A májusi választások tétje, hogy meg tudjuk-e védeni Európát a tömeges bevándorlástól

Pesti Srácok

A Magyarországot érő bírálatok és támadások vége valahogy mindig az, hogy támogatni kell a bevándorlást – jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz EP-választási programjának bemutatásán a Bálna Rendezvényközpontban, ahol 7 pontban üzent hadat a brüsszeli “buborékelit” birodalomépítő és migránscsalogató terveinek.

A miniszterelnök átfogó képet adott Európa helyzetéről, a Juncker-bizottság kudarcos mérlegéről, a valóságtól elszakadt nyugati elitről, a növekvő népi elégedetlenségről. Az európai bevándorlási válság, identitásválság, demográfiai válság és politikai válság közös okaként a birodalomépítési törekvést jelölte meg, amely fel akarja számolni a nemzetállamokat és a keresztény kultúrát. És még az ezen célok szolgálatába szegődött Manfred Webernek is jutott néhány nem túl baráti oldalvágás. A 7 pont támogatására aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz.

Magabiztos, erős és jókedvű a politikai közösségünk, de nem elbizakodott – indította kampánynyitó beszédét a miniszterelnök, aki a Fidesz Európai Néppárthoz fűződő, bonyolulttá vált viszonyáról szólt először. Leszögezte:

A mi jövőnkről mi döntünk, és nem az Európai Néppárt. A választások után meglátjuk, merre fordul a Néppárt. Most úgy tűnik, hogy balra, liberális irányba, az európai birodalomépítés és a bevándorlás irányába. Ha arra fordul, biztosak lehettek benne, hogy nem fogjuk követni.

Manfred Weber magyarokat sértegető nyilatkozatai ellenére türelmet kért Orbán Viktor, és félreérthetetlenül megüzente a Néppártnak, ki tartja kézben a folyamatokat, amikor közölte, hogy nemzeti érdekeinknek megfelelő időben döntünk a továbbiakról.

A kormányfő szavai szerint eddig csupán az múlott az EP-választásokon, hogy jobb- vagy baloldali lesz-e az Európai Bizottság elnöke, noha ez sem ilyen egyszerű, mivel Junckerről azt hittük, jobboldali, erre kaptunk egy tőről metszett európai szocialistát. Most azonban – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor – a pártpolitikai kérdéseknél sokkal fontosabb ügyről dönt több százmillió európai:

Arról, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az Európai Uniónak. Arról, hogy Európa maradjon az európaiaké, vagy adjuk át egy másik, idegen tömegnek. Arról, hogy megvédjük a keresztény kultúránkat, vagy átadjuk a terepet a multikulturalizmusnak.

Ezzel magyarázta a kormányfő, hogy nem a hagyományos jobb-bal értékrend mentén alakulnak a jelenkori törésvonalak, és még az egységesen bevándorlásellenes V4 kormánypártjai is más-más frakciókban ülnek.

A lényeges dolgokban egység, egyebekben szabadság, de mindenben szeretet

– idézte iránymutatóként Szent Ágostont a miniszterelnök.

A BRÜSSZELI ELIT ELSZAKADT A VALÓSÁGTÓL

Orbán világossá tette, hogy a keresztény civilizációnk léte a tét, és feltette a kérdést: miért vetődhet fel egyáltalán, hogy a természetes életmódunkért és a kultúránként kell harcolnunk a saját földrészünkön? Ennek okaként a brüsszeli buborékot, a Nyugat-Európát vezető elitet nevezte meg, amely elszakadt a tagállamokban zajló valóságtól. De Gaulle-t idézte, miszerint egy eszményért csak a realitásokból kiindulva cselekedhetünk, majd kijelentette, hogy az elit nem veszi figyelembe, sőt talán már nem is ismeri a történelmi, demográfiai, kulturális és földrajzi realitásokat.

Ezért sértegetheti az amúgy katolikus bajor Weber a magyarokat. Egy brüsszeli bajor tehet ilyet, de egy müncheni bajor nem tenne

– szúrt oda ismét a nagykoalícióra játszó néppárti csúcsjelöltnek.

A miniszterelnök az uniós tagság magas magyarországi támogatottságával érvelt, amikor azt mondta, a magyarok akarják az EU-t, de elegük van abból, ahogy Brüsszelben mennek a dolgok, és változást akarnak.

MEGÉRTE HARCOLNI

Az uniós vezetés és Magyarország között, lassan kilenc éve folyó vitákról megjegyezte: csak látszólag különbözőek, végső soron mindig arról szólnak, hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni Brüsszeltől olyan utasításokat, amelyek a magyaroknak nem jók. Példaként említette az újabb hitelek felvétele helyett az IMF hazaküldését, a válság lakosságra terhelése helyett a bankok megadóztatását, elszámoltatását és a hitelek forintosítását, a külföldi országok cégeinek fizetett magas rezsi helyett a rezsicsökkentést, a bevándorlók beengedése helyett a migráció feltartóztatását a kerítéssel, végül a szervezett áttelepítés elfogadása helyett a kvóták elutasítását.

A „harci jelentést” ugyanakkor azzal helyezte értelmezési keretbe, hogy Magyarország állapota azt mutatja, érdemes volt és érdemes megvívni ezeket a csatákat:

A magyaroknak egyre inkább van munkájuk, a gazdaság jól teljesít, az ország mai állapotát nem lehet egy lapon említeni a szocialista kormányzás végén uralkodó helyzettel.

NÖVEKSZIK AZ EURÓPAI ELÉGEDETLENSÉG

Az EU eközben nem sok segítséget adott nekünk, ráadásul az egyik legerősebb tagállama éppen elhagyni készül Európát, miközben bevándorlók milliói jutottak be illegálisan – mondta a miniszterelnök, röviden úgy összefoglalva a Juncker-bizottság mérlegét, hogy

az angolok ki, a migránsok be.

Megjegyezte, hogy az elégedetlenség éppen azokban a nyugati államokban nő a legjobban, ahonnan előszeretettel oktatják ki a keletebbi államokat, Magyarországot, Lengyelországot, sőt újabban Romániát.

Sose gondoltam volna, hogy a románokkal vállvetve fogunk harcolni a brüsszeli nyomásgyakorlás ellen, de vállaljuk ezt is

– fűzte hozzá kaján mosollyal Orbán Viktor. Arról beszélt, hogy amíg az EU keleti tagállamaiban az emberek többsége derűlátó a jövőt illetően, nyugaton fordított a helyzet, és az emberek fele-kétharmada szerint a gyerekeik, unokáik rosszabbul fognak élni, mint ők ma. Az elégedetlenség legfőbb forrását mégsem a középosztály gazdasági aggályai jelentik, hanem a bevándorlás. Nyugaton ugyanakkor az emberek mintegy fele, Közép- és Kelet-Európában pedig háromnegyede (Magyarországon 80 százaléka) fontosnak tartja a keresztény kultúra megőrzését. Orbán tőről metszett marxista szövegnek nevezte, hogy Frans Timmermans, a szocialisták bizottsági elnökjelöltje szerint a Közép-Európai országoknak is hozzá kell szokniuk, hogy a jövő a kevert társadalmaké lesz. Ezen a ponton megint a néppárti csúcsjelöltet vette elő egy kis elvi eligazításra:

[…] hogy bútorozhat össze egy ilyen alakkal Manfred Weber?

A BIRODALOMÉPÍTÉS AZ PÁRHUZAMOS EURÓPAI VÁLSÁGOK KÖZÖS OKA

Soha nem indult még útnak annyi ember a történelem során, mint amennyiről most beszélünk, a népvándorlások pedig sosem békés természetűek, hiszen általában olyan helyet akarnak elfoglalni, ahol valakik már élnek, letelepedtek, és meg is akarják azt védeni – ezzel érzékeltette a miniszterelnök az elkövetkező időszak és azon belül az EP-választások tétjét. A népvándorlás okát keresve elismerte, hogy a szegénység, az üldöztetés, a háború, a vízhiány valóban nyomós okok, ám felhívta a figyelmet, hogy ezek eddig is megvoltak.

A legfőbb ok az a fájdalmas tény, hogy sokkal több gyerek születik Európán kívül, mint Európában. A fő ok nem kívül, hanem belül keresendő

– szögezte le. Orbán Viktor kifejtette, hogy Európa kulturális meghasonlással és identitászavarral küzd, ezért van politikai vezetési válság és népesedési problémák is, de a brüsszeli buborék igazi szándéka mutatkozik meg leginkább a történésekben.

Ez a szándék pedig a birodalomépítés. Ezt a célt szolgálja a tagállamok határvédelmi jogainak csorbítása, a migránsvízum, a bevándorlássegítő szervezetek és aktivisták fokozott pénzelése, a migránsoknak osztogatott, pénzzel feltöltött bankkártyák és az ellenszegülő országok megbírságolásának terve is.

fotó: Horváth Péter Gyula

A bírálatok kifutási pontja végül valahogy mindig az, hogy a bevándorlást támogatni kell

– hívta fel a figyelmet a kormányfő, aki arról is beszélt, hogy a keresztény kultúra európai elsőségét is azért akarják felszámolni, és azért akarják behozni párhuzamos kultúraként az iszlámot, hogy ezzel is gyengítsék a birodalomépítés útjában álló nemzetállamokat.

Ezért nem hallunk Brüsszelben semmit a családpolitikáról, csak a migráció legalizálásának fontosságáról

– mondta. Egyértelművé tette, hogy a legális migráció programja valójában egy európai népességcsere-program, és ezzel kell szembenéznünk a május 26-i választásokon is. Az egész törekvés elvi hátterét pedig úgy fogalmazta meg a miniszterelnök:

Mi azt szeretnénk, hogy a gyerekeink ugyanúgy dönthessenek az életükről, ahogy mi döntünk a sajátunkról. Mi ma az ő jogaikért és lehetőségeikért harcolunk.

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS 7 PONT MELLETT, A NEMZETEK EURÓPÁJÁÉRT

Hét pontban foglalta össze a Fidesz uniós választási programját, amelynek a támogatására aláírásgyűjtést is indít a párt:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. (Ezt úgy vezette fel, hogy „ez a legfontosabb, ez esik a legjobban”) Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Nem helyes, ha előre összeáll a jobboldal a bal- és liberális oldallal. Ezért mutassuk meg május 26-án, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és brüsszeli bürokraták mondják ki a homályos hivatalaikban, hanem az emberek

– szólított fel zárásul.

Forrás: Pesti Srácok

26 hozzászólás “A májusi választások tétje, hogy meg tudjuk-e védeni Európát a tömeges bevándorlástól” bejegyzésre

  1. Jobban szerint:

    “Az Európai Bizottság beismerte, valóban kapott pénzzel feltöltött kártyát a szír terrorista
    Az Európai Bizottság a magyar kormány kérdésére adott válaszában beismerte, valóban kapott pénzzel feltöltött kártyát a szír terrorista
    ….az uniós adófizetők pénzéből finanszírozott program keretében – amelyet, mint kiderült, a terroristák is kihasználnak -, a hivatalos összesítés szerint, csak januárban 60 ezren kaptak pénzt ilyen kártyára… a szír Hassan F. esete is bizonyítja, a regisztráció ellenére sem tudják hatékonyan felügyelni, kik igényelnek ilyen kártyát, s ez tovább tágítja a rést Európa biztonsági pajzsán. Nem beszélve arról, hogy az efféle támogatás további millióknak jelent “meghívást” Európába…az EP-ben sorra fogadnak el olyan állásfoglalásokat, amelyekben a közös elem a bevándorlás legalizálása melletti állásfoglalás. Ők legalizálni akarják az eddigi illegális bevándorlást”
    http://mindenszo.hu/most-kaptuk-az-europai-bizottsag-beismerte-valoban-kapott-penzzel-feltoltott-kartyat-a-szir-terrorista/

  2. Jobban szerint:

    “Migránsokat vett fel egy teherhajó, majd elfoglalták a hajót!
    Európát is ugyanígy hódítják meg
    Akciófilmbe illő jelenetek zajlottak le a Földközi-tengeren.
    Az El Hiblu 1 nevű török felségjelzés alatt közlekedő hajó a napokban 108 bevándorlót vett fel a fedélzetére.
    Hálából a migránsok elfoglalták a hajót. Salvini kijelentette, hogy ez konkrétan kalóztámadás.
    AZ!

    Finom megjegyezzük, hogy ugyanez zajlik Európában. Tökéletes szimbóluma ez a hajórablás Európa elfoglalásának: befogadod őket, majd hálából elfoglalják a hajódat / kontinensedet.

    Matteo Salvini olasz belügyminiszter szerdán a Twitteren kalóztámadásnak nevezte a tankerral történteket.

    Ezek a migránsok elfelejthetik, hogy Olaszországba jöjjenek”

    – mondta az olasz bevándorlásellenes belügyminiszter.

    Európa ébresztő!!”

    http://mindenszo.hu/gratulalunk-migransokat-vett-fel-egy-teherhajo-majd-elfoglaltak-a-hajot/

  3. Dagobert bácsi szerint:

    A májusi választás Magyarországon nem dönt el semmit! A hétszáz EU képviselőhöz képest a magyar mandátumok száma nem befolyásol semmit! Mindössze annyit számít az itthoni szavazatok megoszlása, hogy esély van-e Orbán menesztésére egy jövőbeni választáson!

  4. Dagobert bácsi szerint:

    Orbán az aki többtízezer FIZETŐ bevándorlóval árasztotta el Magyarországot! Kínaiakkal, oroszokkal, irániakkal, meg nemfizető venezuelaiakkal! Bezzeg a feketék által legyilkolásra szánt délafrikai fehér farmereknek nem ad ilyen fizetős bevándorlási lehetőséget! Nem fizetőst mint a venezuelaiaknak, meg pláne nem!

  5. Johnny szerint:

    A belvárosban dolgozom. Szóba elegyedek migránsokkal én is. Aki letetette a pénzt, mindenki jöhetett, kontinenstől, vallástól függetlenül! A másik fele egyszerűen szíriai, afgán, iraki, …menekült, akik ittmaradhattak.
    Szóval itthon ezt a témát le kéne zárni, mert rohadt unalmas!
    Be kell menni a Nyugatihoz és beszélgetni velük, nem harapnak, de szívesen mesélnek.

    Dél-Afrika? Azért ott van egy múlt, apartheid a neve, így a fehérek menjenek Hollandiába, ha már megcsinálták maguknak a szart.

  6. Kasi szerint:

    Ide is bemásolom, mert nagyon fontos:
    Egy nagyon fontos tényfeltáró vélemény látott napvilágot, amit mindenkinek ismernie kell:
    “Pontosan tudnia kell mindenkinek, aki a DK-ra, Gyurcsány pártjára, és a vele szövetséges valamennyi pártra ad szavazatot, az mi mellett kötelezi el magát!
    – Európai Egyesült Államok
    – A nemzeti Himnuszunk eltörlése
    – A nemzeti lobogónk megsemmisítése
    – Az anyanyelvi oktatás és nyelvhasználat lecserélése egy primitiv matróz-frangol nyelvre, ami a migránsok számára is megtanítható.
    – De a legfőbb céljuk a Szentkorona eltávolítása, megsemmisítése és beolvasztása.
    Vagyis egy liberális kánon szellemiségét akarják államvallásként bevezetni, olyan brutális diktatúrát készülnek kiépíteni, ami
    felszámolja az emberi közösségeket, elsősorban a nemzeteket, a vallási közösségeket és a családi kapcsolatokat. Végül totális
    kiszolgáltatottságba taszítanák a polgárokat.”
    Nem is rejtik véka alá a tervük kereteit (EEÁ) Gyurcsányné fennhangon hirdeti is, hogy mit fog képviselni az Európai Parlamentben. Akik velük szövetkeznek, azok pontosan tudják is, hogy kikkel vannak egy platformon, és vállalják a gyurcsányi, nemzetmegsemmisítő programot.
    Hát ennek figyelembevételével, ennek ismeretében tessék aláírni majd voksolni az EP választásnál. Tudnia kell a népi bölcsességet: “aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók”.

  7. Betke szerint:

    Kasi, kérjük bemásolni a tényfeltáró vélemény forrását is! Ez így fake news!

  8. Lovas szerint:

    A DK nem titkolja, hogy Európai Egyesült Államokat akar. Akkor valóban megszüntetnék a nemzeti identitást.

  9. Jobban szerint:

    Mellébeszélés helyett, struccpolitika vagy szembenézés a valósággal? Ne ködösítsünk! A bőrünkre megy!
    “Az okos ember más hibájából tanul, a buta a sajátjából sem.” A nyugat-európai káosz, terrorizmus, erőszak- és gyűlölethullám nem eléggé szemléltető?

    “Apokaliptikus jelenetek Görögországban: gyújtogató migránsok, gyerekek a könnygázgránát-záporban – felénk jönnének – fotók…rendőröket kövekkel kezdték dobálni a migránsok”

    http://www.blikk.hu/galeria/durva-osszecsapasok-a-gorog-rohamrendorok-es-a-migransok-kozott/9rqhvbl

  10. Horváth János szerint:

    A nemzeti identitást nem lehet megszüntetni, azt vagy érzed , vagy sem! A többi ijesztgetés
    meg úgy hazugság, ahogy kasi leírta.

  11. Jobban szerint:

    “A németeknek annyi – “Ha nem akarod, hogy vegzálják a gyereked, adj rá hidzsábot”
    Ide jutott Németország, azokat kezdik ki, akik nem hajlandóak behódolni…Talán jobb lenne, ha adnának a gyereküknek egy hidzsábot és abban járna az iskolába, akkor nem bántanák”

    – javasolta az igazgató a szülőknek, akik szabályosan lefagytak a válasz hallatán, majd az iskolavezető hozzátette, a lánynak nem kellene azt hangoztatnia, hogy ő német, ugyanis ez is bánthatja az osztálytársait. A tanulót amúgy rendszeresen verbálisan és fizikailag is bántották az osztálytársai azért, mert német….az osztálytársaik megfenyegették őket, hogy levágják a fejüket, csak azért, mert keresztények. A szüleitek a pokolban fognak elégni, ha nem hiszek Allahban”…a muszlim tanulók fenyegetik és szidalmazzák azokat a diákokat, akik sonkás szendvicset mernek uzsonnára vinni, ugyanis a sertéshúst tiltja az iszlám.”
    http://mindenszo.hu/a-nemeteknek-annyi-ha-nem-akarod-hogy-vegzaljak-a-gyereked-adj-ra-hidzsabot/
    “Szép” új világ?

  12. Jobban szerint:

    Ungár Péter: “Egy politikus valódi arcát nem az mutatja meg, hogy mit mond ellenzékben, hanem, hogy mit tesz kormányon.

    „Feloldották a kémper néven elhíresült ügy vádiratát, amiből kiderül, hogy a Gyurcsány-kormány idejében Szilvásy György titokminiszter tudtával és engedélyével bolgár pszichológusnak álcázott orosz ügynökök »világították át« a magyar titkosszolgálatokat.
    Ilyenkor szomorú, hogy például olyan szavakat, mint a hazaárulás elkoptattunk az évek során, és amikor valóban használni kéne, már nincs valódi súlya.
    Gyurcsány Ferencnek pedig ebben a helyzetben valamilyen nagyon jó válasszal kell előrukkolnia arról, hogy hogyan történhetett ilyen miniszterelnöksége idején. Ha ez elmarad, akkor semmilyen alapja nem lesz a jelenben sem nemzeti érdekről, sem Európáról, sem a nyugattal kötött szövetségről még megszólalnia sem.

    És még egy dolog: egy politikus valódi arcát nem az mutatja meg, hogy mit mond ellenzékben, hanem, hogy mit tesz kormányon. Gyurcsány Ferenc magyarázattal tartozik, hogy ez hogyan fér össze az európai egyesült államok eszméjével. Arra meg külön kérném a volt miniszterelnököt és politikai közösségét, hogy ne hiteltelenítse az orosz befolyás elleni küzdelmet a továbbiakban.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190404_ungar_peter_gyurcsany_ferenc_magyarazattal_tartozik

  13. Jobban szerint:

    “Elképesztő videó látott napvilágot a legnagyobb videómegosztón, fittyet hányva az emberi jogokra, amire más esetben oly érzékenyek az oldal üzemeltetői. A párperces videón egy muszlim szociológus egy kisfiún mutatja be, hogyan kell otthon szakszerűen megverni az asszonyt, ha az engedetlen….az iszlám tanításai szerint hogyan kell szakszerűen megvernie a férjnek a feleségét…mondtam, hogy az engedélyem nélkül ne hagyd el a házat! Hányszor mondjam ezt el neked?”
    https://www.origo.hu/nagyvilag/20190405-oktatovideo-iszlamtanitas-muszlimferfi-noveres.html

  14. Dagobert bácsi szerint:

    Hollandia mindenkit beenged, kivéve a holland eredetű (búr, boer) fehér farmereket! Sőt egyetlen uniós ország sem fogadja őket, ha mind egy szálig is legyilkolják őket! Értenek a mezőgazdasághoz, bármely ország jól járna velük! Kénytelenek Oroszországhoz fordulni bevándorlás ügyben, nekik nagy műveletlen területeik vannak, így lehet hogy jól járnak velük!

  15. Nagyapó szerint:

    Néhány megjegyzés:
    – Mit jelent az Európai Egyesült Államok? Olyan államszövetséget, mint az USA? Az USA-ban az egyes államok között nincs különösebb különbség. A bevándorlók – miután legyilkolták az őslakosságot – fokozatosan megszállták a területet, államokat alapítottak, amik lehetnének tartományok, megyék is, mivel hasonlóak. Ugyanilyen egyesült állam Brazília, de Kanada, Ausztrália is, csak az utóbbiak nem léptek ki az brit korona alól.
    – Európát még elkülönült országok alkotják, melyeknek van történelmük, önálló nyelvük, kultúrájuk. Ezeket veszélyezteti a migráció.
    – Kinek érdeke az Európai Egyesült Államok? Ha megnézzük az EP törekvését, kiderül, hogy elsősorban német érdek. Merkelék szívós küzdelemben kipiszkálták a briteket, így Európában nem maradt ellenfelük. Gazdaságilag már uralják Európát, ezt akarják más területekre is kiterjeszteni. (Megjegyzem, hasonló a cél, csak más az út a mag országok kiválása, ugyanis eben az esetben lennének a fejlett mag országok körülvéve a félgyarmati perifériákkal.)
    – A világméretű gazdasági harcban az európai államok nehezen boldogulnak. Szoros összefogásra van szükség, de ezt az önálló államok szövetkezésével kell elérni. Ezt képviseli kormányunk, ezt kell támogatni. Az ellenzék még mindig a szovjet UNIÓ bűvöletében él, ezt vetíti Brüsszelre.
    – 21 magyar képviselő ül az EP-ben. Ez nem tűnik jelentősnek, de ha megnézzük, hogy az EPP (néppárt) képviselői között (217) a Fidesz-KDNP várható 12-16 képviselője komoly erő. Nem mindegy melyik frakcióhoz csatlakozik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Tóth kati szerint:

    Horváth elvtárs mi ebben a hazugság?Legalább egy cáfolatot írj ide!

  17. Horváth János szerint:

    Tóth kati!
    A migráció kezelése jelenleg sincs a brüsszeliek kezében, ezért teheti Magyarország, Olasz-
    ország azt , amit tesz.
    Nincs kötelező befogadási kényszer.
    A magyar határon azokat se engedik be, akinek van érvényes okmánya, tehát ez a felvetés
    csak hangulati elem.
    A migránskártya Görögországban használható, és valószínűleg olcsóbb és egyszerűbb a mig-
    ránsok ellátása.
    Ha gondolod folytatom, de semmi értelme.
    S mindez nem azt jelenti, hogy szeretem a migránsokat, csak tele van a t..m a hazugsággal.
    Ennek a felcsútinak ugyanúgy teher a magyarok egy jelentős része mint a migránsok.

  18. kerdezo szerint:

    A 3. pont pont ellentmond a letelepedési kötvénynek, nemde? Hiszen ad pénzt, és mi keblünkre vonjuk, függetlenül attól, hogy esetleg körözött.
    Az 5. pont szerint Brüsszel ad pénzt Sorosnak. Idáig nem úgy volt, hogy Soros tartja a markában Brüsszelt?

    Navracsis Tibor miért tűnt el, holott ő EP képviselő, miért nem nyilatkozik?
    Miért tűnt el az EP listáról?
    http://static.fidesz.hu/newsite/documents-file/019/1545306300-fidesz-kdnp-ep-lista-2019.pdf

  19. Jobban szerint:

    Tiszta diktatúra:
    ‘Ez lenne egyébként a liberális öt pont Európa megmentésére:
    Eltörölné az egyhangú szavazást a tagállamokat tömörítő Tanácsban, mert lassítja a döntéshozatalt
    Kevésbé bürokratikus Európa – a 28 tagú bizottság helyett egy 12-15 fős uniós kormány képviselné a közösségi érdekeket.
    A harmadik pont Emmanuel Macron szavait idézi fel, amikor arról beszél: az unió nem egy „a la carte étterem”, ahol mindenki kiválaszthatja, mit akar és mit nem.
    A negyedik pont egy valódi költségvetésről szól,
    az ötödikaz ötödik pedig védelmi reformról.’
    http://www.blikk.hu/aktualis/politika/verhofstadt-beszolt-orban-viktornak/54ljzv7

  20. Horváth János szerint:

    Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, Orbán 7 pontjáról beszélünk.

  21. Jobban szerint:

    Tiszta vizet a pohárba, ami nem jelenik meg a balliberális médiában az nem is történt meg?
    Dehogynem:
    “Eltörölné az egyhangú szavazást a tagállamokat tömörítő Tanácsban, mert lassítja a döntéshozatalt
    Kevésbé bürokratikus Európa – a 28 tagú bizottság helyett egy 12-15 fős uniós kormány képviselné a közösségi érdekeket.
    A harmadik pont Emmanuel Macron szavait idézi fel, amikor arról beszél: az unió nem egy „a la carte étterem”, ahol mindenki kiválaszthatja, mit akar és mit nem.”

    Beszéljünk csak arról, hogy még inkább szűkül, csökken a kör, akik dönthetnek a KONTINENS sorsáról….12-15 fő? Normális aki ennyi emberre bízza Európa jövőjét? Nem egy “a’la carte étterem”? Konkrétan a demokrácia megszüntetését helyezi kilátásba! 12-15 fő külföldi mondja majd meg, hogy mi jó “nekünk”? Gratulálunk a balliberális pártoknak, hogy ránk szabadítják ismét a diktatúrát és a migránsokat. Plusz, tudják, hogy ott “kolbászból van a kerítés” és a “szomszéd kertje mindig zöldebb”…

  22. Horváth János szerint:

    Mint kiderült, a Századvéghez tartozó médiacég terjesztette el az újabb migráns veszély
    hírét. Nem is tudom kinek az érdeke!

  23. Jobban szerint:

    Nacsa Olivér: “Az egyetlen járható út az, amit a kormány képvisel. Az, hogy bevándorlóország leszünk-e vagy sem, nem aszerint dől el, hogy ki liberális érzelmű és ki konzervatív, mert erre egész egyszerűen egyfajta válasz létezik, a józan ész válasza.”
    http://mindenszo.hu/futotuzkent-terjed-nacsa-oliver-hatarozott-uzenete-a-valasztoknak-mutatjuk/

  24. Jobban szerint:

    “Egy fillért nem ér Brüsszel ígérete – Brüsszel még nem fizetett az uniós határ védelméért”
    http://mindenszo.hu/egy-fillert-nem-er-brusszel-igerete-brusszel-meg-nem-fizetett-az-unios-hatar-vedelmeert/

  25. Jobban szerint:

    „A május 26-i választás egyik tétje, hogy olyanok kerüljenek az EP-be, akinek az őshonos kisebbségek fontosabbak, mint az illegális bevándorlók” – jelentette ki az államtitkár.”
    https://mandiner.hu/cikk/20190412_menczer_tamas_az_oshonos_kisebbsegek_fontosabbak_mint_az_illegalis_bevandorlok

  26. pl szerint:

    Ne már…Engem moderálnak, az elmebeteg, grafomán Jobbant nem?

Itt lehet hozzászólni !