Csepelen is megkezdődött az Európai Parlament választási kampánya

Csepel.info

A Fidesz a házról házra járós kampányban hisz, ők csak mutatóban voltak jelen a piacnál

 

A Munkáspártot személyesen Thürmer Gyula képviselte – ők a sétáló utcában gyűjtöttek

A szocialisták a kabai Bangóné Borbély Ildikóval, a Szeviép-botránnyal elhíresült szegedi Ujhelyivel és a szigethalmi Takács Mónikával kampányoltak: utóbbi lesz a csepeli polgármester-jelöltjük

Kerületünkben a piacnál és a sétáló utcánál települtek ki a pártok aláírásokat, ajánlásokat gyűjteni.

Információink szerint a Fidesz-KDNP, a Jobbik, az MSZP, a DK, a Momentum és a Munkáspárt standjánál lehetett a pártok képviselőjelöltjeit támogatni. A legtöbb ember szerint a következő Európai Parlament legnagyobb kihívása az lesz, hogy sikerül-e a tömeges illegális migrációt, és vele a terrorizmust megfékezni, vagy Európa káoszba süllyed, elveszíti szellemi és kulturális gyökereit.

20 hozzászólás “Csepelen is megkezdődött az Európai Parlament választási kampánya” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Thürmer Gyula a maga módján annyiban egyenes, hogy kitart az elve mellett, nem volt már minden párt, formáció színeiben. Van gerince.

  2. Kasi szerint:

    Egy nagyon fontos tényfeltáró vélemény látott napvilágot, amit mindenkinek ismernie kell:
    “Pontosan tudnia kell mindenkinek, aki a DK-ra, Gyurcsány pártjára, és a vele szövetséges valamennyi pártra ad szavazatot, az mi mellett kötelezi el magát!
    – Európai Egyesült Államok
    – A nemzeti Himnuszunk eltörlése
    – A nemzeti lobogónk megsemmisítése
    – Az anyanyelvi oktatás és nyelvhasználat lecserélése egy primitiv matróz-frangol nyelvre, ami a migránsok számára is megtanítható.
    – De a legfőbb céljuk a Szentkorona eltávolítása, megsemmisítése és beolvasztása.
    Vagyis egy liberális kánon szellemiségét akarják államvallásként bevezetni, olyan brutális diktatúrát készülnek kiépíteni, ami
    felszámolja az emberi közösségeket, elsősorban a nemzeteket, a vallási közösségeket és a családi kapcsolatokat. Végül totális
    kiszolgáltatottságba taszítanák a polgárokat.”
    Nem is rejtik véka alá a tervük kereteit (EEÁ) Gyurcsányné fennhangon hirdeti is, hogy mit fog képviselni az Európai Parlamentben. Akik velük szövetkeznek, azok pontosan tudják is, hogy kikkel vannak egy platformon, és vállalják a gyurcsányi, nemzetmegsemmisítő programot.
    Hát ennek figyelembevételével, ennek ismeretében tessék aláírni majd voksolni az EP választásnál. Tudnia kell a népi bölcsességet: “aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók”.

  3. Horváth János szerint:

    Szeretnétek azt a koronát a Viktor fején látni, mi?

  4. Jobban szerint:

    Horváth János próbáljanak meg kigyógyulni az Orbán fóbiájukból. Ilyen formátumú politikusa rég volt és soká lesz Magyarországnak. A miniszterelnök úr tisztában van a határaival és nincs kompetencia hiánya…mint egyes Paprika Jancsi baloldali vezetőknek.

  5. Jobban szerint:

    “Agyonverték Bangónét egy nyilvános vitán…vitának csak formailag lehet nevezni, mert Novák Katalin államtitkár minden túlzás nélkül agyonverte a felkészületlen, üres frázisokat mondó, nehezen fogalmazó MSZP-s politikust, Bangóné Borbély Ildikót. Még az ellenzéki Népszava is ezzel a címmel számol be a tegnap esti vitáról: Novák vs. Bangóné – 1:0.

    Bangóné az elmúlt hónapokban vált viszonylag ismertebbé, bár nem szakmai teljesítményével. Ő volt az az MSZP-s képviselőnő, aki a köztévében azt javasolta a többi ellenzéki képviselőnek, hogy feküdjenek hasra a földre, mert ez – elnézést Bangóné kifejezéséért – „kurva erős kép lesz”. Később pedig sírást tettetve arról beszélt egy felvételen, már a földön fekve, hogy milyen borzalmas, hogy ezt fogják látni a gyermekei. Vagyis: kreált egy helyzetet, hazudozott, majd eljátszotta, hogy igaz.
    Később borzalmas helyesírása miatt nevetett rajta egy ország. A „fojtani” igét ly-nal írta le, Kunhalmi Ágnessel így próbáltak tüntetni….most került a legkellemetlenebb helyzetbe. Végre elmondhatta volna, hogy miben nem ért egyet a kormány családpolitikájával. Ott ült vele szemben az államtitkár, Novák Katalin. Csakhogy Novák Katalin mögött szakmai tudás, érvek voltak, Bangóné mögött meg – semmi. A közönség rendszeresen kinevette Bangónét. Például akkor, amikor Bangóné összevissza beszélt a statisztikai adatokról, és Novák Katalin ezt mondta: „A statisztika világa a helyesíráshoz hasonlóan nehéz terep!”
    https://www.origo.hu/itthon/20190328-bangone-vita.html

  6. Jobban szerint:

    “Novák Katalin elmondta azt is, mennyire nevetséges, hogy most bírálják az intézkedéseket, viszont amikor a szocialisták voltak kormányon, több családellenes törvényt hoztak: eltörölték a gyes harmadik évét, csökkentették a családi pótlékot élvezők körét, és az első Fidesz-kormány más családbarát intézkedését is megszüntették. Ugyanakkor joggal sorolta mindazt a rengeteg intézkedést, amit a Fidesz tesz azért, hogy minél több gyerek szülessen. Egy alkalommal az volt Bangóné érve, hogy nem elég, ha a kormány pénzt ad a fiataloknak.”
    https://www.origo.hu/itthon/20190328-bangone-vita.html

  7. Gábor László szerint:

    Önnek joga van tudni ! :
    A fidesz meg akarja állítani Brüsszelt !
    Tehát NEM együttműködni akar az Uniós országokkal – Uniós tagországként , hanem MEGÁLLÍTANI akarja !
    Erről a szándékáról : plakátokat tett közzé közpénz!!!milliárdokból fizetve , és konzultációs baromságot is folytatott további közpénz-milliárdokért !
    Hazug Hazaáruló Tolvajfidesz NE állítsd meg az EU-t , mert Magyarország lakossága VALÓDI NÉPSZAVAZÁSSAL (és nem ócska vadulhazug nácipropaganda konzultációs marhasággal) döntött arról,
    hogy tagország legyünk !
    Állítsuk meg a Hazug Hazaáruló Tolvajfideszt !!! ( amelyik nem rettent vissza az agymosó nácipropagandától – és ezzel “nyert” választást )
    NE küldjünk egyetlen tolvajpárti képviselőt se az EU parlamentjébe !
    NE adjunk egyetlen szavazatot se a felcsúti hazug tolvaj diktátor fasiszta pártjára , mert az Ő CÉLJUK :
    BRÜSSZEL MEGÁLLÍTÁSA és az EU pénzek lenyúlása , a magyar adófizetők pénzének : ” JELLEGVÁLTÁSA ” (kósa lajos….)
    Mocskosfidesz TAKARODJ !

  8. Jobban szerint:

    Nettó gyűlöletbeszéd magáért beszél.
    Fizetett, külföldi érdekeket képviselő, hazudozó, országot nyomorba döntő, kihasználó, minden alapot nélkülöző, levegőbe beszélő Paprika Jancsi politikusokból elég.

  9. Horváth János szerint:

    Gyűlölet beszéd? Talán amit a főnököd elugatott.

  10. Jobban szerint:

    Horváth János: érdemi párbeszéd? Személyeskedés, sértegető, alpári
    (Az illemet megszegő (személy), a jó ízlést sértő (magatartás, viselkedés, megjelenés), ami feltűnően alatta marad a társadalmilag elfogadott szabályoknak, az illem által megkövetelt mértéknek.Feltűnően alacsony színvonalú (állapot, hely, tevékenység), amely alsóbbrendűnek, hitványnak tartanak)
    megnyilatkozásokkal tarkítva. Ez a cél? “A stílus maga az ember.”

  11. Nagyapó szerint:

    Gábor László hajaz a kacsa fenekére. Olyan szapora és annyi értelme van!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Dagobert bácsi szerint:

    Jobban és Nagyapó a koncot védi, amit Németh Szilárdtól kap! Nincs veszélyesebb a kommunistánál, amely nem az elvet, hanem a zsákmányt védi! Főleg ha a munkásőr fajtából való!

  13. Horváth János szerint:

    Jobban!
    Csak a megszólítotthoz igazítom a stílus, hogy megértse!

  14. Tóth kati szerint:

    T.Gábor elvtárs!Ha ez a kormány mindent ellop,az eus pénzeket is,ahogy írod,akkor meséld már el miből épül-szépül az ország?Miből telik a családok segítésére…stb?

  15. Tóth kati szerint:

    Ki ez a Horváth János?Csak nem egy proli szoci vitéz?Ha az,üzenem neki,eljárt felettük az idő.Unalmasak,büdös öregszagúak,eszük nincs,nem is volt.Soha semmit nem hoztak létre,csak pusztítottak.Kérem szépen hagyja csepelieket békén!Nem kérünk nagyívű hozzászólásaiból.

  16. Horváth János szerint:

    Tóth kati!
    Szerintem, addig jó, amíg nem tudod. Nem tisztem védeni a szocikat, de abban az időben
    épült ujjá az ország, épült néhány százezer lakás, gyárak üzemek ezrei, iskolák, kórházak stb.
    Ha neked ez jelenti a pusztítást, az már orvosi eset.

  17. Jobban szerint:

    Horváth János, bármit, bármihez igazít (jó kifogás, sohasem rossz…), egyben definiálja saját magát….

  18. Jobban szerint:

    Dagobert, úgy tűnik nem zavarja, hogy azt sem tudja miről ír…a lényeg, hogy ütős legyen, nem baj ha köze nincs a valósághoz. Bravissimo. Igazi balliberális stílus, a legrosszabb fajtából.
    Bár nem vagyok és nem lennék balliberális szavazó, de bizonyára vannak jó szándékú baloldali szavazók. Sajnos akik itt, ezen az oldalon képviselik a balliberális beállítottságot nem tartoznak ehhez a körhöz.

  19. Jobban szerint:

    Horváth János, a csepeli szoci időkben pont kórház bezárásra került sor, kettős gyilkosság, eperföldi terror és galvániszap szennyezés sújtotta Csepelt. “Köszönjük”, hogy bár nem vállalja, mégis védi a 4×4 azaz 16 év hanyatlást Csepelen.

  20. Horváth János szerint:

    Értelmezni kellene, hogy mire válaszoltam, ha esetleg nem megy segítek.
    A jelenlegi kurzusnak volt 9 éve, hogy újra indítsa a kórházat, Németh megígérte.
    Megtörtént? Nem, tehát hazudtak.
    Aki a köztörvényes gyilkosságot, vagy a pártokhoz semmilyen szállal sem köthető
    eperföldi történetet a szocik nyakába akarja varrni, az bizony agyilag sérült.
    Először meg kellene jelölni, hogy hol írtam az elmúlt 16 évről, aztán lehet acsarkodni.

Itt lehet hozzászólni !