogy most már minden ellenzéki erő mögött ingatlanfejlesztők vannak. Hát ki a szar olt az, aki a Béle téri változtatási tilalmat feloldotta, hogy a baráti ingatlanfejlesztők építési engedélyt kaphassanak? Az MSZP? A DK? A Momentum?

  7. Jenő szerint:

    Cím alapján le lehet ellenőrizni bármelyik ingatlan tulajdonjogi helyzetét. Még magánszemély is ingyen megteheti évente két alkalommal.

  8. Dagobert bácsi szerint:

    Én sokkal jobbat tudok! A csepeli Fidesz bukása után telepítsük őket Csepelről a Hős utcába! 😛

  9. bagoly szerint:

    “OO”

  10. Jenő szerint:

    Én Dagoberttel kezdeném az áttelepítést. Undorító, hogy mit műveltek Csepellel 16 éven keresztül.

  11. Jobban szerint:

    Nem gondolom, hogy bárki a balliberális térfélről, aki helyzetbe kerülhetne az önkormányzati választások után most bevallaná, hogy igen, lesznek betelepítések és a fent vázolt helyzet valós. Miért tennék? A kettős gyilkosságot is azért lehetett leleplezni, mert az egyik áldozat mikrofonnal ment a találkozóra, tehát esély sem lehetett volna a “nagy MSZP-s káder” lebuktatására, ha nincs hangfelvétel. Miről beszélünk? Igen, voltak betelepítések, szociálisan hátrányos helyzetűeket telepítettek Csepelre, igen vannak munkásszállók Csepelen…
    Tehát, kórházbezárás, kettős gyilkosság, galvániszap szennyezés, ígérgetés 4 cikluson keresztül, azaz 16 éven át, amikor csak a fű nőtt Csepelen….”csepeli érdekek és értékek képviselete”?!?!
    és van olyan kommentelő, aki ezek után jót mulat azon, hogy a csepeli Fideszt kellene máshová telepíteni….
    Milyen gerincről beszélhetünk? Milyen erkölcsről? A saját hitvallásukhoz sem hűek….

  12. Horváth János szerint:

    Ha nincs diktafon, a hülye rendőrök nem találják meg az áldozatokat se!
    Né! Rájött, hogy az eperföld az más tészta!
    Gerinc? Egy tucat anatómus sem találna benned olyat!

  13. Dagobert bácsi szerint:

    Orbán kettős ügynök, titokban még ma is dolgozik Sorosnak! Mit gondoltok, minek építi a stadionokat? Majd ha az összes fideszes bent lesz, nem kell őket többé kiengedni! 😛

  14. Jobban szerint:

    Horváth János, önmaga vállalásához sem hű, miről beszél?
    Volt diktafon és kiderült sok minden az MSZP háza tájáról. Azóta is fáj az igazság, nemde?
    Jó lenne ha a megtörténtekre nem derült volna fény? Napvilágra kerültek a történtek.
    Az eperföldi terror sem “válik a 16 évig regnáló MSZP ” javára. A hangzatos kampány mondatok “csepeli érdekek és értékek képviselői” nagyon jól hangzottak, de a valóság egész mást tükrözött. Milyen erkölcsről beszélhetünk? Nem felejtünk.

  15. Horváth János szerint:

    Olvasd el az előző bejegyzésedet, próbáld összevetni a dolgokat!

  16. Johnny szerint:

    Jenő!
    OK! Megnézi a kecóm tulajdoni lapját…
    És? Mesélj… Kérlek!!!
    😀

Itt lehet hozzászólni !